גמד-ענק

tamarhp

New member
ככה

עושים הגרלה בין כל המשתתפים, כל אחד מקבל שם של ענק. כל אחד הוא הגמד של אותו ענק. מכירה את הסיפור הסנדלר והגמדים? שהגמדים הקטנים באו בלילה לתפור לו את הנעליים בלי שהוא ראה, ובבוקר הוא הופתע לראות שהעבודה מוכנה? ככה המשחק - הגמדים יעשו הכל בשביל הענק - יסדרו לו את הבית, יכינו לו שיעורים, יפנקו אותו... הכל וירטואלית, לדוגמה - לשים בפורום (מהשם החדש של הגמד, ולא להתבלבל בטעות
) תמונה של נרות ולהגיד - מילאתי את הבית שלך בנרות ריחניים! או תמונה של מלון מפואר, ולהגיד - יש לך חופשה מתנה ממני! או אם אני יודעת שאת אוהבת ספורט, להגיד - יש לך כדורסל חדש, עם החתימות של הקבוצה שאת אוהדת! וכן הלאה.. וכמובן לשמור בסוד.. (תודה לרבקה שהסבירה לי
)

מה שעשו לדוג' בפורומים אחרים-

כתבו, הגמד של x כל מיני כאלה, אז אתה נכנס בתור הגמד של x וככה אתה לא צריך לשבור את הראש על ניק חדש

כנסו דחוף!!!

תקשיבו אני ברק פרבר אח של אל-חי פרבר מקריית שמונה אני בן 10 ואני יודע כי האגודה נגד האגודות תנצח האגודה......נגד....האגודות..... לניצחון.....

tamarhp

New member
להגיד לך משהו חשוב?

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifהסבר

עושים הגרלה בין כל המשתתפים, כל אחד מקבל שם של ענק וכל אחד הוא הגמד של הענק שיצא לו בהגרלה. מכירה את הסיפור הסנדלר והגמדים? שהגמדים הקטנים באו בלילה לתפור לו את הנעליים בלי שהוא ראה, ובבוקר הוא הופתע לראות שהעבודה מוכנה? ככה המשחק - הגמדים יעשו הכל בשביל הענק - יסדרו לו את הבית, יכינו לו שיעורים, יפנקו אותו... ותכל'ס, מה עושים? נרשמים לתפוז בניק נוסף, שישמש הניק של הגמד הסודי. לדוגמה - "הגמד של דנה". מפתיעים את הענק בצורת מסרים, אימיילים, והודעות בשירשור OFF מיוחד שנפתח בשביל המשחק. לדוגמה - לשים בפורום (מהשם החדש של הגמד, ולא להתבלבל בטעות
) תמונה של נרות ולהגיד - מילאתי את הבית שלך בנרות ריחניים! או להכין ציור יפה בצייר, ולשלוח לו! כדאי לנסות לברר מה הענק אוהב, בשביל לדעת איך להפתיע אותו בצורה הטובה ביותר. וכמובן לשמור בסוד!

lali37

New member
אבל גיל...

מה אפשר לעשות
כאילו מה אני יעשה לגמד שלי?! אין כזה מה לעשות באינטרנט...

איילת כ

New member
נצל"ש

למה אתם לא נכנסים לצא'ט? עד שאני מצליחה להכנס לצא'ט מסתבר לי שאין שם אף אחד, חבל על כל המאמץ שבזבזתי. הצא'ט גוסס, קריאת הצלה אני קוראת לכל מי שאכפת מהצא'ט שיכנס אליו אחרת הוא ימות לנו בידים, כנס גם אתה וכן גם את, שלא נכה אחר כך על חטא ונגיד למה למה למה לא מנענו את זה? אנחנו מפלים אותו לרעה. אני עם הצ'אט

shadow dancer

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בס"ד ושוב- למה?!?! אני מוכרח לציין- זה היה היום הטוב ביותר/המלא ביותר שהיה בצאט מאז שנכנסתי! כל הכבוד חברה...... וגילת- נראה לי שצריך לשות את זה שוב!!! לקרוא לכולם לצאט בפורום......זה אדיר! ואם כולם היו נכנסים יחד- בכלל היה פיצוץ!!! איילת, חבל שנכנסת אחרי שכולם הלכו(בטח לסליחות)

איילת כ

New member
אוחחחחחחחחחח

באמת? אני ניסתי להכנס בערך משעה 10.50 ועד שהצלחתי להכנס השעה הייתה 12 איזה ביאוס. מי היה?

shadow dancer

New member
אמממממממ......

בס"ד כשאני הייתי אז: גילת, איתי, קרן, אלי7, עטרה, רחלי, שירית, תרצה, יאיר, שרוך, ונעמה. מקווה שלא שכחתי אפחד

שולי פ

New member
../images/Emo45.gif

ולא הייתה לי אפשרות להכנס לצ'אט אתמול בערב, היה לי ליל שימורים... היה מדהים ד"א...

למעלה