סופ"ש פרוע

inbal287

New member
../images/Emo28.gifסופ"ש פרוע../images/Emo28.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:
.

כבר סופ"ש?!

שיר השבוע של HIM:אמ..ג'וין מי שיר השבוע לא של HIM:גאנז אנ רוזז-וולקאם טו דה ג'ונגל ציטוט שעשה לכם את השבוע::X קליפ/הופעת השבוע:פלסיבו-מדס המלצת השבוע:תישנו טוב !? XD אתר השבוע:המייספייס שלי חוויית השבוע:היומולדת שלי ושל עוד מלא חברים <בונה החודש מפוצץ> תמונת השבוע:...>חמדמדים
מה אתם שומעים עכשיו:את החדשות מהסלון..

Elpar

New member
סופ"ש חביב

שיר השבוע של HIM: אין לי שיר השבוע לא של HIM: וואי שיר גאוני: The Answer Lies Within - Dream Theater ציטוט שעשה לכם את השבוע: אתם יודעים ש5 מכל 4 אנשים מתקשים במתמטיקה? קליפ/הופעת השבוע: אין המלצת השבוע: Dream Theater - כל שיר אפשרי אתר השבוע: www.Mivzakon.co.il חוויית השבוע: בי"ס? היה שבוע מצחיק וגם הייתי ברדיו תלמידים (כלומר היה מטאל בהפסקות כל היום! תמונת השבוע: אין לי כח מה אתם שומעים עכשיו: The Root Of All Evil - Dream Theater, גאוני!!!

lintu1

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של HIM: pretending שיר השבוע לא של HIM: nightwish-bless the child ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע:אין המלצת השבוע:נמנמנמנמ אל תאכלו יותר מדיי במבה
אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:הייתי בבית 3 ימים:p תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: nightwish-bless the child

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif סוף שבוע.. משהו... בנזונה.

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: Enter shikari- Sorry youre not a winner AFI- silver and cold השיר המושי שזיוי שלי יודעת לשיר [בקוראנית או וואטאבר.^^
]
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע: Enter Shikari.
אתר השבוע: כרגיל- ישראבלוג, תפוז.
חוויית השבוע: יום שלישי עשיתי את דייבי. [הסמיילי החדש דנדש שלי.
]
תמונת השבוע: יש שתיים. אחת שם
והשניה פה. ^^
מה אתם שומעים עכשיו: את הרעש של המחשב, ואת עצמי מקנחת את האף ומשתעלת כמו חמור נחנק.

DanaValo

New member
../images/Emo99.gif וואו.

התמונה הראשונה- חגורה יפה
[ותחתונים?
] התמונה השניה- ספיצ'לס.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ^^;;;;

אני אוהבת את התחתונים האלו.
ואת החגורה קניתי בלונדון. מושית לגמרי. ^~^ פרר, התמונה השניה בדסקטופ שלי, חבל שלא צילמתי את זה על מקרו, זה היה יוצא מדהים, היו רואים את ההשתקפות של המצלמה בטיפות ממש..
אני אוהבת את המצלמה שלי!~

Elpar

New member
תמונה יפה באמת!

לא הבנתי מה יש בראשונה בהתחלה :| אחר כך הבנתי!!! חגורה נחמדה :)

Elpar

New member
בטח שתודה

את חושבת נכון ילדה :) חחח ותהיי בריאה שכחתי לרשום (כתבת שאת משתעלת ונחנקת וזה)!!! ובת כמה את אם לא אכפת שאני שואל? (כשבדקתי היה כתוב 0! אבל את לא נראית כמו בת 0)

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אוה, כן, הייתי חולה אתמול.

אבל זה בערך עבר לי. ["מספיק עבר לך בשביל ללכת ללימודים!!!" לפי אמא.] ואני, כזה, קטנה, כזאת. 14. [אני בכיתה ט'@! לא ח'! ט'!!!! >.<] [וזה כי נולדתי בספטמבר. T___T]

Elpar

New member
אה ילדה קטנה!

אין לי הרבה זכות לדיבור... אני כולה בן 15 XD אז מי זה דייבי?
או שזו שאלה פרטית מידי בטח? :/ סליחה...

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ממש לא פרטי.

דייבי הוא הסולן של להקת AFI, האליל שלי, במיליים אחרות. דייבי זה גם השם של הסמיילי החדש.

Elpar

New member
אה נכון כתבת בסוגריים!

ואני עם ראש כחול... סליחותיי

inbal287

New member
לה לה../images/Emo103.gif

שיר השבוע של HIM: In The Nightside Of Eden שיר השבוע לא של HIM: Goo Goo Dolls - Big Machine Goo Goo Dolls - What a Scene Goo Goo Dolls - Think About Me Goo Goo Dolls - Name ציטוט שעשה לכם את השבוע: "הוא חתול ג'ינג'י. רטוב מאוד... הוא גם לא מתייבש אף פעם... לא משנה כמה תנגב אותו" המורה שלי לתולדות האמנות בציטוט נוסף מסדרת הציטוטים על ואן גוך...
קליפ/הופעת השבוע: Green Day & U2 - The Sainta Are Coming המלצת השבוע: הומ. אין. אתר השבוע: כרגיל, תפוז
. חוויית השבוע: המשחק של נבחרת הבנות שלנו בכדורסל נגד בי"ס אחר בעיר [שבמקרה כל החברות שלי לומדות בו]. זה היה משחק הגמר. ניצחנו. אבל זה היה אחרי שזרקו נפצים ורימוני עדן ומה לא, ועשו מלא בלאגן. אם לא הייתה הפרדה בין שני הבתי ספר אני נשבעת לכם שהיה שם רצח. היה מטורף... תמונת השבוע: צילמתי בסופ"ש שעבר. זריחה במצפה רמון. מה אתם שומעים עכשיו: Goo Goo Dolls - It's Over

danduuu

New member
הנופים בדרום פשוט מדהימים

השקיעות שם זה הדבר הכי יפה שראיתי
תמונה מדהימה יצאה לך

למעלה