גמד-ענק

tamarhp

New member
וואו, איזו היענות!

תסתכלו כמה
אחד מתחת לשני!! מפחיד!! מתי נראה דבר כזה בשירשור המפגש?

tamarhp

New member
וואו, איזו היענות!

תסתכלו כמה
אחד מתחת לשני!! מפחיד!! מתי נראה דבר כזה בשירשור המפגש?

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifשמאל../images/Emo26.gifהסבר../images/Emo70.gif

עושים הגרלה בין כל המשתתפים, כל אחד מקבל שם של ענק וכל אחד הוא הגמד של הענק שיצא לו בהגרלה. מכירים את הסיפור הסנדלר והגמדים? שהגמדים הקטנים באו בלילה לתפור לו את הנעליים בלי שהוא ראה, ובבוקר הוא הופתע לראות שהעבודה מוכנה? ככה המשחק - הגמדים יעשו הכל בשביל הענק - יסדרו לו את הבית, יכינו לו שיעורים, יפנקו אותו... ותכל'ס, מה עושים? נרשמים לתפוז בניק נוסף, שישמש הניק של הגמד הסודי. לדוגמה - "הגמד של X". מפתיעים את הענק בצורת מסרים, אימיילים, והודעות בשירשור OFF מיוחד שנפתח בשביל המשחק. לדוגמה - לשים בפורום (מהשם החדש של הגמד, ולא להתבלבל בטעות
) תמונה של נרות ולהגיד - מילאתי את הבית שלך בנרות ריחניים! או להכין ציור יפה בצייר, ולשלוח לו! כדאי לנסות לברר מה הענק אוהב, בשביל לדעת איך להפתיע אותו בצורה הטובה ביותר. למי שלא הבין - כל אחד הוא גם גמד וגם ענק. אני הענקית tamarhp, והגמדה (*שם סודי*). אני כותבת לענק שלי בשם של הגמד, כך שכולם רואים את השם אבל לא יודעים מי עומד מאחורי הכינוי (תזהרו לא לכתוב בכרטיס האישי!). רוב הזמן נשתמש בניק הרגיל, בתור ענקים, ומדי פעם נהפוך לגמדים כשנרצה לכתוב משהו לענק. והכי חשוב - לשמור הכל בסוד!

tamarhp

New member
הופ../images/Emo70.gif

מיכל אומרת שזה הערוץ הכי טוב בטלוויזיה....

למעלה