שאלונים.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo122.gif

אני לא אתפלה אם גם החודש תהיה מקום ראשון בסטטיסטיקות עם כל הטעויות שלך...

Addicted To You

New member
או מיי פפאקינג גאד!!!

התחבר לי לניק הזה אחרי חודש בערך שהוא לא הסכים!!! איזה שווה! לתפוז יש רצונות משלו
1. איך קוראים לך? ליאור 2. למה קראו לך ככה? לא יודע
3. אבל למה? ככה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כע 5. מה השם השני שלך? אין כזה
6. הוא מכוער? מאד
7. מה השם המלא שלך? ליאור ארביב? 8. מי המציא לך את השם? שלמההההה 9. למה? כי הוא אוהב אותו 10. בת/בן כמה את/ה? 17 עוד מעט 11. ועכשיו במדיוק? 16 ו10 חודש ו15 יום 12. אני מתכוונת עם הימים.. ^^ 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו לשלטון! 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? ברור שתפוח אדמה! 16. אמא או אבא? לא יודע 17. אח או אחות? לא יודע 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל? בעע נו באמת 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי כשהיא מתקופפת רואים לה הכל 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? למה לא? 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון.....? 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על האיך קוראים לו מתחת לשולחן 23. עשית/ה את זה? כע 24. עם מי? מישהו 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט חחח איכ פודלים 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? לא נכון! 27. למה מדונה זונה? ממ...כנראה משהו שבא עם השם 28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 29. מה החיה האהובה עלייך? כלבים? לא יודע לא מת על חיות 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? חחחחחחחחחחחחחחחח 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? למה? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? פששש מאגניביישן 33. למה רבין נרצח? כי יש אנשים מפגרים בעולם 34. נכון שזה שאלון שווה? מזה לא
35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? איזה כייף לי 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מה זה משנה?
כל חולצה שכתוב עליה USA תהיה טובה בשבילי חח 37. את מתאפרת? בדר"כ לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? שמתי
פעם אחת איכ 39. יש לך חבר/ה? כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
40. למה? ככההההה 41. התנשקת? כעע 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אולי 44. יש לך פיצול אישיות? קשה מאד 45. למה השמיים כחולים? כי זה הצבע שהים רוצה לשקף... 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? לא יודע
47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? אויש שאלות מומו 48. מה העניינים? הכל בסדר מה איתך? 49. מה המאכל האהוב עלייך? זייתיםםםם
50. מה המילה האהובה עלייך? וואלה...סופיסטיקייטד חחחחח באמת...גם שווה, גם באנגלית וגם אפחד לא מבין אותה
51. מה השם האהוב עלייך? אופיר/אורי 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כע רוצה תמספר? 53. אפרסק או מנדרינה? איכ 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? בעעעעעע אני נראית לך פקאצה? 57. יש לך מצלמה בבית? כע 58. ומקרופון? כע 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? חחח כן 60. זה טעים? מאד 61. נכון שהיהודים שולטים? לא 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? כן 63.מוש השור סקסי? כעעעע חולמת עליו בלילות 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? בובבבבבבבבב 66. גיטרה או טוסטר? גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזיה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי הכי חמוד 69. למה ללמה קוראים למה? לא יודע
70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כע 73. מה אומרת המילה WTF? what the fuck...מקווה שלא באמת לא ידעת את זה
74. הייתה לך תאונה פעם? כע 75. איפה זה החיים? בזבל 76. יש לך גרוש על התחת? גרוש וחצי אפילו 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? כן
78. מה השיר האהוב עלייך? Hear Me&Addicted 79. יש לך ראש כחול? מממ...תלוי איך מסתכלים על זה 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? לא בדקתי
81. ולבר כוח הרבה כוח? זה כן... 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 83. שותה? לא 84. מעשנ/ת? לא 85. יש לך עבר פלילי? עזבו אותי אני ילד טוב
86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גיהנום...ברור... 87. בתוך הסנדויץ'=> בוב
חחחחחחחח גונבת
88. מי מכין לך? אמא 89. מבריז/ה מבצפר? לא אני ילד טוב נו מה אתם רוצים ממני? אוף 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> לוס אנג'לס מחכה לי
91. אם היית זוכה בחצי שקל? קונה מסטיק בזוקה! חח 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנות!!! 94. בורקס או פשטידה? בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני (לא עלי כמובן
) 98. חוטיני או ביקיני?
99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא
100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? מעצבנן

