ה"י 15.6.11

צ ל י ל 8

New member
לא התכוונתי ספציפית אלייך ../images/Emo23.gif

סתם הוצאתי קיטור. אני גם לא מכלילה בכלל כי יש מלא בישופים שעושים עבודה מצויינת (והם כמובן היחידים שנכנסים ל-BL שלי).

GינGית

New member
מזל טוב, אני בדרך כלל עושה סיבובי HS

ובאותה הזדמנות עושה גם הייל, זו כבר תנועה אוטומטית אצלי עד כדי כך שגם בסיגנוסית שלי ניסיתי לעשות הייל אותי מה שיותר מרגיז זה כשמתחילים לבקש DOOR על ימין ועל שמאל גם כדי לצאת וגם כדי להכנס למפה

miss_t

New member
../images/Emo163.gifחחחח! אוי סקילים שמנסים לעשות

כשמשחקים בדמויות אחרות כששיחקתי בWH ניסתי שכחתי שאין MG וה-HP יורד מהר יותר... ושאין הייל וצריך להשתמש בשיקויים! שאלה- את עושה הייל גם אם את רואה שהבאר של חברי הפראטי מלא? או נאמר 80% מלא? אני עושה הייל בסיבוב HS אבל רק כאשר מד HP של פחות מ70% בערך. דווקא על DOOR אין לי בעיה לפתוח- אם זה עוזר להם- אז בכיף, במיוחד שאני מרגישה חלשלושה יחסית לכולם- ואני כן רוצה שהם יחזרו, מה שכן- אני שואלת/מבקשת שישתמשו במגילה לעיר הקרובה(אם אין אז נותנת) ואז שאפתח דלת- כי לפתוח דלת פעמיים זה כן מעצבן במידה והם לא מספיקים לעשות מה שרצו בזמן שהדלת פתוחה.

צ ל י ל 8

New member
הדלת שלכן לא ממוקססת?

היא אמורה להספיק למלא זמן... ואישית, אני תמיד שומרת כמה אבנים שנופלים לי ממפלצות ונותנת לבישופים אם אני מבקשת דלת. לרוב אני מחכה שמישהו אחר מבקש ואז מנצלת את הדלת למכור שיקויים/דרופים וכדי לקחת שיקויים מהסטורג' אם אני צריכה. אני יכולה להבין למה זה מעצבן, אבל מצד שני גם לדמויות אחרות יש את הבזבוזים שלהם (הגנבים שזקוקים גם הם לאבני זימון כדי להילחם וזה מלאאאא אבנים. סיון תוכל לאשר).

GינGית

New member
זה ממש תנועה אוטומטית בשבילי אני לא

ממש בודקת את הבר חיים של האחרים מה שכן קרה לי מספר פעמים שאחד מהפארטי היה AFK על החבל והוא היה גבוהה מידי ואני רואה שהבר חיים שלו מתרוקן, אני כותבת לו ובמידה והוא לא ליד מחשב אני שומרת שהוא לא ימות עד שהוא חוזר.

צ ל י ל 8

New member
ואת תראי שגם אם תחליפי דמות

תמיד זה יישאר לך במודע "להציל" ע"י HEAL. כשהייתי מתאמנת בימים ההם בסקלס, אהבתי להיות עם DRK בגלל ה-HB (גם התחתנתי עם אחד כזה
). זה חסך לי המון שיקויים. אבל לא יכלתי להשתחרר מהאינסטינקט לעשות לי היל כשעברתי לידו והוא היה מתעצבן עלי (יש להם סקיל שהם צריכים להיות במינימום HP ורק אלוהים יודע איזה סקיל זה ואיך הוא עובד כי לי אין מושג עד עצם היום הזה).

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif מכירה את התנועות האוטומטיות האלה

שכ"כ מבלבלות כשמחליפים דמות. לא פעם ניסיתי לעשות היל עם ה-BM כשהיא היתה צעירה, או לעשות טלפורט

צ ל י ל 8

New member
אגב, התכונות של בישופ מאוד טמועות בי עד היום

אני תמיד מסכלת על מד החיים של הפארטי שלי. הרגל מגונה שלא השתחררתי ממנו מאז הבישופית שלי
וכשאני רואה מישהו שמד החיים שלו יורד, יש לי את הדחף הזה לעשות לו היל. אני לא מצליחה להיפטר מהקטע הזה! כבר יותר משנתיים שאני לא משחקת על הבישופית שלי, לא נוגעת בה כמעט בכלל, ובכל זאת זה משהו בראש...

למעלה