שאלונים.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה../images/Emo122.gif.

קשת הבנה זהו שמי השני
. בכל מקרה, וולקאם בק
. {חע, זה גם לזכר וגם לנקבה, אינגליש שליטה
}.

Good 2b Me

New member
זה רק אני או שבדרך |מחוסרתאייקון|

פלא נמחקו מפה התגובה שלי ושל אור

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאור,

גם כש"פ33ונת על החוף" {מאי
} הגיבה לך, על זה שאמרת על הילדה הקרצייה היא שזה עשה לה טרואמת ילדות {
}, התגובה של מאי נמחקה...
...

otollo

New member
../images/Emo174.gifבאמת? ../images/Emo12.gif

יו מה התפוזבל הזה מרשה לעצמו לעשות סלקציה?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...

אתה קולט את
, עם משקפיים כמו של
, וכולו מאגניב כזה "לא, אתה לא עובר...". אוי ואבוי לי
.

otollo

New member
|כדור|../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כאילו שהוא היה עובר תסלקציה של עצמו[מה?
]

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifטוב,מספיק../images/Emo11.gif.

ממחר אני לא מוותרת לך יותר
.
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאבל אני באבל על הכדור../images/Emo7.gif

אני במצב רגיש!
התחשבות

Blue Aura

New member
ג'יזס. ../images/Emo178.gif ../images/Emo189.gif

1. איך קוראים לך? הילה. 2. למה קראו לך ככה? לא יודעת, אמא ואבא החליטו בדיוק לפני שיצאתי לאוויר העולם. [P:] 3. אבל למה? נו אני לא יודעת.
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? מאוד.
5. מה השם השני שלך? אין לי. 6. הוא מכוער? ... 7. מה השם המלא שלך? הילה סברגה. 8. מי המציא לך את השם? אמא ואבא. 9. למה? וואי נראה לי אנחנו בשלב של כל דבר "למה?". 10. בת/בן כמה את/ה? 16. 11. ועכשיו במדיוק? עוד 3 חודשים מחודש הבא 17. 12. אני מתכוונת עם הימים.. מאיפה לי? 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו. 14. פטיפון או מקרופון? פטיפון.
15. תפוח אדמה או תפוח עץ? אדמה. 16. אמא או אבא?
17. אח או אחות?
18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל. 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא ביג דבר? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי אממ, למה שאלות קשות?
21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון. 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרגל השנייה. 23. עשית/ה את זה? את מה?
24. עם מי? אה, לא. 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?
, פודל. 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? כן. 27. למה מדונה זונה? היא לא.
28. מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכחול. 29. מה החיה האהובה עלייך? כלב. 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? עוד פעם השאלות הקשות? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא שונא להיות רבי?
32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? למה, אני צריכה לדעת? 33. למה רבין נרצח? כי יגעל אמיר ה********** חלק על דעותיו. 34. נכון שזה שאלון שווה? לא. 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא. 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? בצבע שחור ולבן. 37. את מתאפרת?
38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן. 39. יש לך חבר/ה? לא. 40. למה? כי אממ, מזה עיניינך?
41. התנשקת?
42.בגדת/ה פעם?
43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? תשאלי את חברות שלי. 44. יש לך פיצול אישיות? כי. 45. למה השמיים כחולים? כי, עוד פעם השאלות האלו? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי שהמגבת רטובה היא מסריחה. 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס?
, הומלס. 48. מה העניינים? הכל טוב. 49. מה המאכל האהוב עלייך? אין אהוב. 50. מה המילה האהובה עלייך? פרחע שזה בעצם גל. 51. מה השם האהוב עלייך? השם שלי. P: 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן. 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק. 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז. 55. טלוויזיה או מחשב?
56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? שין?
57. יש לך מצלמה בבית? כן. 58. ומקרופון? כן. 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לא. 60. זה טעים?
, לא נראה לי. 61. נכון שהיהודים שולטים? יאפ. 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא. 63.מוש השור סקסי? מאוד. 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? הרבה. 66. גיטרה או טוסטר?
, טוסטר.
67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני. 69. למה ללמה קוראים למה?
, כי היא כל הזמן שואלת "למה". 70. את יודעת מזה בלימפס? לא. 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא. 72. את רואה MTV? כן. 73. מה אומרת המילה WTF? What The Fuck. 74. הייתה לך תאונה פעם? לא.
75. איפה זה החיים? לא יודעת. 76. יש לך גרוש על התחת? כן. 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא. 78. מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה. 79. יש לך ראש כחול? לא. 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? שלמי? 81. ולבר כוח הרבה כוח? נגיד ש... 82. ולבר זוהר הרבה ציצי?
. 83. שותה? לא. 84. מעשנ/ת? לא. 85. יש לך עבר פלילי?
, לא. 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? ללימבו. 87. בתוך הסנדויץ'=> פסטרמה. 88. מי מכין לך? אני. 89. מבריז/ה מבצפר? לא. 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> לסחור רוצח סדרתי שירצח אותך. [P:] 91. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי תורמת. 92. איך שיר נולד? כמו הצחוק. 93. בנים או בנות?
94. בורקס או פשטידה? בורקס. 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה. 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך. 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני. 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני. 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? ממש לא. 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? מ ה מ ם !

