סופ"ש פרוע

little WhiSper

New member
יש אנשים יותר חלשים

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: היהודים- פיוטה (לאממששיר),המאה העשרים. סינרגיה- יחד נתגבר (חרשתי) ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא משנה. קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע: תחיו. זה הכי חשוב אתר השבוע:הרגילים: מייספייס, ישרא, פורומים חוויית השבוע: אתמול בערב.
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: עברי לידר- להבין את המים.

pureK

New member
../images/Emo70.gif

" תחיו. זה הכי חשוב" תגידי את זה לסומלים... או מישהו שתקוע ביער באיזו יבשת נדחת ואבד את המפה מוקף עכשיו חיות פרא!!

Fragile Dream

New member
...../images/Emo79.gif

שיר השבוע של HIM: הומ ||: שיר השבוע לא של HIM: the beatles - a night before the beatles - you're going to lost that girl led zeppelin - celebration day nirvana - serve the servants opeth - in my time of need. ^^' ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין. קליפ/הופעת השבוע: alice in chains - i stay away. המלצת השבוע: תראו את פגוש ת'פוקרס D: זה אחלה סרט ^^ אתר השבוע: יוטיוב, תפוז. T_T חוויית השבוע: היומולדת של סבא היום^^. וסבתא שניגנה לי שירים של הביטלס על הפסנתר D: תמונת השבוע: הרבה תמונות של ליין.
. מה אתם שומעים עכשיו: led zeppelin - since i've been loving you. שבוע טוב וזה :>

every me

New member
להלה.

שיר השבוע של HIM:Vampire Heart
שיר השבוע לא של HIM:הרבה הרבה של FFTL, הרבה הרבה של הביטלס, הרבה הרבה של נירוונה, וגם כמה של AIR [בהשפעת חמש ילדות יפות
]
ציטוט שעשה לכם את השבוע:.People saw their clairvoyance in the wiped out elms, and the harsh sunlight [מתוך הסרט חמש ילדות יפות;;] קליפ/הופעת השבוע:אממ מדס של פלסיבו!!11 המלצת השבוע:תזמינו נעליים מהוט טופיק
אתר השבוע:הוטופיק!!!!!111 חוויית השבוע:לאיודעת. תמונת השבוע:;; מה אתם שומעים עכשיו:Under The Rose [נוו מה, נכנס בי מצברוח הימי למדי^^]

DanaValo

New member
../images/Emo41.gif שמתי כבר תמונה לפני כמה ימים אז

אני אחסוך מכם את הזוועה בשנית
שיר השבוע של HIM
נראה לי שVENUS
וכלללל RR
שיר השבוע לא של HIM
○ mmmbop! ○ What You Waiting For? ○ This Love -MAROON 5 ○ TORN
ציטוט שעשה לכם את השבוע
היינו צריכים לרשום דברים חיובים ושליליים על הטיול השנתי אז...הנה זה בא, "לאחר מסלול של ארבע שעות, אנשים נוטים להיות מיוזעים ומסריחים, רצוי לציין שלא כולם הקשיבו להוראת בית הספר והביאו דיאורדוראנט"
-ואת זה הגשנו למורה ולמנהל
-
קליפ/הופעת השבוע
אינלי מושג את האמת.
המלצת השבוע
לא תמיד צריך לצאת בשישי כדי לדעת שעשית משו, אפשר פשוט לנוח.. ומשהו שלמדתי לחיים [לאו דווקא משהו שקרה לי..] אי אפשר לסמוך על אף אחד חוץ מהמשפחה, גם לא על חברות\ים.
אתר השבוע
ישראבלוג, יוטיוב,
.
חוויית השבוע
אמרתי [יותר נכון צרחתי..] על מישהו את כל מה שאני חושבת עליו
אאהה, הקלה, שיחרור, נשארו לי איתו רק [!!!] עוד ארבע שנים
תמונת השבוע
התמונה מהטיול
מה אתם שומעים עכשיו
My Chemical Romance - I'm Not Okay שיהיה לכולנו שבת מקסימהונעימה ושבוע טוב
♥♥♥ דה-נה.

xXxHIMCRxXx

New member
../images/Emo23.gif

עכשיו אני יודעת. פתאום אני באמת מרגישה חכמה.
כפרעיותרעלייך.

