SnoopyElf

New member
ובשלב הזה נכנס לאיתי ג'וק...

הוא החליט שלא צילמנו את החוף. אז הוא לקח את המצלמה וצילם את החוף. לא משנה שהראות נוראית. לא משנה שהוא עמד מתחת לפנס רחוב וזה כמו לעמוד מול השמש. לא משנה שהוא מצלם חוף ריק. הוא מצלם. אז הנה התמונות (אני חסה עליכן, רק 2 מתוך 9!)

SnoopyElf

New member
ועוד אחת...

יש בעולם 3 סוגי אנשים: כאלה שיודעים לספור וכאלה שלא. אני לא!

SnoopyElf

New member
הגיע האוטובוס!

ונחשו איך קראו לו... The Magic Bus!!! נסענו לטרמינל באוטובוס הקסמים... (הייתה לי תמונה של הציור היפה שעל האוטובוס אבל משום מה היא לא יצאה בפיתוח...) אז אלה אנחנו, הישראלים של מלון פרוסיני, באוטובוס הקסמים (אני מצלמת כמובן... הוכחתי לכולם שאפשר לצלם בזמן נסיעה!)

SnoopyElf

New member
הגענו לטרמינל...

וגילנו שדחו לנו את הטיסה ב5 וחצי שעות. יש לנו 5 וחצי שעות להעביר בטרמינל בגודל מטר על מטר, עם 10,000 איש בס"מ מרובע, עם דיוטיפרי שיותר קטן מהדיוטיפרי בנמל תורכיה, אם זה אפשרי בכלל... ואחרי כל העצבים - מצטלמים! איתי ואני בתמונה שאני ממש אוהבת, מחכים בטרמינל.

SnoopyElf

New member
בשעה טובה ומוצלחת...

עלינו למטוס! אלה אנחנו, מימין לשמאל: רועי, איתי, איתן, אני ויוסי. ולא - איתי לא צילם את זה, הוא ישב בכיסא שלו כמה שורות קדימה, כי הוא לא כל כך אוהב לטוס... בטח שלא לקום ולהסתובב במטוס.

SnoopyElf

New member
זהו... הגענו הבייתה....

נמל התעופה בן-גוריון, באולם של המזוודות. נשארה תמונה אחת לסוף הפילם אז הצטלמתי עם יוסי, שד"א, חוגג היום בדיוק יומולדת (היום ה8 בספטמבר? *בודקת...* כן, היום יש לו יומולדת!) מזל טוב יוסי!!! ובזאת מסתיים הטיול שלי לקוס, שחציו אסון וחלקו טירוף מהנה בהחלט... מקוה שנהנתן מנבחרת התמונות האולימפית של קוס 2004, ענבר.

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif חחח... אוקייי הנה עוד תמונות!

אז אני לא אאריך במילים... (כל מה שרציתי כתבתי למעלה יותר...) אבל גם אחלה אחלה תמונות.. הן ממש יפות!
וכייף שיש חברים מחורפנים...חחחחחח.... אני שמחה שנהנת! וזהו... אין לי עוד מלכתוב!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifomg,כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

זוכרות את השאלון שעשיתי לפני המוון זמן? על זה או זה? ועל איזה שם מצחיק יותר?{נכיל,ימסין
וכו'..}... מסתבר שזה משוטט לו בפורומים ואשכרה עונים על זה

Number One1

New member
נצל"ש בקשר לקלציום קיד....

מצאתי קטעים בלעדיים (!!!) מתוך הסרט שימו לב: בקטע הראשון שהוא במיטה זה קצת... איך אומרים ... גס...

kittycatbone

New member
חח לונורא..../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

ודווקא זה פסדר לדעתי שזה הודעה חדשה
(מקסימום ינצל"שו תהודעהההההה
) ובקשר למה שנתת-אני עוד מעטטטטט יכנס ויראה, פשוט אני בדיוק הולכת
אבל תודהההההההההההההה!!!!!!!!

karin byrne

New member
יאאא תודה!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

איזה תמונות מהממות!!!ובאיכות טובה...תודה תודה תודה....איזה מושלם הוא!!!בובי שלי!!!
...והמיטה...איייי אני רוצה להיות איתו במיטה!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

תודה, אבל..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אני רואה את הסרט מחרתיים אז אנ'לא רוצה להרוס לעצמי
תודה בכל זאת!

למעלה