גמד-ענק

../images/Emo28.gif גמד-ענק../images/Emo26.gif

יאללה חבר'ה, צריך קצת להעלות בפורום את האנרגיות, ומה שיעזור בדיוק זה המשחק גמד ענק, למי שלא מכיר את החוקים, אני מצרפת כאן את החוקים מפורום אחר שבו התחילו קודם, אתם מוזמנים לקרוא את החוקים, ולשרשר או לפי רצונכם. מי שמאשר את השתתפותו ומקבל למסרים שם ממני לא מגלה לאף אחד, אף אחד, הגמד של מי הוא. בשום פנים ואופן, האנשים היחידים שיידעו זה אתם ואני, במיוחד לא לתת רמזים לענק שלכם, שנהנה מהמשחק ונשמור על מתח. בכל ערב נהיה בצ'ט ויהיה אפשר להעלות ניחושים והצעות בקשר למי הגמד של מי, ויהיה אפשר לבקש רעיונות ברצון. אז...המשחק עצמו יתחיל בשבוע הבא. עד אז תקראו את ההוראות, תשרשרו לכאן פשוט כן או לא, ואם יש שאלות מענות טענות והארות בבקשר, יש מסרים, ויש לי גם אייסי- 170808204, רק לא ע"ג הפורום. היום בצ'ט בתשע, מי שלא יכול שיאחר, אני לדוג' אגיע רק בעשר, אבל חשוב לי שהצ'ט יהיה פעיל מבחינתנו. שיהיה לכולנו בהצלחה :) *ההוראות בלינק המקושר הן הוראות כלליות. ברגע שנתחיל את המשחק ביחד עם השם של הענק שלכם תקבלו גם הדרכה. אם אתם רוצים רעיונות או עזרה אני אשמח לענות על כל שאלה

איילת כ

New member
בעיקרון זה משחק ממש כיפי

אבל נראה לי שזה קצת מסובך לשחק אותו באנטרנט

ashkeloni

New member
אני אשחק בכיף....

רק תזכירי לי את החוקים... אני לא אוכל להיכנס לצ'אט... אבל אפשר בכיף לשחק להיות רק בפורום.. אבל אני הולך לנסות עוד משהו כדי שאולי אני אצליח להיכנס לצ'אט... בכל מקרה...אני IN

ashkeloni

New member
עידכון....

אני ברגעים אלו ממש עובד על פריצה לשרת פרוקסי שלי..ככה שאני מתקדם אל האפשרות להיכנס אל הצ'אט...

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

מתה על המשחק הזה אבל אני לא מבינה איך משחקים אותו באינטרנט!

tiki tiki

New member
../images/Emo45.gif ותכנסו לצ'אט באמת...משעמם

כל היום אני ושירית שיחות 1 על 1

tamarhp

New member
אפשר לנסות

ויהיה יותר קריא אם תגיב להודעה של גילת עם
בנושא.

האגודה

תקשיבי בת שבע אני ברק פרבר אח של אל-חי פרבר מקריית שמונה אני בן 10 ואני יודע כי האגודה נגד האגודות תנצח האגודה......נגד....האגודות..... לניצחון.....

zvozda4ka

New member
../images/Emo45.gifממש מגניב!!!

אבל....איך אמורים לשחק את זה באינטרנט?

כולם- כנסו ../images/Emo26.gif

איך לשחק את זה אני אסביר כשאני אפרט לכם בשירשור נפרד מי משחק. ברגע שנרכז מי משחק ואני אגריל מי הגמד של מי אני אצרף הסברים והוראות אל דאגה, חוצמזה, אני אחזור על זה שוב, אם אתם נתקעים בלי רעיונות או שאין לכם מושג מה לעשות כי ניחשו כמעט שזה אתם, אני כאן גם בשביל זה בינתיים- תמשיכו לשרשר...

גילת../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif...

בס"ד אני יכול אבל לא בטוח כי יכול להיות שאני יהיה באילת בחו"מ אמוץ

למעלה