סיכום שבועי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif*מסכמת*

שיר השבוע? את זונה - לא יודעת של מי. והשיר של סיגי מהאלופה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד , מחר אני סלב . חח ספר\עיתון\כתבה כלשהי?נמ,אין. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הופעה אתמול,ירדן ירדן ירדן וירדן , התנחלנו שם. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אהמ,שאמא של רותם תגיד כ-ן,שמתן יגיד כ-ן .
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?- מה קניתם השבוע?מסרק,קולה,מסטיק,חלללב [זה מה שיצא מהמכונה המטומטמת של הביצפר]. D: אדם השבוע?תומי הקטנה,נופר חיי ,ושי-לי אהובתי!!1
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"שירה? את שוב מדברת לעצמך" D=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif*מוסיפה*

יוני בלוך רייטינג;"במה אצפה השבוע". #$#^
.

../images/Emo25.gifמסכמתת:)סוףף שבועע טוב בנות שלי../images/Emo99.gif

שיר השבוע? כמה חסר-איציק שמלי לימור עמר- לא בוכה מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ==>אני:)וברק.. סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבההה על שרונייי (עלאק ריקי מרטין
)-->שרון הרבה יותר שווה
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?היום בזמן שנת הצהריים שלי
(ויש כזאת)..חלמתתיי על אושרי! שהוא היה אצלי בבית...חחח ,,גם שרון היה שם:) אהה..ו..נגמרר בביתת ספר! סווףף סוףףף:]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום:)כוכב נולד
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? איןן משהוו כזהה.. מה קניתם השבוע?חולצה, עוגיותת:) אדם השבוע?אוששרריי!, אדם, דוד שלי- אבי, ערנווששש שלייי
, ברק- אבי (אחים תאומים,ידידים שלי:]) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? קטעע משיר: "לא, אני לא בוכה, זה רק חון זכוכית עליו טיפות עומדות, לא,אני לא נבהלת, זו רק שעה לא כל כך נוחה..."

SepteMber Lady

New member
עונה!!../images/Emo6.gif

שיר השבוע? רציתי - יהודה לויייייי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? גיבורים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1!! מזל טוב חגיגות ה 1000 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום כיף בבריכה!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? דודים שלי באים מארה'ב משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממממממ מבחן מתמטיקה חוזר מה קניתם השבוע? חולצה וסנדל אדם השבוע? לילווווווווווווושששששששש שתגיע תכף!! ציטוט\סקופ\משפט השבוע?......

../images/Emo42.gif זה מעט חודשיים היה הרקע שלי במחשב.. חחח

אייייזה בןןןן אדםםםם יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה

lililulu

New member
עונה ;][;

שיר השבוע? התקווה 6 - אפגוש את אלוהים, שייגעצ - ניו יורק רפיח, Zion Ft Akon - The Way She Moves תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אוח אני אוהבת אותו [: סרט\סדרה\תוכנית TV? הפיג'מות ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שון פול במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ההופעה של שייגעצ הייתה קצת איכס, סיום לימודים, סופשנה בתרנגול לפי מילות יובל מנדלסון
ואתמול-היום ישנו בכנרת...חזרתי לא מזמן משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום נראלי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? היום מחר ויום ראשון אני צריכה להתכונן למבחן השלמה בהיסטוריה
ויום שני המבחן...אם אני לא עוברת הלך עליי... מה קניתם השבוע? קגלוביץ', פאנטה, טילון, נקניקייה בלחמניה
אדם השבוע? אמא
מחר יש לה יומולדתD; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אם התרנגולים לא היו בתרנגול זה אומר שלא הייתה מסיבת צ'וחיאדה?!" היה מצחיק

lililulu

New member
הוא שליייי :][:

חע איזה חמוד הוא כל פעם שהוא נכנס לפורום שלו הוא כותב "תודה לכם/ן על האהבה והתמיכה" וכל מיני כאלה
חפרן קטן :) מיכלייי ראית שסקעתון זכה בזמר השנה ושר אפילו ששריפות?! איזה יפההה [:

עונהה.. : ]

שיר השבוע? חן אהרוני-עושה לי את זה.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?איןן.! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמ...כ ל ו ם משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ניגמר בצפר..ברוך השם עברתי ת'טראומה הזאת!חחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אממ כלום מה קניתם השבוע?בגדים&נעלים.. אדם השבוע?
א ד ם
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"מביטה אל תוך עניו איך זולגות לו דמעותיו"

למעלה