סיכום שבועי

../images/Emo20.gifמה הקשר??????

אנחנווו בעד סדרר בפורום ואת רק הורסתת | : . .. . וממה יתקפפפל ויירדד יש אופ בשבייל הצחוקים שלכןן , , , זהה שירשורר של סיכגום שבועיי וללא על הדיבורים שלך תסכעימי איתיי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהורסת ??

לכי ללוח הופעות תראי שם ת'שרשור ואז תבואי אליי. \;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבדיוק הרגע עשיתי קקי D=

אם כולם יהיו קקי למה שאני לא יהיה? D; סתם סתם . טוב יאלה למדתי לקח להבא D;

lililulu

New member
רותם :)

את לא מאמינה כמה הפחדת אותי כשכתבת שאת עוזבת
איכסה עלייך אם לא תשמרי על קשרP= זאת את בתמונה?!
את לא דומה לעצמךD:
אהם

חח עמית :)

כן זו אני XD D = אהמ.יש מצב שאוליי ..טוב בעצם אני לא אספר,רק כזה יהיה בטוח ב-100% אני אספר :) חח אוהבת אותך*
* ולמה היה איכס בהופעה של שייגעצ?

lililulu

New member
אני חושבת שהבנתי כבר לבד מה יש מצב

אבל נשאיר את זה ככה בלי לפתוח פה לשטן [; כי כי כי...המתופף שאני אוהבת היה בהודו והביאו איזה מתופף זקן אחושD; יובל מנדלסון היה מסטול כתמיד
אבל הוא היה מצחיק הוא סיפר בדיחה ואף אחד לא הבין חוץ ממנו אז הוא הצחיק את עצמו... תגידי! את ואבירם כבר לא?D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

טיפש D; אהמ אהמ.כן :) בדיוק היום היינו צריכים להיות 3 חודשים יחדיו D;

lililulu

New member
ואמרת לי שאני לא מחזיקה מעמד

כשהייתי עם ההוא
איך בא לי שהוא יצא מהארון ואז אני יגיד לכולם שתמיד ידעתי שהוא הומוD;

../images/Emo108.gifעונה לדילבושלי:]]

שיר השבוע? שמחה-גיים בויז. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->
איזה יפהה הואא!!!(אל תתיחסו למה שרשום חח) סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אממ...פרידה מהכיתה שלי חחחחחחחח:D משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחרר...wwe חחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?-- מה קניתם השבוע?ממ...כלום חח.. אדם השבוע? שרוןןן
נופרר
נופרר תודהה!!באמת תודההה.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אין..

../images/Emo108.gifואני מוסיפה באדם השבוע:

באתי לרשום אבל שכחתי חחח.. אז אני מוסיפה באדם השבוע את: אוראלייייי
3>

../images/Emo210.gif חחח מלאך יפה שלי 3> ,תגידו ?!

זה לא מוזר שספיר יום שלם לא בפורום ? :O

../images/Emo135.gifווווווווווווווווואאאאאאאאו !!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

הוא כ"כ יפה ! 3>

../images/Emo108.gifחחח נכון!!שמתי את התמונה הזאת ברקע של

המחשב שלי חח.. כרפעליוווו איזה יפהה הואאאאא3> דילב?אני אוהבת אותךך

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לפוטי פוטנה אהבת חיי :]

שיר השבוע? כמה חסר-איציק שמלי רק איתך-משה פרץ כבד לי- רוי אדרי שווים - רנוששששש דנקר החתיך המושלם
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - - - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יצאנוו לחופש [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? בע"ה האירוח אם אני יילך , כל השבוע אני בלי אח שלי חלום לאור היום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? == מה קניתם השבוע? אדם השבוע? שרשרת עם שמי חחח ציטוט\סקופ\משפט השבוע? את רוצה כאפה שורפת ? D: " ואולי יבוא יום ונהפוך שווים , אתה תהיה לי נחל ואני לך ימים.. ונזרום ביחד עד אין סוף שנייה לפני שקו החוף מגיע. ." אח רן דנקר כזה מושלם :]

למעלה