../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif../images/Emo85.gif

אז ככה... שרשור דולמייקר
מזמן לא היה לנו
אז ככה... רציתי לדבר על כמה דברים שקשורים לדולמייקר:
אני דיברתי על זה פעם, וגם יובל. יש כמה פריטים בדולמייקר שזקוקים לשיפור. מה לעשות שלא כולם בפורום הזה ברמה אחידה, ושהעלו את הקבצים, פשוט העלו אותם, בלי לשפר אפילו. ולכן אני מציעה שוב, שיהיו כמה בנות לא מתחילות, שיהיו מוכנות לקחת על עצמן לשפר את כ-ו-ל הפריטים בדולמייקר, או לפחות את רובם.
הדולמייקר שלנו טיפה... עלוב. אין בוא כמעט פריטים...
לכן, אם יש לכן פריטים שבטוח לא נמצאים בדולמייקר, תשימו אותם פה. אם הם דורשים שיפור לפני ההעלאה שלהם לדולמייקר, אל תהססו לשפר, ולשרשר את השיפור לתגובה עם הפריט המקורי
ענת נעלמה מהשטח... וגם שירה. יש מישהו שאולי יודע איך מעלים את הפריטים לדולמייקר
עד הפעם הבאה, Moi

טוווווב.....................

אני מוכנה לקחת על עצמי כמה פריטים..
מישהו יודע איך עושים שקוף בפוטושופ? אה כן, ועוד משהו....נכון לפני שבוע-שבועיים הייתה מן כזאת תחרות של מהפך בגדי חורף וקיץ? אז בדקתי את התאריכים של התחרות ומסתבר שהיא הייתה אמורה להיגמר ב-16/11, אבל מה קרה? פמי, המנהלת של התחרות נעלמה מהפורום.... אז פמי, עם את קוראת את ההודעה הזאת אז תעשי משהו בעניין כי יש כאלה שהתאמצו לעשות את הבובות האלה או שמישהו אחר ייקח את הניהול של התחרות לידיו... מה אתם אומרים? צריך להמשיך את התחרות הזאת או לשכוח אותה?

Shusho

New member
למי יש כוח? לי.

אני מוכנה לעזור ולהכניס את כל הפריטים (נו ב-א-מ-ת, זה לוקח שלוש שניות להכניס את הקוד, וגם למצוא את הכתובת של התמונה לא לוקח הרבה זמן.), וכמובן לצייר. אגב הכנסתי לשרשור הקודם כל מני פריטים שעשיתי ואף אחד מהם לא מופיע בדולמייקר.

נו.................

אז יש מישהו שיודע איך לעשות רקע שקוף בפוטושופ? ומה אתם חושבים על תחרות מהפך של בגדי קיץ וחורף?

totsade

New member
הנה פריט אחד ששיפרתי..../images/Emo187.gif

סתם כי היה לי משעמם.. אני ישפר עוד בהמשך

למעלה