והנה היא.
N nitzanru New member 22/7/05 #26 ../images/Emo13.gif את יכולה לפרסם בשדח"ם. שם יגיבו לך ויעזרו לך לתקן את הדולי השדח"ם מוסמן ב-
O o0Invisible0o New member 22/7/05 #18 הו גאד!../images/Emo99.gif שתקי.../images/Emo11.gif לא מרוצה? תלמדי אותי לעשות שיער!!!!!
A ApharseMon New member 22/7/05 #19 ../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif תעגלי ת'סוף של הגינ'ס. |לאקשורה| ולא אמורים לשים היום.
A ApharseMon New member 22/7/05 #27 ../images/Emo28.gifלמה כולן משרשרות היום?../images/Emo6.gif זה לעוד שבועיים.
ה האגוש New member 22/7/05 #28 טוב אז אם כולן כבר מפרסמות גמני רוצה! הג'ינס והנעליים מזעזעות אני יודעת...
N nitzanru New member 22/7/05 #31 ../images/Emo6.gif האגודה נגד הפרסום ד"א, מה הבעיה שיפרסמו? הן נהנות מזה, לא? לדעתי, שיהיה להן בכיף. וממש לא התכוונתי לפגוע/להעליב/ אותך, בסדר?
../images/Emo6.gif האגודה נגד הפרסום ד"א, מה הבעיה שיפרסמו? הן נהנות מזה, לא? לדעתי, שיהיה להן בכיף. וממש לא התכוונתי לפגוע/להעליב/ אותך, בסדר?
A ApharseMon New member 22/7/05 #33 ../images/Emo28.gifכי זה החוקים של הפינה. והפינה של ניצן, ולא שלי.
ל לDOLLא New member 23/7/05 #38 אם כבר כולן פירסמו אז..... גם אני! תכירו הכיעור החדש (הדולית שלי סופר מכוערת) אשמח לתגובות.. אחותי גם אמרה שעליתי קצת ברמה סוף סוף!
אם כבר כולן פירסמו אז..... גם אני! תכירו הכיעור החדש (הדולית שלי סופר מכוערת) אשמח לתגובות.. אחותי גם אמרה שעליתי קצת ברמה סוף סוף!