ReuT C

New member
עונה :)

1. איך קוראים לך? נעים מאוד רעות 2. למה קראו לך ככה? כי אימא החליטה שזה שם 0יפה 3. אבל למה? ככה! 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? הוא חמוד 5. מה השם השני שלך? אין 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? רעות **** 8. מי המציא לך את השם? ^&$# 9. למה? $^%%@# 10. בת/בן כמה את/ה? אני אהיה בת 16 יום חמישי 11. ועכשיו במדיוק? אמממ 16 פחות ארבעה ימים 12. אני מתכוונת עם הימים.. אמרתי 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? מיקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תוח עץ 16. אמא או אבא? סבתא 17. אח או אחות? אח 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא החליטה להוסיך 250 סיסי 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי זה בדם שלה 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלת ושר איתי (נו זה שלא מתעסק ברגשות) 22. איפה הרגל שלך עכשיו? ישיבה מרזחית 23. עשית/ה את זה? ... 24. עם מי? .... 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? עכשיו כן 27. למה מדונה זונה? היא לא.. 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורדרד 29. מה החיה האהובה עלייך? פרםר 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? כי הבפזימןו יש את הפאנטה של השיר 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי השם שלו פשוו דרש 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? כי חופש 33. למה רבין נרצח? בגלל חולה נפש 34. נכון שזה שאלון שווה? כן 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? גם אני 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? טרנינג 37. את מתאפרת? לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן 39. יש לך חבר/ה? שימו מלח על הפצעים ,זה עושה לכם טוב? 40. למה? כי קוללתי 41. התנשקת? לא 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? ככה אומרים 44. יש לך פיצול אישיות? כן! 45. למה השמיים כחולים? זה לא הפורום המתאים 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? שאלה חכמה 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? גם וגם 48. מה העניינים? אחלה 49. מה המאכל האהוב עלייך? במבהנ שוש 50. מה המילה האהובה עלייך? בולי 51. מה השם האהוב עלייך? אופיר,כפיר,עופר 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן 53. אפרסק או מנדרינה? מנדרינה 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? משב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כו 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לצערי הרב כןןןן 60. זה טעים? לא אבל זה ממכר 61. נכון שהיהודים שולטים? זאת לא שאלה זאת עובדה 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא 63.מוש השור סקסי? לא 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן 66. גיטרה או טוסטר? גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? זירכל (חח חזיה) 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? למה לא? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא, אולי תספר לי 71. רוצה לשמוע בדיחה? נו... 72. את רואה MTV? כרגע לא 73. מה אומרת המילה WTF? מה לעזאזל? 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? בכדוה"א ככה אומרים 76. יש לך גרוש על התחת? ברור 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא 78. מה השיר האהוב עלייך? אפשר רק אחד? 79. יש לך ראש כחול? לאר 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? זה מיתוס 81. ולבר כוח הרבה כוח? כנ"ל 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? זה כן 83. שותה? לפעמים 84. מעשנ/ת? לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? ווואווו אין הנחתון מיד על עיסתו 87. בתוך הסנדויץ'=> טונה 88. מי מכין לך? אימא 89. מבריז/ה מבצפר? חס וחליך 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> שופינגגגכ 91. אם היית זוכה בחצי שקל? מסטיק 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנים 94. בורקס או פשטידה? פשטידה 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייה 96. מכנס קצר או ארוך? שלושת רבעי 97. בגד ים שלם או ביקיני? תלוי למי 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? כן ^___^ 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? נחמד ביותר

