סיכום שבועי

../images/Emo90.gifמסכמתתתתתתת

שיר השבוע? כל כך לבדד- א ב י ט ל Natasha Ramos ft. Clipse - So sick ועוד איזה אחדד לא זוכרתת איך קוראים לו... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כוח אני על תגובה מהירהההה סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכבבב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קוראתת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא מש'וווו מיוחדד =] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ....ביטוליייייייייים משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפרררר..למרות שגם ככה לא לומדיםםם מה קניתם השבוע? אממ..סקייני טייץ עד לברך, חולצההה ועשיתי עגיל בטבוררררררר (גם נחשבבבבב???) אדם השבוע? אדדדדם חבר שליי..וחחחחן חברה שליייי =] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני ג-ב-ר-ר-ר, אני לא יהייה לא יהייה חנוןןןן.. אני גבררר, אני ל---א כוסיתת.! ! !"
חחחחחח אף אחת לא אמורה להביןן =D

../images/Emo210.gif מסכמת באיחור :]

שיר השבוע? מגנון - שריף
[נופר? זה בגללךך!
] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דילבי? תודה את אהבת חיי 3> סרט\סדרה\תוכנית TV? רק אתה, תשוקת הנצים , כוכב נולד , הימור מסוכן :] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? טבריה [: דיברתי עם שירלי כפרה שלי :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון ,, :| שפיים :) D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחנים | : מה קניתם השבוע? במבה ופווול ארטיקים [: אדם השבוע? שרון :] דילב שירלי ומיכל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מיכלי? רוצה ליות חברה צ'לללי? אבא שלי המוווווווווושי שללי עחשו במחון קושר

../images/Emo210.gif שכחתי ..

שיר השבוע ?שיר השבוע? מגנון - שריף [נופר? זה בגללךך! ] ו...הזמנה לחתונה - אורי בנאי :] שכחתי ת'שיר האהוב עליי 3>

איזה חרא אני לא מאמינה שפיספסתי את זה......

אמא אני מתה היום שרון היה בחנות של סטיגמה במרכז בקרית גת אמא שלי ראתה אותו איזה שיט ואני לא איזה שלמות חחחחחחחחחחחחחח מושלם שלי.....

זה כיף להיות מאגניבה.כןכן.או יה.~XD~

רותםXDD^__________^ האמ. שיר השבוע? למה רק אחד יא זונות ? XD טוב.... שייגעצ-להפסיק לאכול עוגות. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לאלא. סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד כאילו. ~XD~ שקטטטט. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 לילות בלאט.יוני 3 > חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? וואי.נשבעת ששיחות עם רותם זו חוויה אחת גדולהXD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? בע"ה טפוטפוטפו 555 בלי נדר XD האמ.לבוא לרותם.כלומר לחדרה XD או יאסססס.^__^ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שאמא שלי תגיד ל = א ! ;[ מה קניתם השבוע? או בלאט@$%~XD~ מתנות לאיזה 875498 בנות ליוםהולדת.~XD האמ.זהו.D: אדם השבוע? רותם.אשת השנה שליD: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "כיזה זה מגניב לאכול עוגותתת!!!!111" שיואאאו.XD

מסכמתת באיחווווווווווווווווור ../images/Emo3.gif

שיר השבוע? כמה חסר- איציק שמלי . [ : דניאל- אלון דה לוקו [ : תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -------> סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נוללד ואלמה פירטה (בVOD)...[; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממממ, לה.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יום שישי היה אחד המצחיקייייייייים D : משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שהבגרות בהסטוריה תעבוור \ ; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?הבגרווווווווווות ! \ ; מה קניתם השבוע? בגדים ונעליים..[: אדם השבוע? נממממ, אמא נראלליי D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "דייייי, תפסייקו, באאליי לבכותת, ה'' תגיידד להםם " חחחחחחחחחחח חברה שלי הסתומהה ראתה שני ידידים הולכים מכות ניסתה להפריד בסוף חילעו גם אותה, זה היה מצחיייייייייייייייייייייק D: --- שבבווועע - טוווווווווווב ----

מסכממת באיחורר../images/Emo3.gif

שיר השבוע? כמה חסר- איציק שמלי . [ : דניאל- אלון דה לוקו [ : תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -------> סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נוללד ואלמה פירטה (בVOD)...[; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממממ, לה.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יום שישי היה אחד המצחיקייייייייים D : משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שהבגרות בהסטוריה תעבוור \ ; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?הבגרווווווווווות ! \ ; מה קניתם השבוע? בגדים ונעליים..[: אדם השבוע? נממממ, אמא נראלליי D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "דייייי, תפסייקו, באאליי לבכותת, ה'' תגיידד להםם " חחחחחחחחחחח חברה שלי הסתומהה ראתה שני ידידים הולכים מכות ניסתה להפריד בסוף חילעו גם אותה, זה היה מצחיייייייייייייייייייייק D: -שיירה_זאאדה- [[:

חן XD

New member
../images/Emo221.gifאבל יפים ! :]

של איציק שמלי הוא לא כזה ישן של אלון דה לוקו ישן.אבל יפים :]

למעלה