danduuu

New member
ענבלי אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif

שיר השבוע של HIM: Vampire Heart Drunk On Shadows Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM: כל Century Child ו-Angels Fall First של נייטוויש ו-The Black Parade של MCR כי התחדשתי לי בכל אלו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: חברה שלי בטיול השנתי: בדרך כלל היא לובשת עדשות ובטיול זה עשה לה דלקת אז היא הסתובבה בלי . בקיצור אני ועוד שתי חברות ישבנו במרפסת של החדר ואז היא יצאה מסתכלת למטה וצועקת "וואי איזה מכוערררר אתה" שתי שניות של שקט כולנו לא מבינות למי היא כבר צעקה את זה ואז "אה זה עמוד" XDDD היא הייתה כ"כ עיוורת שהיא צעקה לעמוד שהוא מכוער
קליפ/הופעת השבוע: אין
המלצת השבוע: אילת אתר השבוע: תפוז נדמה לי והאתר של ג'ארד לטו חוויית השבוע: אילת 2006-מחזור נ"א תמונת השבוע: מדבר
הרים
מה אתם שומעים עכשיו: Slaying The Dreamer-Nightwish

DanaValo

New member
פירסמנו באותה הדקה ../images/Emo3.gif

תתחדשי לך
-- חחחחחחחחחחחחחחחחח
[הציטוט] ענקק. -- תמונה יפה

danduuu

New member
יש בינינו טלפתיה כנראה../images/Emo3.gif

תודה מותק
ואכן ציטוט ענק
כל פעם שאני נזכרת בזה אני נשפכת מצחוק היה גם קטע שהרכז שלי עבר לידי באיזה מסלול והוא היה עם פלאפון ביד והוא כזה אומר למי שבקו השני "תקשיב תקשיב תקשיב תקשיב אבל תקשיב תקשיב תקשיב" ולרכז שלי יש גם קול מצחיק כזה והייתי על הרצפה נשפכתי לו בפנים והיו עוד מלא קטעים מטומטמים כאלו

DanaValo

New member
שתינו דנות, אז בוודאי. ../images/Emo3.gif

נשמע שהיה ממש אחללה.

inbal287

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif.

גם אני אוהבת אותך
. הציטוט שלך הרג אותי
!

danduuu

New member
תודה../images/Emo9.gif ואני אוהבת יותר../images/Emo3.gif

נהייתי יותר מדי פוצי מוצי אה?
וכן הציטוט
היא פשוט דפוקה

!#@$$%$#^$^%^ DDDD;;;;;

שיר השבוע של HIM: נמנמ.....ג'וין מי D: שיר השבוע לא של HIM: Evanescence - All that I'm Living For,Lose Control,Your Star,Lacrymosa Avenged Sevenfold - Seize the Day The Hush Sound - Wine Red Muse - Time is Running Out Placebo - Infa Red Christina Aguilera - Hurt Lostprophets - Can't Catch Tomorrow Yulia Savicheva - Esli v serdce zhiviot liubov' Good Charlotte - Thank You, Mom ציטוט שעשה לכם את השבוע: ? לאדעת [; קליפ/הופעת השבוע: קליפ: Avenged Sevenfold - Seize the Day המלצת השבוע: גם לא'דעת ?;] אתר השבוע: ישראבלוג מעניין לקרוא שם
חוויית השבוע: אהמ לא'דעת !@# תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: ת'טלוויזיה

AliceQueen

New member
אוךך אני רוצה חנוכה... חופש...

שיר השבוע של HIM: Behind the crimson door שיר השבוע לא של HIM: Lovex - Guardian Angel ציטוט שעשה לכם את השבוע: "רבותיי, אני חושב שגמרתי" (המורה להיסטוריה) XD קליפ/הופעת השבוע: Lovex - Guardian Angel המלצת השבוע: למצוא לבנים וללכת לסקול את המורה למתמטיקה אתר השבוע: youtube חוויית השבוע: הייתי בקונצרט של zveri (להקה רוסית) מה אתם שומעים עכשיו: Nightwish -Over The Hills And Far Away

danduuu

New member
וואו איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והציטוט
המורים האלו

nooki92

New member
ואי כמה זמן לא הייתי פה.. =\

שיר השבוע של HIM: ג'וין מי שיר השבוע לא של HIM: רדיוהד-קארמה פוליס ציטוט שעשה לכם את השבוע: >< קליפ/הופעת השבוע: מיוז המלצת השבוע: >< אתר השבוע: האתר הרשמי של MCR כי ידיד שלי חפר עליו.. חוויית השבוע: בחילות.. ודיכאון.. =S תמונת השבוע: אני לא בבית אז אין לי... =\ מה אתם שומעים עכשיו: כל מיני.. עכשיו עכשיו דה קילרז..

למעלה