סיכום שבועי

חן XD

New member
../images/Emo109.gifעונה לפוטנהה D=

שיר השבוע?Last Night-P.d תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?השיר שלנו ספר\עיתון\כתבה כלשהי?-- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?שביתותת :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?הופעות יום העצמאות ! :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?--- מה קניתם השבוע?חולצה אדם השבוע?נופריי ודילב :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"חזרתי חזרתי" מי אמר?אביחי לוי בכבודו ובעצמו חחחחחחחח

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע?שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אני היום
הסתפרתי היום ועשיתי פוני לצד
סרט\סדרה\תוכנית TV?מעודדות צמודות ביותר ספר\עיתון\כתבה כלשהי?--- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום העצמאות
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?--- מה קניתם השבוע?אוכלXP אדם השבוע?יש הרבה!!!! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "רונן אצלך הגוף מעביר פקודות למוח!!" אה כן? אז אצלך זה בדיוק ההיפך!!!" חעחעחעחעח

lililulu

New member
../images/Emo199.gifעונה../images/Emo199.gif

אני כל כך עייפה.........
שיר השבוע? the fray - how to save a life, שבי בר - מעיל אחד בגשם תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יאי איזה חמודיםD= סרט\סדרה\תוכנית TV? דרייק וג'ושD: והשיר שלנו! יאללה יו יו תהרוג כבר את הקרציה הזאת נמאס ממנה איזה 12 עונות היא משחקת שתעוף כברD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער, כתבת שער על סינרגיה:] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שלישיי! אחח היה כזה כיף! ויום שבת בעזרת ה' גם יהיה טוב
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום העצמאות :) אני חולה על החג הזה! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום הזיכרון
מה קניתם השבוע? מקדולנדס וכרטיס למשחקD: אדם השבוע? אור סלעD: עכשיו הוא יודע שיש לו מעריצהD: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "את אם היית משקיעה כבר מזמן היית ב-5 יחידות...אבל נוותר לך...תלכי ל-5 בכל זאת"יאי איזה מורהXD תקעה אותי ב-5 יחידות אנגליתD:

עונה לדילבושקה ..

שיר השבוע? מורן קריתי - שקט בימיוחד אחרי שאדם שר לי תשיר הזה
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? בינתיים אל עולה לי תמונה סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנציםם אעאע אני חולה על זה!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? דיברתי עם אדם אהבת חיי !! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ממ לא יודעת :]] נראלי להכין שלט לאדם חח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר !! מה קניתם השבוע? בגדים אדם השבוע?א=ד=ם?אתה כל חייי אני אוהבת אותך !!! וגם דילבושש וספירוש ונופרי וכוולןן ציטוט\סקופ\משפט השבוע?" יש לי את כל האהבה שבעולם והיא שלך שלך עד סוף הזמן מאדם יוסף " כפרעליוווווווו

למעלה