TheMoonLight

New member
../images/Emo9.gif

1. איך קוראים לך? מורן 2. למה קראו לך ככה? כי יש לי ריח של בושם, ומורן זה סוג של בושם, באמת!
3. אבל למה? כי אמא רצתה בושם ולא היה לאבא כסף לקנות לה!
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? תמיד רציתי שיקראו לי רוחמה
5. מה השם השני שלך? בוב
6. הוא מכוער? לא!
7. מה השם המלא שלך? מורן האורגן
8. מי המציא לך את השם? מדריכים מבני עקיבא... 9. למה? כי משעמם להם... 10. בת/בן כמה את/ה? בת 17 עוד מעט 11. ועכשיו במדיוק? חיחיחי 16 ו9 חודשים 12. אני מתכוונת עם הימים.. טוב חלאס?
13. בננה או מרשמלו? איכ על שניהם 14. פטיפון או מקרופון? תחת.. יש לי משיכה לזה (אני יודעת שזה לא קשור :p) 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? שניהם טעימים
<----- הוא דומה לתפוח! 16. אמא או אבא? חזיר יבלות. 17. אח או אחות? אח 18. פסטיגל או פסטיבל? איכ 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא עשתה ניתוח 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי ככה 21. מה את/ה עושה עכשיו? ביד 22. איפה הרגל שלך עכשיו? מחוברת למנוש? 23. עשית/ה את זה? יאפ
24. עם מי? חיחיחי 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? פיתה! 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? גוועלד! 27. למה מדונה זונה? כי היא חשה. 28. מה הצבע האהוב עלייך? ארגמן עם נגיעות אופרייט
29. מה החיה האהובה עלייך? אין וגם לא יהיה
30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? רשעים!
31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? שלום אני טיפש? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? וואלה... 33. למה רבין נרצח? כי ככה ה' רצה. 34. נכון שזה שאלון שווה? גורם לי לריטוטים בכל חלקי גופי...
35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? באסה לך 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? כלום? 37. את מתאפרת? לא.. רק שחור, פעם אחת כשהלתי לבוב
38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? אולי 39. יש לך חבר/ה? כה 40. למה? כי אני אוהב אותו 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? משתדל... 44. יש לך פיצול אישיות? קשה מאד! 45. למה השמיים כחולים? כי כחול זה סקסי 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? אנחנו לא באמת נקיים אנחנו רק מרגישים ככה 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? זה אומר שהוא הומו. 48. מה העניינים? עודים בניינים 49. מה המאכל האהוב עלייך? טיימ עוף!
50. מה המילה האהובה עלייך? פאקינג, זו מילה שקסית
51. מה השם האהוב עלייך? ליאור 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כה 53. אפרסק או מנדרינה? כלום 54. תפוז או קלמנטינה? כלום 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מזה מספר שיין?
57. יש לך מצלמה בבית? היא לא עובדת 58. ומקרופון? לא 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כשאני ממש עצבני, וזה לא קורה הרבה 60. זה טעים? לא 61. נכון שהיהודים שולטים? נכון!
62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? מנסה... 63.מוש השור סקסי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאהההההה
מוש תעשה לי מושון! 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כה 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר, את זה לפחות אני יודעת להפעיל
67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזירכלייה (בלי רווח!) 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? כי היא שואלת הרבה שאלות 70. את יודעת מזה בלימפס? לא ואתה? 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כשיוצא... 73. מה אומרת המילה WTF? אתה לא באמת שואל... 74. הייתה לך תאונה פעם? לא, ב"ה 75. איפה זה החיים? לך יינה... תמשיך עד שתראה פנייה שמאלה ואז תעשה פרסה שמאלה ותיכנס בתוך סמטה כזאת צרה ותמשיך ישר עד שיש גן חיות, אז שם? זה לא שם. תחזור להתחלה ותתאבד. 76. יש לך גרוש על התחת? יש לי תחתון, גם משו.
77. את/ה עצוב/ה עכשיו? מהורהר
78. מה השיר האהוב עלייך? אנפיינטפול?
79. יש לך ראש כחול? כשני עם בוב כן... 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? לא. 81. ולבר כוח הרבה כוח? לא. 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חרמן
83. שותה? בריזר 84. מעשנ/ת? נרגילה 85. יש לך עבר פלילי? כן, בעצם לא. 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? מממ בואו לא נפתח פה לשטן חיחי יצא לי משמעות מצחיקה
87. בתוך הסנדויץ'=> בובבבבבבב 88. מי מכין לך? חיים מהקיוסק בבצפר 89. מבריז/ה מבצפר? המווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןן, (היום גם הברזתי) 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> קונה לבוב את הדובי הכי ענק שקיים! 91. אם היית זוכה בחצי שקל? קונה לה בזוקה? 92. איך שיר נולד? כמו תינוק. 93. בנים או בנות? בנות!
94. בורקס או פשטידה? בורקס עם גבינה 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך? שניהם 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? ברור 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? אתה באמת רוצה לדעת?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-

" גיטרה או טוסטר? טוסטר, את זה לפחות אני יודעת להפעיל
"

I N S T I N C T

New member
../images/Emo207.gif

שלום חברים
אתם מוזמנים לקומונה שלנו, קומונת סדרות טלויזיה ישראליות. אז אתם בטח שואלים את עצמכם למה??למה יש קומונה לכל סידרה בנפרד? או פורום? אז הנה לכם: פה נדבר על כל הסדרות ביחד, משחקים שקשורים לסדרות, ו.. תאמת שזה די מתסכל להכנס לפורום או לקומונה לכל סידרה בנפרד... ו דבר אחרון... אנחנו ארבעה מנהלים, ככה שאין סיכוי שלא ניה' פעילים... תהנו
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22205 כנסו, יהיה כיף.

adida12

New member
אממ.. עונה..

