SnoopyElf

New member
בערב יצאנו לפאב שנקרא heaven

נחשו מי בחר לאן הולכים... ואלה מור ונמרוד. למה התמונה הזו בנבחרת? כי אני צילמתי אותה והיא יצאה מוצלחת ולדעתי היא יפה ורומנטית!

SnoopyElf

New member
ו...עץ!

בדרך מהheaven למלון, צריך לעבור מדרכה ברוחב חצי מטר (2.5 מרצפות, למי שלא יודעת). אם אתה יורד מהמדרכה לצד ימין - אתה נופל לים, יותר נכון - לסלעים, פותח את הגולגולת ומת. אם אתה יורד מהמדרכה לצד שמאל - אתה נמצא באמצע הכביש - דבר מאוד לא מומלץ בקוס כי הנהגים מטורפים. ובאמצע ה-כלום מדרכה הזו, תקוע עץ ומיד אחריו - תחנת אוטובוס! וכדברי השיר הצופיפניקי: "אי אפשר לעבור מלמעלה, ואי אפשר לעבור מלמטה, ואי אפשר לעבור מהצד, ואי אפשר מהצד השני... צריך לעבור בפנוכו!" ובשפה הפוטה - יש ללכת עקב בצד אגודל על 15 ס"מ של מדרכה. מי שנופל - חבל! הסיפור עם העץ הוא שנמרוד כל כך פחד ליפול שהוא פשוט חיבק את העץ ונשען עליו כל הדרך, עד שהוא עבר את העץ... אז החלטנו לצלם את האתר החשוב - העץ!

SnoopyElf

New member
ביום השני לא עשינו כלום...

כי שוב נכנסתי לדיכי. אבל בערב יצאנו למועדון היחיד בקוס שנקרא fashion... ובתמונה - חלי, יוני, איתי ואני בfashion.

SnoopyElf

New member
יום שלישי - בודרום

שטנו לתורכיה למקום קטן שנקרא בודרום. ביציאה מהנמל חיכה לנו אוטובוס שלקח אותנו לאיזו חנות שמייצרת תכשיטים וכל מני דברים מזהב. השתעממנו שם חצי שעה ונסענו לעיר עצמה. היינו בבזאר (קניתי 3 תיקים ב10 יורו, עוד תיק של סנופי ב5 יורו ועוד המון מזכרות קטנות), ושם למדתי להתווכח על מחירים, ומשם המשכנו למרכז העיר ושם מצאנו את אותם הדברים - רק יותר יקרים... תפסנו מונית לחמאם תורכי, שם איתן עשה עיסוי של 20 דקות ושילם עליו 15 יורו... אנחנו רק הסתכלנו מסביב. כשיצאנו מהחמאם לקחנו מונית חזרה לעיר ועלינו על האוטובוס לספינה הרוגים מעייפות ונוטפים זיעה. היה כל כך חם!!! ו...נחשו מה, עוצרים בדרך! עצרנו במפעל עורות, ורובנו נשארנו באוטובוס כי לא היה לנו כוח לרדת. יוני וחלי נכנסו למפעל וסיפרו שנעלו אתם בפנים כדי שלא יגנבו מעילים מהתצוגה, אז הם לא יכלו לצאת באמצע... בקיצור - החבר'ה יוצאים מהמפעל, עולים לאוטובוס ופתאום מישהו יוצא מהמפעל עם מעיל עור ביד, עולה לאוטובוס שלנו ומתחנן לאיזה תייר בריטי: "please, take the coat! i'm begging you - take it! i'll take your details from the guide and we'll charge your hotel room, just take the coat!". בשלב הזה הוא קורע את התוית של המעיל כדי שהבריטי המסכן לא יוכל להחזיר אותו לחנות, ואנחנו מתפוצצים מצחוק!!! מסתבר שהאיש רצה את המעיל, אבל הוא עלה 400 יורו ולא היה עליו סכום כזה, אז הם חייבו את הויזה שדרכה הוא שלים את המלון ובסוף הוא קנה את המעיל!!! בשמחה ובששון יצאנו לדרך לעבר הספינה, ובדרך צלצל הפלאפון שלי ואמא שלי הודיעה שהיה פיגוע בבאר-שבע. יוני וחלי, שניהם מב"ש, התקשרו הביתה ווידאו שהכל טוב. הגענו לספינה ואיתן נעמד ואומר פתאום: "אני לא יכול לזוז!" מסתבר שהמעסה האדיוט בחמאם תפס לו את הגב בצורה זוועתית... וכאן אני התגייסתי למשימה (למדתי שלוש שנים...) ובמשך כל השיט חזרה לקוס - שעה ו20 דקות - שחררתי לו את הגב כמעט לגמרי. מאז בכל יום הוא מודה לי על "המסאז' של הלייף", כהגדרתו. ובתמונה - משהו לא מוגדר, מתברר שזו אני בזמן הנסיעה באוטובוס בבודרום. ועל כך נאמר - בולבול, למה ככה??? (איתי הצלם, למי שתהתה...)

