דעות על משתתפי התוכנית.

Witchcrafts

New member
../images/Emo27.gif דעות על משתתפי התוכנית.

כל הודעה באשר לטיב המשתתפים, דעות על השופטים או על הזוגות, הצהרות אהבה כלפי המשתתפים, הבעות הערצה, דרישות לילדים מהם או תמיכה בהם וכיו"ב - יש לשלוח כתגובה לשרשור הזה בלבד!
שאלות, תהיות ובקשות העוסקות בתוכנית, יש לשרשר אל השרשור שמיועד לכך.
הודעות הנוגעות לתוכנית השמינית שתשודר היום, יש לשרשר רק אל השרשור שיפתח כשעה לפני תחילת התוכנית.
אלי מזרחי וגבי אלדור יתארחו מחר LIVE בבלוג TV של תפוז אנשים - לשרשור המקורי.

תגידו מה הבדיחה הזו עם ../images/Emo31.gif

ניצה שאול היא רוקדת בכלל, עם כל הכבוד לה שהיא מבוגרת, אז מה? היא לא יודעת לרקוד, והיא גרועה ביותר

זהבית271

New member
אני גם חושבת ככה

מההתחלה היא היתה נוקשה כזו ולא משוחררת ולא עדינה בכלל. אליאנה ואורון לוקחים ב-ג-ד-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!

guan yin

New member
לא הגזמתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ניצה שאול רוקדת מצויין - לא סתם היא עברה את שירז טל ואת בקי "שתי רגליים שמאליות" גריפין. למרות שאהבתי נתונה לחלוטין לאליענה ואורון הנפלאים, אין ספק שניצה שאול, בייחוד בג'ייב האחרון, התעלתה על עצמה בצורה נפלאה!!! היא אישה שמשדרת כ"כ הרבה שימחת חיים בריקוד שלה, כ"כ כיף לראות איך היא נהנית מכל רגע!!! תזכרו רק שזו לא תחרות פופלריות אלא תחרות יכולת וביצוע, ולדעתי הפעם ניצה התעלתה על סמי הורי!!!! אליענה ואורון -

N B I

New member
מסכימה בערך

ניצה לא מדהימה, זה נכון, אבל היא בהחלט רוקדת טוב. הרי כל הקונספט שלה היה "היי תראו את הזקנה שהבאנו", כדי להחזיק את עקרות הביתה או משהו כזה אבל, מהג'ייב האחרון שלה מאוד נהנתי, לפי דעתי זה היה הריקוד הכי טוב של ניצה ודניס כל העונה. סמי ואנה צריכים להודות אלפי תודות לקהל, כי ניצה לדניס בהחלט בהחלט עלו עליהם בשניי הריקודים. תוכנית חלשה לעומת שאר העונה שלהם. אבל אני עדין מעדיפה את סמי ואנה, סתם סטיה פרטית... (עומרררררר
)

Gn434

New member
זה מאוד מפריע לי שאומרים ש

ניצה לא יודעת לרקוד ואליענה ואורון עדיפים, וסמי ואית, ובקי וכל פלוני אלמני. די תרגעו. ניצה מתקרבת לגיל 50, והיא נתנה חתיכת פייט לשאר המשתתפים. נראה אתכם רוקדים ככה בגיל 50, עושים שפגטים וקפיצות וסיבובים, ועוד כשאתם די עגלגלים. אז כל הכבוד לה-אמנם היא לא רקדה הכי טובף, אבל היא נתנה חתיכת פייט, ויפה לה.

קורלינה

New member
מושלמים שלי!!!!!!!1

אליענה עשתה חזרות בסטודיו שלי..... יואו!!!!!!!!!! כל מי שבר לו לשלוח לי הודה , שלחו מואה!!!!!! לוב יו!

אליאנה איו אורון איו

אתם אלופים אתם מקסימים אתם חתיכים יייייייייוווווווואאאאאאאאאאאאאאא

roni asraf93

New member
אליענה ואורון זוכים בטוח! ../images/Emo25.gif

אליענה ואורון בטוח זוכים

sharonk1

New member
מאור

אנה הבת זוגתו של סמי ....את האישה הכי יפה שראיתי יאוו איזה כוסית יש לך גוף אחד היפים בארץ לכי תדגמני מאמי שלי חולה עלייך אני מעריץ מספר 1שלך נשמה שליי. וסמי אח שלי אתה תותח שיחקת אותה שהיה לך בהצלחה נשמה שלי אתם במקום הראשון זה בדוק ביי אוהב אותכם!

muykef

New member
סמי לך הביתה אנה גם את ../images/Emo178.gif

אליענה ודורון אתם גדולים תוכלו את סמי ואנה בגמר בלי מלח, קטן עליכם תוכנית בלתי נסבלת אבל אליענה ודורון גדולים ורק בגללכם אני הקדשתי מזמני בשביל לראות אותה אתם שווים! אנה התרגשת כאילו התוכנית עליך תרגיעי סמי תורם את הכסף אם ינצח ובטוח זה לא יקרה כי
הוא לא כל כך טוב כמו אליענה

למעלה