לא ידועת, היה לי קצת יבש פה... 1. איך קוראים לך? עדי 2. למה קראו לך ככה? כי.. אמ... הם חשבו שזה שם יפה? 3. אבל למה? ככה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? אני בסדר איתו חח 5. מה השם השני שלך? עזבו... 6. הוא מכוער? אני לא אוהבת אותו 7. מה השם המלא שלך? אממ... 8. מי המציא לך את השם? אמאבא 9. למה? ככה 10. בת/בן כמה את/ה? 15 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ 16. אמא או אבא? אמא 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כיי 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא טיפש 21. מה את/ה עושה עכשיו? מתכתבת 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הכיסא 23. עשית/ה את זה? לא 24. עם מי? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט חח 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? לאא 27. למה מדונה זונה? כי בא לה 28. מה הצבע האהוב עלייך? סגול 29. מה החיה האהובה עלייך? דולפין 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? כי ככה 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי זה כמו תירה בי 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? גם אני לאא 33. למה רבין נרצח? כי יש אנשים רעים 34. נכון שזה שאלון שווה? לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? פיג'מה חח 37. את מתאפרת? לפעמים 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? שמתי פעם 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? 41. התנשקת? 42.בגדת/ה פעם? 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אממ.. תשאלו את מי שאני חברה שלו 44. יש לך פיצול אישיות? לא 45. למה השמיים כחולים? ככה הם 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי עדיין יש לכלוך 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 48. מה העניינים? סבבה 49. מה המאכל האהוב עלייך? פסטה 50. מה המילה האהובה עלייך? אממ 51. מה השם האהוב עלייך? שירה 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן.. 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? כן 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כן 60. זה טעים? כן 61. נכון שהיהודים שולטים? חלקם... 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? כןןןן 63.מוש השור סקסי? חח 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? ככה... 66. גיטרה או טוסטר? גיטרההה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? כלום 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? כי ככה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כן 73. מה אומרת המילה WTF? מה לעזאזל? 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? פה 76. יש לך גרוש על התחת? כן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לאאא 78. מה השיר האהוב עלייך? שיר לשירה 79. יש לך ראש כחול? לא 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? לא 81. ולבר כוח הרבה כוח? לא 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? ... 83. שותה? חח קצת 84. מעשנ/ת?לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לא יודעת 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? אמאבא 89. מבריז/ה מבצפר? לא 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> תורמת 91. אם היית זוכה בחצי שקל? תורמת חח 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנות 94. בורקס או פשטידה? בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? בלעעע