ליטול B

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. איך קוראים לך? ליטל 2. למה קראו לך ככה? נולדתי בגשם... 3. אבל למה? חפרנות..
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? תאמת שקלתי להחליף למירב
5. מה השם השני שלך? אין 6. הוא מכוער? שיהיה אני אגיד לכם 7. מה השם המלא שלך? ליטל ניסים 8. מי המציא לך את השם? הא?
9. למה? ואיייייייייי
10. בת/בן כמה את/ה? עוד חודשיים 17 11. ועכשיו במדיוק? 16.10 ו10 ימים 12. אני מתכוונת עם הימים.. עשיתי
13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? אדמה 16. אמא או אבא? שניהם 17. אח או אחות? אח 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא כזאת
21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון המוזר הזה 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הכיסא 23. עשית/ה את זה? את מה?אהה כאילו את זה...לא!
24. עם מי? לא עשיתייי
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? אפחד 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? כן,אבל הם תמיד נושכים אותי
27. למה מדונה זונה? כי היא רכשה את זה מהסביבה
28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול,שחור,אדום 29. מה החיה האהובה עלייך? דולפין(סתם חירטתי עכשיו
) 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? עוד לא שמעו על בתים 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? היא הוא ביקש 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? כן,אין בצפר היום! 33. למה רבין נרצח? הגיע זמנו 34. נכון שזה שאלון שווה? באמת...לא!!! 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? ואללה?
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? הג'ינס שלי 37. את מתאפרת? טיפב 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? שמתי זה לא שאני אשים
39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? לא בא לי 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כן 44. יש לך פיצול אישיות? לא 45. למה השמיים כחולים? אמממ כי זה יפה.. 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי היא מסריחה מהמים 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? שניהם 48. מה העניינים? בסדר 49. מה המאכל האהוב עלייך?יש הרבה 50. מה המילה האהובה עלייך? קורה,באמא שלך 51. מה השם האהוב עלייך? ליטול צ'אן 52. תגיד/י יש לך פלאפון? בטח 53. אפרסק או מנדרינה? לא אוהבת אפחד 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי!! 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לא 60. זה טעים? לא יודעת 61. נכון שהיהודים שולטים? בטח 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לא 63.מוש השור סקסי?כן
64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? לא 66. גיטרה או טוסטר? וואלה...לא יודעת
67. מה יוצא מחזיר וכלייה?
68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? ככה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כל הזמן 73. מה אומרת המילה WTF? פירוש כאילו? 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? אממממ 76. יש לך גרוש על התחת? כן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לא 78. מה השיר האהוב עלייך? הווווו יש כל כך הרבה 79. יש לך ראש כחול? לפעמים
80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? לא 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חחחחחחחחחחחחחח 83. שותה? לא 84. מעשנ/ת?לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גן עדן 87. בתוך הסנדויץ'=> גוונים תמיד 88. מי מכין לך? אמא 89. מבריז/ה מבצפר? כן 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> חו"ל 91. אם היית זוכה בחצי שקל? מסטיק 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנים 94. בורקס או פשטידה? פשטידה 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך? ררוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?לאאאאאאאאאאאאא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??זה השאלון הראשון שרציתי שיסתיים!!!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo178.gif../images/Emo26.gif

