שאלונים.

Addicted To You

New member
עונה

אוהבים את החורף? כע חורף או קיץ? חורף
מה הכי טעים לאכולם בחורף? ממ...כל דבר חם ולשתות? שוקווו יורד אצלכם הרבה גשם? לא כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? 2-3 לא יודע
יורד אצלכם שלג? עכשיו? לא אוהבים כשיש ימים אפורים? תלוי במצברוח יש לכם מטריה? כע איזה צבע? לא זוכרת
גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? לא חחח יש לכם מגפיים (לא של ערב)? לא משהו מתוכנן לחורף...? לא אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? לא נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? נכון
נכון שקרמבו זה מגעיל? אייייי לאאאאאאא קרמבו זה טעים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo11.gif

לא לשרשר לשאלונים. בטח שלא שלי

adida12

New member
עונה ../images/Emo182.gif

אוהבים את החורף? כן!!1 חורף או קיץ? אממ.. תלוי... אם אני רוצה טניס וזה.. אז קיץ.. ואם לא אז חורף מה הכי טעים לאכולם בחורף? מרק ולשתות? שוקו יורד אצלכם הרבה גשם? כן... כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? 2 וכממש קר-3 יורד אצלכם שלג? לפעמים אוהבים כשיש ימים אפורים? כןןן יש לכם מטריה? כן איזה צבע? סגול מטריה|גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? לאא חח יש לכם מגפיים (לא של ערב)? כןן משהו מתוכנן לחורף...? אממ.. עדיין לא אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? לא נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? כןןן נכון שקרמבו זה מגעיל? לאאא.. זה טעים

otollo

New member
../images/Emo174.gifאת משחקת טניס?

שיחקתי שלוש שנים
אבל היה לי מאמן דפוק אז פרשתי

adida12

New member
כן.. חח

הייתי בקבוצה.. ואז לא נהניתי... והשנה עברתי לחוג אחר.. שהקבוצה טובה יותר וגם המדריכה... חח

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אוהבים את החורף? לא חורף או קיץ? קיץ מה הכי טעים לאכולם בחורף? לא יודע, שומדבר מיוחד ולשתות? שוקו יורד אצלכם הרבה גשם? כן כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? 3? 2? משהו כזה יורד אצלכם שלג? ממש לא
. אני זוכר שפעם בכתה ב' ירד שלג בבצפר וכולם מזה התלהבו, זה היה ממש מגניב
אוהבים כשיש ימים אפורים? לא יש לכם מטריה? לא איזה צבע? אין לי מטרייה גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? לא ממש o_O יש לכם מגפיים (לא של ערב)? לא משהו מתוכנן לחורף? לא אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? לא. זה קר ומעפן
נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? ממש לא נכון שקרמבו זה מגעיל? מאוד

a k c

New member
../images/Emo109.gifאתה לא מתאר לעצמך כמה חיכיתי

שתענה... רק כדי שאני לא אהיה היחדיה ששונאת קרמבו...

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתי מגיב קודם, אבל המורה שלי לאנגלית החליטה שאנחנו צריכים לקרוא 50-100 עמודים מהספר. ולא הייתי כשהיא אמרה את זה. ורק היום זה התגלה לי. אז חרשתי כל היום על ההארי פוטר הזה

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo11.gif

בחיים אל תשווה ספר לימוד באנגלית להארי פוטר

otollo

New member
../images/Emo174.gifמי מדבר על ספרי לימוד? ../images/Emo6.gif

אני קורא את הארי פוטר כספר קריאה באנגלית. שלא תביני לא נכון, אני פריק של הארי פוטר
אבל אני הכי פחות אוהב את הספר השלישי שאני קורא עכשיו
ואני לא אוהב לקרוא את זה הרבה פעמים
.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיים לא הייתי חושבת על זה
חהחהחהחהחה

otollo

New member
../images/Emo174.gifנו כבר התרגלתי ../images/Emo3.gif

מעידה חד פעמית
להגנתי ימאר שלא תיקנתי!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo3.gifזה היה נשע ככה..../images/Emo3.gif

Deanb

New member
תשובה

אוהבים את החורף? כן
! חורף או קיץ? חורף מה הכי טעים לאכול בחורף? שוקו/וניל/תה חם! ולשתות? יורד אצלכם הרבה גשם? תלוי מתי כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? אמממ בארץ מקסימום 3, בחו"ל הרבה יותר יורד אצלכם שלג? לצערי הרב לא! אוהבים כשיש ימים אפורים? מאוד מאוד!!
יש לכם מטריה? לא משלי איזה צבע? ירוק לבן מטריה|גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? לא יש לכם מגפיים (לא של ערב)? כן משהו מתוכנן לחורף...? אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? לא נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? כןןן!! נכון שקרמבו זה מגעיל? כן!!

ilor46

New member
תגובה

אוהבים את החורף? לא ממש (אוהבת רק שלג) חורף או קיץ? קויץ ברורררררררררר מה הכי טעים לאכולם בחורף? מרק טעים טעיםםם... ולשתות? תה חםםם יורד אצלכם הרבה גשם? כהה מאוד כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? המוןן אני אפילו לא יכולה לספור חחח יורד אצלכם שלג? כהה הרבה אוהבים כשיש ימים אפורים? לאאא הכי לאא שיש יש לכם מטריה? כהה ברור איזה צבע? שחור חחח מטריה|גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? האמת היא שלא הכפת לי מטריות העיקר שיש מיטריה חחח יש לכם מגפיים (לא של ערב)? כהה אבלל יפות כאלהה לא כמו של המפגרים חח.. משהו מתוכנן לחורף...? לא ניראה ליי להסתגר בבית זה בטוח אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? כהה ברור אבלל יש לי חרמון פהה בעיר אז אני לא צריכה ללכת לחרמון חחח נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? לאאא ממש לאאאאאא נכון שקרמבו זה מגעיל? לא נכון זה דווקא טעים (אבל רק הוניל חח)

westlife 4ever

New member
עונה-פעם ראשונה

אני עצלנית בדרך כלל
אוהבים את החורף? ממש לא! חורף או קיץ? קיייץץץ!!! מה הכי טעים לאכול בחורף? מרק ולשתות? שוקווו ותה עם הרבה נענע יורד אצלכם הרבה גשם? איזה? אני תקועה באמצע המדבר חח אבל יורד גשם ופעם אחת אבל פעם אחת לפני כמה שנים ירד שלג אבל ממש טיפה כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשממש קר? כמה שצריך יורד אצלכם שלג? לאא חח ואני חוזרת: רק פעם אחת לפני כמה שנים וטיפה אוהבים כשיש ימים אפורים? לאאא יש לכם מטריה? לא איזה צבע? __ מטריה|גם אתם תמיד רציתם את המטריות עם האזניים? לא יש לכם מגפיים (לא של ערב)? ממש לא משהו מתוכנן לחורף...? כלום, לפנק כל היום את התוכי שלי ולישון עם הכלבה שלי חיחי אם אתם הולכים לחרמון/ שלג, אתם עושים מלאכים על הרצפה? אני שונאת שלג! אני לא הולכת!! נכון שחורף זו עונה פשוט מעולהההה??? לאאאאאאאאאא נכון שקרמבו זה מגעיל? ממש דוחה! פצצות

a k c

New member
../images/Emo109.gifאת ילדה מרירה../images/Emo3.gif

חחח סתם
איפה את גרה

למעלה