שיר השבוע? תני לי סיבה-גיים בויז. . . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כבר.. סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופפה.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? נמממ,, כלוםם S: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כןן.. קיבלתי מכתב מנוופר אהובתי.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני יווומולדתתת. . . ואולי אולי אולי אני אבוא למפגש בשלישי.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ששחף תלך מדילב.. XD מה קניתם השבוע? כלום.. לא כל שבוע צריך לקנות P: אדם השבוע? חן אהובתי, דילב החברה הרעה שלי, נופר המשוררת וזהו נראה לי P: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "נופר תזהרי ממני אני אביא לך ביס" כמה אמרתי את זה XD
שיר השבוע? עופר לוי וזהבה בן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? תעודות משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? --- מה קניתם השבוע? דברים אדם השבוע? ערן מידן אביחי שרון ואדם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כזה אני קונה לערן
שיר השבוע? מללא : ]] ,,,... איתך יפה שלי -שריף ישי לוי-רוצה אותך משה פרץ -רק איתך משה פרץ-יש רגעים לירן טל-כל האהבה שבעולם איציק שמלי-כמה חסר עופר לוי-תיהיי לי למלכה מושיק עפייה-כמה היא יפה דודו אהרון-היחידה שלי צביקה אברהם ונוטיס-חלמתי עליך פיני חדד-לאט לאט עופר ניסים ומאיה-כל העוללם מתוקה שלי-אבירם דרעי לוחמת-אייל גולן יניב כהן-מסתובב כמו מדונה בליבי-שלומי שבת ובוסקילז רגד הוד-בואי תגידי אייל גולן-האור שבעיניים אייל גולן-את לי היחידה אייל גולן-קחי אותי יוני חייל-כולם יודעים ענבר ישראל ושחר צרפתי-ביידים זרות דודו אהרון-מרגיש כמו מלך אייל גולן -חוף אל חוף קשה לי לא להתרגש-מאיה וג'קו כבד לי-רוי אדרי ניסים מרי רמי יהודה- הופלה הופלה ישי לוי- אחת ויחידה לידור יוספי-רומטיקן שראל-לילות קסומים שריף-את יודעת דניאל סלומון-הייתכן נאממ יש עווד
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> לילילי סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני . כוכב נולד היוום
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שום כלום :] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חופש
, שיחות עם שייירה :]]] . עם דיילב , בבית שלה אנחנו רוקיסטיות ,D: ,, אני רוקיסטית ששומעת מזרחית D::: .!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שחחחחף הייפה : ]] ואוולי לינננויי D: עםם קצת רצון לינוי את יכוולה לבוא ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ששחף תיילך , ... וזהההו מה קניתם השבוע? נאממ ,.. 3 לקיים ורוק ירוק ואדום
, אווי זה נישמע אזווי ... אדם השבוע? שיירה ,חןן ,דייילב :], ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מופע רוקיסטים יוצא לדררך ,.. אני אבייא לך סטיירה שורפתת ...!!!
../images/Emo142.gifעונה לילה שאני הכי אוהבת בעולם../images/Emo23.gif
שיר השבוע? סינרגיה-יחד ניתגבר סינרגיה-יום יפה מורן קריתי-גלים ברוח מיכל גבריאלוב-שומרת לילה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד 5 סופר נני האלופה 2 האקס המיתולוגי תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כעע היום האחרון ללימודים ! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לדילב אהובתייי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור מדילב אבל כרגע לא חושבת על זה רק שאני יילך ! מה קניתם השבוע? ממ לא שזכור לי אדם השבוע? דילבוש, אמא שליי ,נופרייי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני הולכת לדודים שלי לישון אז רק שבוע הבאא
שיר השבוע? זיגוטה, שומקום, אופק ילדותי, התאבדות, הולך לאיבוד, הכל מתפורר, לילות לבנים, צלקות, איש הכמעט, מרד הדמעות, דיכאון, המלחמה הבאה, גנרל, במילים אחרות, עונות אביב גפן. עאלק שיר השבוע... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, היום . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ,לא. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הרבה .. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נתניה. תלוי במצב S: . ושאמא תגיד כן!!!1 :[ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? חח אואו.. מה קניתם השבוע? בגד ים חדש. אדם השבוע? תימי*
*!!!!1 . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "..ואין מה לעשות הכל מתפורר, עשרה חודשים דכאון ועוד לא מתעורר."