1. איך קוראים לך? נחשו
2. למה קראו לך ככה? כי זה שם "יפה"
3. אבל למה?
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? הוא לא גרוע כמו אכזבה, אבל הוא גם לא יפה כמו... לא יודעת.. תנו שם יפה
5. מה השם השני שלך? אין 6. הוא מכוער? כבר אמרו לך שאת נג'ס פעם?
7. מה השם המלא שלך? (גונבת מאדר-)
8. מי המציא לך את השם? מאיפה לי?! 9. למה? אני ארביץ לך
10. בת/בן כמה את/ה? 13 וחצי ושבוע ויום
11. ועכשיו במדיוק? כבר עניתי במדויוק
12. אני מתכוונת עם הימים.. את ממש רוצה לעצבן אותי (אחרי שלא ישנתי כל הלילה
)
13. בננה או מרשמלו? שניהם דוחים
14. פטיפון או מקרופון? מקרופן (
) 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפו"א
16. אמא או אבא?
17. אח או אחות? יש לי אחות וזה גם יותר מאגניבב..
18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל אהבה ש-ל-י-ט-ע-ע-ע-ע-!
19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי כשהיא מתקופפת רואים לה הכל
אני לא היחידה שראתה את זה כנראה...XD
20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? תשאלו אותה.. 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה, וחושבת עד כמה בא לי כערת קורנפלקס עם חלב, ועד כמה אין לי כוח להביא לי אותה
22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הלמטה של הכיסא
23. עשית/ה את זה? מה אני שרלילה? 24. עם מי? פחחח 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? שניהם עושים לי את זה
26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? זה לא מדויק, אבל נגיד 27. למה מדונה זונה? היא זונה?
28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, סגול, כתום 29. מה החיה האהובה עלייך? אחותי
30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? נדוש... סורי...
31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? את זה אני עוד לא מכירה... למה
32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? למה? 33. למה רבין נרצח? מסכימה עם אדר
(זה לא דיי מובן..??
) 34. נכון שזה שאלון שווה? הוא מעביר לי את הזמן
35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? נו בארורררר|מאוההב| 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? ג'ינס 37. את מתאפרת? לפעמים 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן
39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? לא יודעת..
אני גלמודה בעולם... 41. התנשקת? לא 42.בגדת/ה פעם? לא!! 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? לא ממש
44. יש לך פיצול אישיות? כן. תכירו- משה 45. למה השמיים כחולים? כי אני אוהבת כחול
46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? אףפעם ל חשבתי על זה
47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס 48. מה העניינים? סבבה, מה קורה? 49. מה המאכל האהוב עלייך? חמין
50. מה המילה האהובה עלייך? נשמאמי
סתם, לא באמת
אין מושג.. 51. מה השם האהוב עלייך? יש כמה.. 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כה
53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין!! 57. יש לך מצלמה בבית? כה 58. ומקרופון? כה 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כבר חודש שלא כססתי!!!
60. זה טעים? אויששש... 61. נכון שהיהודים שולטים? בארוררר 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא
אני רוצה 63.מוש השור סקסי? באורררררררררררררררררררררררררר
64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כה
66. גיטרה או טוסטר? טוסטר עושה לי את זה
אבל גיטרה יותר שווה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? WTF?! 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי (הצתלמתי איתו
) 69. למה ללמה קוראים למה? למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא
71. רוצה לשמוע בדיחה? ממש לא 72. את רואה MTV? כה 73. מה אומרת המילה WTF?
74. הייתה לך תאונה פעם? לא, ברוך השם 75. איפה זה החיים? אה? 76. יש לך גרוש על התחת? והרבה
77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא 78. מה השיר האהוב עלייך? יש כמה.. 79. יש לך ראש כחול? לאאאא 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? בטח (
אני לא רוצה לדעת לאן השאלון הזה מדרדר
) 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן, כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי?
83. שותה? לא 84. מעשנ/ת? לא!! 85. יש לך עבר פלילי? ללללאאא!!! 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גן עדן
87. בתוך הסנדויץ'=> חומוס!!!
88. מי מכין לך? אבא 89. מבריז/ה מבצפר? לא 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הייתי לוקחת את כל ה]פורום להופעה של קלי
91. אם היית זוכה בחצי שקל? אה, חבל
92. איך שיר נולד? כמו תינוק (נגמרו לי התשובות המאגניבות
) 93. בנים או בנות? בנים
חחח אבל בננות זה שליטה! 94. בורקס או פשטידה? פשטידה 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? כל הזמן
100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? העביר לי את הזמן כמו שצריך

a k c

New member
../images/Emo109.gifיש שם כזה!!!../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

זה פשוט נוראי...
שינת מאומץ??? איפה דורי כדורי

a k c

New member
../images/Emo109.gifאויייייייייי..........

i'm sorry
יהי זכרו ברוך
אבללל... פעם ראיתי בתפוז שיש מאגר של כל האייקונים...חיפשתי אותו אבל לא מצאתי... אתה יכול לחפש

למעלה