ה"י 15.6.11

miss_t

New member
כן זה נכון

אתמול אולי התעקשתי מעט- פשוט לא רציתי לרדוף אחריו, כן ניסית- וראיתי שבשביל למלא לו את מד החיים ל100% אני צריכה פעמיים הייל (היה לו מלא HP!) ובזמן הזה אני נפגעת ומשתמשת בשיקויים. קצת הציק לי הנושא כי מה- הוא חוסך בשיקויים שלו ואני לא יכולה לחסוך את שלי? ואת showa אני זוכרת, ממש שיגעתי אותך אז- לא בכוונה- רק רציתי להנות גם כן
רק שהתברר שזה דווקא הקשה. אם כל הפארטי בפה אחד היו אומרים לי תעשי הייל- הייתי יותר פעילה- כי זה מוסכם על כולם. בעצם זו הנקודה- להסכים בפארטי על עבודת צוות ותפקידים של כולם- כאשר כל אחד יודע מה תפקידו ושזה מקובל עליו. כי אם לא- אז אין פה עבודת צוות ויוצאים מופסדים מזה.

צ ל י ל 8

New member
אמממ... אני עדיין חושבת שזה מוגזם לבקש heal

מבישופ ב-LHC, אלא אם כל חברי הקבוצה נלחמת באותו מקום על אותן מפלצות. כשה-DW שלי היתה ברמות 117-119 היית ב-LHC. היתה איתנו פריסטית. כל חברי הפארטי התמקדו במפלצות מסויימות והרגנו כקבוצה. במקרה הזה היה גם קל יותר לעשות לכולם סקילים בלי שאף אחד יבקש אפילו, ובמקרה הספציפי הזה הפריסט עמד ועשה היל לכולם. לבגיד שזה לא עזר? ברור שכן!! אבל אני מדברת איתך על המפה של הקרוקי שבה לרוב מתאמנים עד רמה 125 וזה לא ממש קל ברמות האלה. במפות הבאות לבקש היל נראה לי קצת... נובי. ואני חושבת שאם מבקשים ממך דבר כזה, זכותך לבקש שזה יהיה בתנאי שהם כולם בקבוצה. מניסיון אישי שלי, במפות של דובי הזאב כל אחד אוהב להרוג מפלצת לבד כי אז הניסיון הרבה יותר גבוה. אי אפשר ללכת לעשות היל לכולם כשהם מפוזרים...

Hasselblad

New member
יש שני סוגים של מצבים

לפעמים מלא בישופים מפספסים HS בגלל שזה סקיל מאוד מאוד קצר ובגלל שהם עושים אותו 6 פעמים כל מעט מאוד זמן קורה שמתפספס אדם או שניים, אבל הבישופים שרק עומדים על חבל ומחכים שתגיע אליהם במשך כל הזמן מעצבנים, אומנים לי לוקח בדיוק קפיצה אחת מקצה לקצה של המפה אבל הרי אלה שעומדים במקום הם תמיד עסוקים בלדבר או להיות חצי AFK וצריך לבקש מהם 10 פעמים עד שהם עושים סקיל. מצד שני כמעט ולא נתקלתי בפלאדינים שעוברים בין כל הפארטי לעשות CO ולרוב אני זאת שרודפת אחריהם.

Hasselblad

New member
וסליחה לכל הפלאדינים

זה היה סתם דוגמא... יש לא מעט אתקרים שלא דואגים לעבור בין חברי הפרטי ולחלק להם סקילים... אני מאוד משתדלת לעבור בין כולם ולחלק סקילים (הייסט וMW30) אבל אם יש עוד אנשים בפרטי עם הסקילים האלה אני דיי מתעצלת

Hasselblad

New member
וגם

אני שמה
בעיקר ל CO כי גם SE וגם HB יש לי אז אני פחות שמה לב אם קשתים ולוחמים באים לעשות לי סקילים או לא.

sapir aloud555

New member
המפ

אם אני בפארטי נורמלי, אין בעיה לעשות Co לכולם. אני בדר"כ נמצאת בפלטפורמה התחתונה ודוחפת מפלצות לקיר, אז כולם באים לאותה נקודה לתקוף, ואפשר לתת Co בקלות. (בלי הסקיל הזה אני לא יכולה לתקוף כי הוא חלק מMacro, אז במקרה והוא פג, אני יודעת). הבעיה היא כשכל אחד מחליט לעבוד סולו במפה. אבל בדר"כ לא מבקשים ממני להפעיל את הסקיל..

