סיכום שבועי

../images/Emo42.gif עוווווונה :)

שיר השבוע? בסוף כל יום-רן סנדלר.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?איןן.. אנל'א בבית.. סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופפפה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?דיסני.. חח.. הפוסטר של הגיימבויז :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? המחשב בתיקוןןן :( משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום העצמאות :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר... מה קניתם השבוע? נתנה לחברה שלי (יש לה יומולדת בראשון) [: אדם השבוע? ספירוש&דילבוש&נופרוש.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב :)

../images/Emo210.gifוואי השיר הכי יפפה בארררץ 3>

תמיד בסוף כל יום אמצא אותך.. עומדת כאן לא פוחדת לאהוב זה שיר לאהבה שבתוכך.. אוהבת אותך D=

SepteMber Lady

New member
מסכמת!

שיר השבוע? ME & YOU תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? הכוח ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? החבר של החברה שלי נפטר בתאונת דרכים קשה:S:( משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום העצמאות משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מממממממממ כלום מה קניתם השבוע? חולצה אדם השבוע? ג'וג'ו המקסימה שלי!! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? .............

matanky

New member
../images/Emo207.gif למי שבא להופעה בחיפה...

התחילו כבר לבנות את הבמות.. ושמו את הגדרות וזה.. חחח... אני מציע למי שרוצה להיות שורה ראשונה לבוא ממש מוקדם
כי מניסיון משנים קודמות יהיה שם מפוצץ!!!!!!!!!!! אי אפשר לתאר כמה!! תבואו בערך ב-9 ככה.. כי האירוע עצמו מתחיל ב-20:30 ובסביבות 22:00 המקום מפוצץ

../images/Emo97.gifעונה

שיר השבוע?כל השירים של פרגי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?----- סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה+משחק החיים ספר\עיתון\כתבה כלשהי?דיסני-פוטר של הבויז חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הלכתי לחיפה! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שלישי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום רבעי מחן במתמטיקה מה קניתם השבוע?שתי ביגדי ים! אדם השבוע?הרופא! ציטוט\סקופ\משפט השבוע?עם אין אני לי מי לי

יא מגעילה

כככככככן מה קרה יצאה לו תמונה מכוערת מה לעשות כפרה עללללליו אני אוהבת אותו
ואתה חכהההההה חע ואתה עוד אומר שאני רשע \ ;

למעלה