סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - שבת שלום - 3>

../images/Emo27.gifעוווונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? קשה לי לא להתרגש- ג'קו אייזנברג + מאיה רוטמן בואי תגידי - רגב הוד. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. סופר נני. מונית הכסף. תשוקת הנצים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של אמיר פיי גוטמן 3> משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שומרת לעצמי :] - בע"ה. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר | : מה קניתם השבוע? חולצה + מתנות לאביחי :] - בקרוב תמונות. אדם השבוע? אמא שלי + אמא של חן + חן + נופר .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אחרי משהו רע יבוא משהו טוב. [: - תזכרו את זה תמיד.

../images/Emo141.gifעונהה=]]]]

שיר השבוע? פיני חדד-אליך אייל גולן-בשבילך נוצרתי=]]] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אהבתי תתמונה חח כפרעללל אדםם
סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo141.gifאופס מה עשיתי??חח עונה שוב../images/Emo70.gif

שלחתי את זה אחרי התמונה בטעות חחחח שיר השבוע? פיני חדד-אליך אייל גולן-בשבילך נוצרתי=]]] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אהבתי תתמונה חח כפרעללל אדםם
סרט\סדרה\תוכנית TV?לרדת בגדול
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמממ לא זוכרת חחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?היום בערבבב=]]]] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר מבחניםםם=\ מה קניתם השבוע?תחתון חח וזהו נראלי חח אדם השבוע?אדם
ושני חברה שלי=]]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אבא זוריקקק מושי מושלם שלי ואמא שיפרה
חחחחח מיכל יאהבילההה

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחח מפגרת !!! ../images/Emo6.gif

האבא זוריק השרירני שללללללי !
חברות צ'לללללללי ??????? %$&%*&(*+__(&^%#@!

../images/Emo20.gifעונננה >>

שיר השבוע?רדיו מזרחית :] http://www.noshmim-m.net/radiosite/index.html ה-רדדיו
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? אין היום כוכב נולד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?איין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?כל מיניי !! דיברתי עם שיררה היפה שלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר ים
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שבוע של לימודים : \ מה קניתם השבוע? פיג'מהה אדם השבוע?שירקיי שלי? את האחחחת שלי אני כ''כ אוהבת אותך
חן לאב יו :] דיללב 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?לישמוע תמדריךך של שירה חחחחח ויעעל שרה .
חחחחחחחחחחח

עונה=]]

שיר השבוע? תני לי סיבה - גיים בויז תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד 5 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? GO - לא תבינו סיפור ארוך ! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אממ .. לא נראלי שזאת חוייה אבל ננעלתי בקניון עם חברות שלי חחחחחחחחחחחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? להעיף לידיד שלי [[לשעבר ט'חחחחחחח]] כאפפפפפה ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ערב שורשים אווופ אינלי כוח לזה ! מה קניתם השבוע? טייץ' עם קיווצים וטוניקה אדם השבוע? ידיד שלי עדדן ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ** היי הינה ציפור מתה שם למעלה ! איפה איפה ??? ** אחותי הבלונדינית הזאת האמינה שיש ציפור מתה למעלה פ'חחחחחחחחחחחח מפגרת ! - שבת שלום - 3>

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לפוטיי היפה שלי :)

שיר השבוע? the way she moves תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין חחחח חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של אמיר פיי גוטמן החתיכוש משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפררר מה קניתם השבוע? חולצה מכנסיים וכפכפים אדם השבוע? דילב+ אמא שלי+נופר+אמא של דילב D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לך טיזזז מתיזז" D:

../images/Emo210.gifאהבתי ת'משפט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo163.gifעונה../images/Emo163.gif

שיר השבוע? ליירן טל-אין סוף לאהבה יובל לוריא-דקה אחת תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? |קדימה(דילבי שהכינה ת'חתימה היפה)| סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד תשוקת הנצים רק אתה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מנמנמנ לא נראלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נממננ לא יודעת יום שלישי נראלי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר !!!!! מה קניתם השבוע? ממתקים וגלידותת הנהננהנה אדם השבוע? אדםםםםם הייפה שליי , והחברוות שליי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אז תני לי דקה לאהוב אותך...."

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעווונה ((((:)

שיר השבוע? יומן מסע - אביב. למה לא\האושר שלי - שריף
אתן לך שושנים DDDD; - לא יודעת של מי . >< תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?אין >< ספר\עיתון\כתבה כלשהי"את" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?גיחה + יומולדת [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?איייין משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?מבחן באנגלית מה קניתם השבוע?ארטיקים+ממתקים לטיול+שוקו+כובע של נייק . :) אדם השבוע?מילה שנופר ! וגם יעל אור חן ובתחן [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"שירה תראי ג'ווווווק!" "נו מה כולה ג'וק הנה אני מועכת אותו" "איכככככככ יש לנו נבלה באוהל!!!"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאה וגם בריכה [חוויה] ותמונה שחכתי../images/Emo122.gif

למעלה