צ ל י ל 8

New member
האמתי שלרוב אני לא מבקשת CO אם הוא נגמר

אני הכי עוקבת אחרי HS (
) כי הוא משמעותי לאחוזים ואחרי MW בעיקר כשהוא רמה 30 כי גם הוא מאוד משמעותי לנזק. לא רודפת אחרי HB (זה לא כזה קריטי בטירה. המפלצות לא עושות נזק כזה שעלול להמית אותי ב-2-3 מכות), הייסט אני לא צריכה בכלל... אה ואני נורא אוהבת את ההילה הסגולה של BAM... חבל שהטווח שלו ממש ממש קטן.

כל אחד ודעתו...

לי יותר חשוב שבישופים יעשו HS. שישאירו לי להתמודד עם הHP באר שלי. החיה שלי גם ככה ממלאת לי שיקויים. [כןכן אני לא סומכת עליה שתמלא לי ואני תמיד עירנית למצב הHP באר] שוב, אם בישופ עושה היל, מה רע, אין לי תלונות. אבל אני לא אתחיל לבקש ממנו כל הזמן שיעשה לי היל, זה נראה לי חסר טעם.

מ י ל ר

New member
אני בכלל לא צריך היל, זה רק מפריע לי

לא יעיל לי שיש לי 100% חיים אבל שה-mp נגמר, ככה שיורד לי החיים החיה שלי לוקחת שיקוי ורוד ומעלה לי הכול.

צ ל י ל 8

New member
אל תכליל.. יש בישופים טובים...

ואני מסכימה שיש תחושה שהבישופים תפסו קצת תחת וצריך להתחנן ל-HS כאילו הם עושים טובה למישהו.. וזה נכון, כשאני רואה שה-SE שלי עומד להיגמר, אני עושה סיבוב מיוחד לעשות לכולם, ומוודאת שיש לכולם. בישופים מתקמצנים על השיקויים שלהם לעשות את הסיבוב הזה כי זה "מבזבז" להם.

חבל שקשה למצוא בישופים טובים...

אני יכולה לספור על יד אחת את הפארטיז שעשיתי עם בישופים ולא הייתי צריכה להתחנן לHS בכלל, פשוט עשו לי. אלו הפארטיז עם הראל, פארטי עם מארקסמן שהשתמש בHS מיול שלו וגם תקף וגם עבר בין כולנו עם המיול ועשה לנו HS כל 2 דק', והפארטי האחרון היה די נחמד עם בישופ שתקף ועשה לכולנו HS. יש באמת הרבה שתופסים תחת ולא מתאים להם לעבור בין האנשים בפארטי. מרתיח אותי שאומרים לי "בואי לפה אם את רוצה HS"...אם אתה לא תוקף-לפחות תעבור בין אנשים ותתן HS. זה המינימום.

miss_t

New member
אוי, אבל זו לא אני

אולי באמת מהשרשור הזה משתמש שאני קמצנית , אבל זה לא כך! אתמול היה מצב שונה ופשוט רציתי להתאמן בדרך זו- לעשות HS בלבד ולהנות משיחה בגילדה/אליאנס. על הדרך זה חסך לי שיקויים. בנוסף- הHS אצלי נגמר מאוחר משאר החברים לפארטי- ואני באמת מקפידה ללכת לסיבוב עוד לפני שהוא נגמר אצלי! כאשר אני מתאמנת אני מודעת לכך שיש שימוש בשיקויים וזה נלקח בחשבון - זה שווה את העוד EXP שאני אקבל כאשר אני תוקפת. המטרה סופו של דבר היא להנות ולעשות דברים שנעימים לי, תוך כדי תשומת לב אם זה פוגע באחרים. בגלל מה שקרה אתמול תהיתי אם אני לא בסדר ואם משהו השתנה בLHC ואם כיום הבישופים נדרשים לעשות הייל.

Hasselblad

New member
השאלה היא אם ההנאה שלך לא פוגעת באחרים

ואני לא מדברת ספציפי על הסיפור של ההיל.. נחזור לדוגמא של הבוס בשואה... ניסיתי להסביר לך מלא פעמים ואת נתת לי הרגשה שלא איכפת לך ובא לך לעשות מה שאת רוצה... תאמת מה שהכי הפריע לי הוא הרי עם כל הכבוד ל HS ובאמת שיש כבוד את הצטרפת אלי! היה נראה לי מין הראוי שתקשיבי לי. לגבי LHC אני אומרת תאמת... אני לא מתלוננת אבל כן זה מציק לי בעין לראות בישופ עומד במקום כדי לקשקש עם הגילדה או החברים שלו ואני תוקפת... החיים שלו דבש... אולי זאת צרות עין מסויימת מצידי... אבל ככה זה מרגיש לי. לא אני לא מצפה וגם לא צריכה היל.... ככה שאין לי דעה בנושא... מה שכתבתי זאת התחושה שלי בלבד.

למעלה