דעות על משתתפי התוכנית.

הקומונה לסמי הורי

בואו לדבר בקומונה של סמי על המשך לחצי גמר של סמי ואנה בואו לחגוג איתנו: ואשמח אם תוכלו להכנס לאתר שלי ולכתוב על זה בפורום0 מה אתם חושבים:

תיקון כנסו לכאן

הינה בואו לכתוב בפורום ובקומונה אצלי באתר ובקומונה של סמי המלך

מה סמי ואנה עושים עדיין בתוכנית!?

אוף את סמי לא רואים בכלל הוא שם רק בזכות אנה נקודה! אליענה כזאת מלכה תצביעו להם בגמררררררררררררררר שלא יקרה שהם לא יקחו! ובכלל לפי דעתי מי שצריך להיות בגמר זה ויקטוריה ועומר נגד אליענה ואורון זה באמת היה יכול להיות מענניין! ולא סמי ואנה הזאת!!!!!!

אף פעם אי אפשא להיות בטוחים..

תיראו איך כולם אהבו את עומר ואיזה פצצה הוא רקד ועף חשוב שכולם יצביעו לאליענה ואורון שיהיה להם הרבה קולות!

איתן אורבך המהמם!!!

אין אין אין עליו! כוסון עולמי. איך קרה שהדבר היפה הזה עף מהתוכנית מוקדם. כל השבוע חיכיתי לתוכנית רק בכדי לראות את היפיוף הזה, עשו עימי עוול! מיותר לציין מה קרה לי כשהוא עף, נכון? לפחות הוא זכה בספיישל! וכל הכבוד לעולים לגמר, אני עדיין מפרגנת.

אליענה ואורון ועוד כמה..

אני צפיתי בתוכנית מהתוכנית השנייה, מלבד העובדה שאני מעריכה מאד את אליענה מאז היותה בשיר שלנו, ויודעת כי היא מוכשרת ברמות, הופתעתי לגלות שהיא ניחנה גם בכישורי ריקוד.. הילדה מוכשרת, טיפ טופ! אז לקחתי את הטלפון והצבעתי! ואני רואה שאליענה משתפרת כל הזמן שלא נדבר על הבן זוג המקסים שלה, אורון, פשוט חומד! ולכן אליענה-ואורון (שהלוואי ותראו את ההודעה) אמשיך להצביע לכם גם בגמר עשרות אס אמ אס!! :) ואמן אמן תזכו בגמר!! אז..בקריאת "תעשו לי ילד" (חחח) אני גם רוצה לציין שאליענה היא הרקדנית ה"לא מקצועית" הכי מקצועית שיש בתוכנית!! אליענה כפרות ;) אורון ואליענה חמודים-בהצלחה!! שלא יתפסו לכם יותר מדי השרירים!

sukrazit

New member
נצל"ש

לא ריאתי את הסוף של התוכנית ביום שלישי... ואני ממש לא מעודכנת
מי עף?

../images/Emo24.gif../images/Emo26.gifניצה ודניס המנצחים|ימי

לא חשוב מה קרה באמת שם , אבל מבחינתי ניצה ודניס הם המנצחים של התחרות. הם מקסימים יחד ולדעתי הגיע לה לנצח בגדול!!!!!!!!!!! היתה לה תוכנית אחת קצת פחות טובה , אבל זאת התוכנית הקודמת ולא האחרונה. קורה שלא מרגישים טוב-כולנו בני אדם. חבל...חבל...חבל...

galya13

New member
אליענה ואורון צריכין לזכות. מגיע

להם. גם אליענה רקדנית טובה וגם אורון כוריאוגרף טוב. אצל אנה וסמי, אנה רק רקדנית טובה, אבל היא לא כל כך כוריאוגרפית טובה

למעלה