סופ"ש פרוע

HimXAndXHer

New member
...

שיר השבוע של HIM:
, שוב. שיר השבוע לא של HIM: Wolfs Rain- Heaven's Not Enough Fukai Mori, של מי שזה לא יהיה.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Heaven's not enough If when I there I not remember you And heaven's not enough You think you know it and it loses you." קליפ/הופעת השבוע: Fukai Mori. המלצת השבוע: צאו לעשן, יש מצב שתפגשו את האהבה הבלתי-אפשרית שלכם כתוצאה מזה. אתר השבוע: יוטיוב. חוויית השבוע: אמאמאמ (יובל) תמונת השבוע: --> (קצת כמו עקיצות בלב, אתה יודע?) מה אתם שומעים עכשיו: Funeral For A Friend- Novella.
.

bitter end

New member
יופידו ^^

שיר השבוע של HIM: beautiful שיר השבוע לא של HIM: Opeth- the grand conjuration
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "משיק למעגל זה כמו נקישה שצריכה להיות בנק' אחת, ולא כמו חיים רמון שהתפרע שם" - אריק, המורה שלי למת' ונגר בשעות הפנאי>< קליפ/הופעת השבוע: נופ המלצת השבוע: תשתתפו בספורט
אתר השבוע: בקושי הייתי על המחשב חוויית השבוע: יום שדה בקניון, כן, כן!
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: Dream Theater- Through Her Eyes

xXxHIMCRxXx

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע של HIM: wicked game. חוזרים לבסיס. שיר השבוע לא של HIM: anouthr world - iron maiden אנד'ר זה ככה, רייט?
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "תפסיקי להשתין לי במוח".
קליפ/הופעת השבוע: ראיתי את רבל יל, של הימ שוב בDVD. כ"כ מעולה. המלצת השבוע: אם יש לך יד וסכין, תרחיקו אותם. אתר השבוע: אתר ממש נחמד, ששמים תמונה שלך ורואים לאיזה סלב אתה דומה
חוויית השבוע: ת"א. המון. תמונת השבוע: מייד. מה אתם שומעים עכשיו: כלום. |:

xXxHIMCRxXx

New member
הנה התמונה, פשוט קורעת. ../images/Emo99.gif

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_88281097.jpg

Rose131

New member
אר

שיר השבוע של HIM:for you שיר השבוע לא של HIM: כלמיני נו
ציטוט שעשה לכם את השבוע:אר קליפ/הופעת השבוע:אר! המלצת השבוע:אר!$!@%!^! אתר השבוע:אר. חוויית השבוע:אר!@%!@% תמונת השבוע:אר! מה אתם שומעים עכשיו:roftops- lostprophets. מעניין כמה שגיאות כתיב עשיתי

Rose131

New member
את סותרת עת עצמך../images/Emo7.gif

את אומרת שאין שגיאות ומתקנת שגיאהXD

milkshakit

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: Too Happy To Be Alive, Join Me שיר השבוע לא של HIM: Motley Crue - Glitter Blondie - In The Flesh Depeche Mode - Martyr ציטוט שעשה לכם את השבוע: היו הרבה אני פשוט לא זוכרת
קליפ/הופעת השבוע: אין חח המלצת השבוע: אל תלכו למלונות עם המשפחה
אתר השבוע: תפוז. חוויית השבוע: המלון כנראה
. לא היה משהו (ואין לי כוח לפרט למה
) תמונת השבוע: אין. מה אתם שומעים עכשיו: Motley Crue - Looks That Kill

corala

New member
../images/Emo103.gifבאיחור, סופ"ש איכי.

שיר השבוע של HIM: וואו אמ. נמנעתי לאחרונה. שיר השבוע לא של HIM: של רדהוט, dosed. ציטוט שעשה לכם את השבוע: אמ. איןלימושג. קליפ/הופעת השבוע: ?~ המלצת השבוע: הספר, "אמא הייתה זוחלת", מדהימ. אתר השבוע: דימהכוכבים וזה. חוויית השבוע: גל, ללא ספק. יש אנשים מושלמים בעולם. תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: את התשובה השניה. אמג איזה תשובות מיותרות. |: ספטוםספטוםספטום.

Girl In The Box

New member
באיחור.....

שיר השבוע של HIM:drunk on shadows שיר השבוע לא של HIM:כל מיני של דה דורס,קווין,אליס אין צ'יינס ובליינד גארדיאן ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אם תאכלי סוכר תקבלי סכרת" חחחח
קליפ/הופעת השבוע:החדש של רד הוט המלצת השבוע:שמעו דה דורס!!! אתר השבוע:ממ..תפוז חוויית השבוע:כל מיני תמונת השבוע:תגובה מהירה.. מה אתם שומעים עכשיו:somebody to love-Queen

למעלה