סיכום שבועי

../images/Emo88.gifעונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע? גיים בויז-תני לי סיבה. משהו ממני-אביחי לוי. שיר אהבה למוזה-דנידין. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? בהודעה הבאה. סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה שליטעעע ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמ, אמא הסכימה ש10 בנות ישנו אצלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אדם צריך להתקשר אלי, ועצמאות, כל החברות באות אלי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? אולסטר אדום, טייץ שחור, עגילים, ושרשרת. אדם השבוע? אדם, טל, גלית, לירון, ספיר, שלי, אביחי וערן. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני חייבת לך פעמיים, חע, ואין לך מה להתווכח. [אני וחברה שלי התווכחנו שלא תביא לי לדבר עם אדם אלא שתצטלם איתו כי היא בחיים לא ראתה אותו]

../images/Emo210.gifכנסי חן ..

כי אני הכי פעילה לפורום ותורמת D= זה מה שרעות המנהלת אמרה חחחחחחחחח
למרות שיש פה בפורום ילדה שאני חושבת שגם מגיע לה להיות אדומה בדיוק כמוני :]

hen love noli

New member
ע ו נ ה ליאפפשללי

שיר השבוע?כבר לא יכול-אייל גולן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?==> סרט\סדרה\תוכנית TV?
תשוקת הנצים
איזה כייף שחזר ספר\עיתון\כתבה כלשהי?- א י ן - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?נאאממ..שביתוותת משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא'דעת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?
בצפרר מה קניתם השבוע?דגמך\דגמח איך כותבים?!חח לא משנה אדם השבוע?
נווולי--וואי כמה תמונות פיתחתי היוםםם ש ל ו ציטוט\סקופ\משפט השבוע?שרון , הראאאל אני כ"כ אוהבת אותככםם# פוורום יקר שליי?!מה אני בילעדייכם!?מואה:-* 3 >

למעלה