SnoopyElf

New member
יום רביעי - שוב לא עשינו כלום...

אבל בערב נסענו לטברנה בכפר זיה - מקום מקסים שכל התמונות משם נשרפו. אתן יכולות רק לדמיין את השמש שוקעת על המפרץ הכי יפה שראיתן בחייכן. הים, השמיים, האי ובמרכז הכל - השמש בצבעי צהוב וכתום מדהימים... תמונה אחת הצליחה! לפני שיצאנו לזיה, במרפסת של החדר שלנו. אני נראת קצת מפחידה, דומה למורטישיה אדמס...

SnoopyElf

New member
יום חמישי...

שוב לא עושים כלום!!! בבוקר היינו במצודת האבירים וכל אחה"צ - בבריכה! בתמונה - אני מצלמת את איתי בבריכה של המלון.

SnoopyElf

New member
ופה איתי מתלהב מהבריכה...

ומצלם אותה יחד עם הרגליים שלו...

SnoopyElf

New member
יום שישי ואחרון...

עוד מעט עוזבים את קוס!!! אז עזבנו את החדר וצילמנו את הנוף מהמרפסת...

SnoopyElf

New member
והמשכנו להצטלם...

פה איתי צילם את איתי (איתי - איתי הראל, זה שבא איתי, צילם את איתי - שהיה איתנו במלון והסתובבנו הרבה יחד...)

SnoopyElf

New member
והמשכנו להצטלם...

זה רועי, החבר של איתי מהתמונה הקודמת...

SnoopyElf

New member
והמשכנו להצטלם...

וזו אני בודקת מה השעה, ולידי חלי ויוני. כן כן, לא התבלבלתן - איתי הצלם...

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif וואי איזה תמונות מדהימות!

חחחחח כנראה שאני הראשונה שרואה אותן! כמובן כי אני לא לומדת בימי רביעי אז אני מרשה לעצמי להיות במחשב בשעה כזאת ולזבל לכן בשכל...חחחח... נחזור לעניין... אחלה תמונות! נראה שעשיתם חיים למרות הדיכי... וזה חשוב. חבל שנשרפו לכם התמונות ושיש אנשים מסויימים שלא יודעים לצלם
אבל לא נורא... חחחחחח... אמממ זהו שוב.. נשמע כייף... התמונות יפיות וגם את מדהימה!! (אבל את יודעת את זה כבר...)... אממממ יום טוב לכולן! חחחח...

SnoopyElf

New member
ואחרי שנמאס לנו מהלובי של המלון...

יצאנו לבריכה להשתזף! לא ממש יכולנו להכנס למים כי כבר פינינו את החדר ולא היה לנו איפה להתקלח אחרי הבריכה... אז הנה חלי, עם אצבעו של איתי שמסתירה את הראש שלה...

SnoopyElf

New member
וזה יוני והגינס!

מהרגע שנחתנו בקוס יוני חיפש בירה של גינס. ובכל קוס לא ניתן להשיג בירה של גינס... באחד הלילות אנחנו הולכים ברחוב ופתאום יוני רואה שלט - "guiness bar". כמובן שנכנסים פנימה, מתיישבים ומזמינים גינס! ונחשו מה... אין להם גינס! ויוני כמעט התחיל לבכות... אז קמנו ויצאנו משם. ומאז, בכל יום יוני עבר ברחוב הזה ושאל אם כבר יש להם בירה של גינס, ותמיד ענו לו ש...לא! ביום שישי בבוקר, יוני ואיתי הלכו להסתובב קצת ואנחנו נשארנו במלון. יוני חוזר עם חיוך מאוזן לאוזן... מה קרה? הוא מצא גינס! אז זה הסיפור על יוני ובירה גינס...

SnoopyElf

New member
../images/Emo9.gif כמובן, התפספסה לי ה-n...

הבירה היא בירה של Guinness.

SnoopyElf

New member
אז... הגיע הזמן לעזוב.

לקחנו את כל הדברים שלנו והתמקמנו על מדרגות הכניסה של המלון, מחכים לאבטבוס שיקח אותנו לטרמינל.

למעלה