X___X עשיתי אני ממש לא רגילה לצייר. אני בהחלט לא חוזרת לצייר בו..X__X גם הפלטות לא היו הכי נוחות
C chompi2 New member 23/7/05 #39 X___X עשיתי אני ממש לא רגילה לצייר. אני בהחלט לא חוזרת לצייר בו..X__X גם הפלטות לא היו הכי נוחות
ל לDOLLא New member 23/7/05 #46 אמ... לפי דעתי את לא עושה את הקפלים אלה אם כן רצית מכנס וחולצה זיגזג סתם חח...(אל תיקחי ללב)
ש שושה היפיופה New member 24/7/05 #48 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif אהם זה דורש מחיקה? [ ]
ל לDOLLא New member 24/7/05 #49 שימחקו.... זה מה שאני חושבת מה? חוץ מזה זאת בדיחה לא צריך להיות מלך העולם כדי להבין את זה נכון?? חוץ מזה כתבתי את זה..... תמחקו
שימחקו.... זה מה שאני חושבת מה? חוץ מזה זאת בדיחה לא צריך להיות מלך העולם כדי להבין את זה נכון?? חוץ מזה כתבתי את זה..... תמחקו
ש שושה היפיופה New member 24/7/05 #50 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאם הייתה לך תגובה, דבר ראשון, לא זה המקום לתגובות. בשביל זה יש שדחם. דבר שני, תמיד אפשר להעיר בחביבות. תראי, כנחמדים אחד לשני הרבה יותר טוב. תנסי.
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאם הייתה לך תגובה, דבר ראשון, לא זה המקום לתגובות. בשביל זה יש שדחם. דבר שני, תמיד אפשר להעיר בחביבות. תראי, כנחמדים אחד לשני הרבה יותר טוב. תנסי.
ר ראפ שולט New member 23/7/05 #45 אוי...=[ שניניניני..אני מזה מצטער זה היה כל כך דורש!..=] סורי..=] |פקצה|
ש שושה היפיופה New member 24/7/05 #51 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשלי :]] מהפעם הקודמת אגב, גם לטופמודל כאילו, זאת אותה אחת... בייס ג'ופט אופקורס
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשלי :]] מהפעם הקודמת אגב, גם לטופמודל כאילו, זאת אותה אחת... בייס ג'ופט אופקורס