עונהה שובב

לא ידועת, היה לי קצת יבש פה... רק לך?! 1. איך קוראים לך? לילך 2. למה קראו לך ככה? לי ולך..משחק מילים 3. אבל למה? כי זה מגניבב 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? האמת שכן.. 5. מה השם השני שלך? אין לי שם שני! 6. הוא מכוער? ..........(?!) 7. מה השם המלא שלך? תגידי , ההורים שלך אחים?! 8. מי המציא לך את השם? האפיפיור...ברור לא? 9. למה? כי אנחנו כאן בשבילך..! 10. בת/בן כמה את/ה? 19 11. ועכשיו במדיוק? 19 וחודש 12. אני מתכוונת עם הימים.. רוצה מכות?? 13. בננה או מרשמלו? מרשמלוווו 14. פטיפון או מקרופון? זה שזה נשמע אותו דבר זה לא אומרר כלום 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? בטטהה 16. אמא או אבא? אמאבא 17. אח או אחות? איזה אחות, של בית חולים? 18. פסטיגל או פסטיבל? חחח הפעם את לא תעבדי עלי...מה ההבדל? 19.למה לצביה יש ציצי גדול? היא עשתה ניתוחח 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? לא יותר ממך... 21. מה את/ה עושה עכשיו? נמצאת בפגישה, רצה, לומדת, אוכלת שותה, משחקת שש בש...אהה וגם עונה על שאלון... 22. איפה הרגל שלך עכשיו? חחח לא במקום שאת צריכה לדעת עליו 23. עשית/ה את זה? ברורר...את מה? 24. עם מי? חסוי! 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? זה באמת אותו הדברר 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? לא...וכלבה?? 27. למה מדונה זונה? מאותה סיבה שכל השאר.... 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 29. מה החיה האהובה עלייך? חתול 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? הם גם לובשים גרביים עם סנדלים...ענארף?! 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? הוא ירה בי...!:( 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? זה מאוד מעניין אותי... 33. למה רבין נרצח? על רקע אידיאולוגי 34. נכון שזה שאלון שווה? שווה ל... 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? וואלה? גם אני אותך!! 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? גינס עם גופיה 37. את מתאפרת? כןן 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? לא רק פעם ...אפילו פעמיים 39. יש לך חבר/ה? חבר/ה לא....חבר גם לא 40. למה? באמת שאלה טובהה 41. התנשקת? לא 42.בגדת/ה פעם? במי? בחבר שאין ליי?? 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? לא יודעת בואי תצבטי אותי לבדוק... 44. יש לך פיצול אישיות? יתכן 45. למה השמיים כחולים? כי אלוהים לא פקאצה... 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?יואוו זה גם אני שאלתיייי!! 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? זה אומר שהוא בצנחניםם 48. מה העניינים? בונים בניינים..!! 49. מה המאכל האהוב עלייך?קרפ צרפתיי 50. מה המילה האהובה עלייך? ים 51. מה השם האהוב עלייך? בואנה זה שאלה מכשילה?! 52. תגיד/י יש לך פלאפון? למי אין? 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק!! 54. תפוז או קלמנטינה? תפוזז, אנשים 55. טלוויזיה או מחשב? לפטופפ 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין.... 57. יש לך מצלמה בבית? כןן 58. ומקרופון? גם 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כשאין לי משהו יותר מעניין לעשות....כמו עכשיוו 60. זה טעים? לא באמת בלעתיי... 61. נכון שהיהודים שולטים? הם נבחרו ולא ידעתי?? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא ואם אני אנסה אז יהיה רעעע מאודד 63.מוש השור סקסי? אוי ואבויי...לא עונהה 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן 66. גיטרה או טוסטר? מה הקשר??!?!?!?!?!?!?!?!? 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? מה שיצא לאמא שלך מהבטן.... 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מינייי 69. למה ללמה קוראים למה? כשאלוהים חילק שכל היית בשירותים נכון? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא ואת? 71. רוצה לשמוע בדיחה? איזו, מהסוף להתחלה?! 72. את רואה MTV? כרגע לא...אני עונה על שאלוןן 73. מה אומרת המילה WTF? שאני חייבת ללמוד אנגליתת 74. הייתה לך תאונה פעם? תאונה קלה...לא בכוונה 75. איפה זה החיים? סוף העולם..שמאלה 76. יש לך גרוש על התחת? על התחת עצמו?!?!?!....לא...יש לי שטרות.. 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא בדיוק 78. מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה...אבל קלי בהחלט שולתת@!! 79. יש לך ראש כחול? רק כשחונקים אותיי 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? ברור שלא יותר ממך... 81. ולבר כוח הרבה כוח? זה נכון! 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? היא עשתה הגדלהההה!! אוףף 83. שותה? לפעמים את יודעת...שלא נתייבשש 84. מעשנ/ת?תלוי מה... 85. יש לך עבר פלילי? מה פתאוםם 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? תלוי איפה יותר ורודד 87. בתוך הסנדויץ'=> אל תדברי איתי על אוכל, טוב?! 88. מי מכין לך? הצבא...וזה ממש טעיםם 89. מבריז/ה מבצפר? אני חיילת מאמיי 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הייתי מפסיקה לענות על שאלונים בפורומים....על מי אני עובדת?! 91. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי תורמת לך 92. איך שיר נולד? זה לא נושא לילדים... 93. בנים או בנות? בננות 94. בורקס או פשטידה? אפשר לחשוב על זה? 95. גופייה או חולצה קצרה? שמלה...(אין קשר...) 96. מכנס קצר או ארוך? 3/4 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיניי 98. חוטיני או ביקיני? ביקיניי 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?אממ... 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? האמתתתתת היה מצוייןןן קבלי ח"ח...!!! לילך

למעלה