תנוחי \: אבל בזריז. אני אשים תמונות של מי שבא לי ! טיפשה.
M MaStuLa76 New member 10/6/07 #53 ../images/Emo203.gifתנוחי \: אבל בזריז. אני אשים תמונות של מי שבא לי ! טיפשה.
ג גל אסייג New member 10/6/07 #54 סתמי תפפה שלללךךךךך איכ מכה לא את לא תשימי תמונות שללה את בכלל לא מכירה אווותה יא חתיכת נעל \:
נ נופר בוסקילה New member 10/6/07 #61 ../images/Emo20.gifגל מה הקטע שלך ??,,,, אז מה אז היא שמה תמונהה שלה , זהה לא יפה מה שאת עווושה , והיא חברה טובה שללל אחותך , \ ::: .. זה לא כמוני ששסתם ככה ישיים |;; תחשבי על זההה
../images/Emo20.gifגל מה הקטע שלך ??,,,, אז מה אז היא שמה תמונהה שלה , זהה לא יפה מה שאת עווושה , והיא חברה טובה שללל אחותך , \ ::: .. זה לא כמוני ששסתם ככה ישיים |;; תחשבי על זההה
ג גל אסייג New member 11/6/07 #74 למה מי היאא בכלל שתעלה תמונות שלהה אה?!D: טיפשה את נעמההההההה נו תבואי כבר @ תבווווואי
M MaStuLa76 New member 11/6/07 #76 ../images/Emo203.gifאני זו אני ואת סתם רוץ בתחת . ../images/Emo13.gif
ג גל אסייג New member 11/6/07 #94 חומד תקראי לססבבא שלך יא חתיכת זונה \: וואאי ,כמה שאת מסכנה כוס רבבבבבאק מה את מקנאה שהיא כזאת יפה * ; \
חומד תקראי לססבבא שלך יא חתיכת זונה \: וואאי ,כמה שאת מסכנה כוס רבבבבבאק מה את מקנאה שהיא כזאת יפה * ; \
M MaStuLa76 New member 11/6/07 #95 ../images/Emo203.gifחחחחחחחחחח תשמרי על הפה שלך גל , כי רואים לבנתיים מי פה שרמוטה ומי לא . מקנאה ? בילדה קטנה? מה קשור יא טיפשה?! מקנאה , חע חע . אוי אוי כמה טיפשות בבנאדם אחד . את כ"כ ילדה מסכנה.
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחח תשמרי על הפה שלך גל , כי רואים לבנתיים מי פה שרמוטה ומי לא . מקנאה ? בילדה קטנה? מה קשור יא טיפשה?! מקנאה , חע חע . אוי אוי כמה טיפשות בבנאדם אחד . את כ"כ ילדה מסכנה.
ר רווותמיי New member 11/6/07 #75 גל מה את חשה?היא תעלה איזה תמונות שבאלה. אני מרשה. עאלק מרשה כולה תמונה יא מסכנה שכמותך.
M MaStuLa76 New member 11/6/07 #84 ../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M MaStuLa76 New member 10/6/07 #65 ../images/Emo203.gifאני לא ארד לרמה שלך מתוקה [ : בע"ה יום אחד אולי תתבגרי .