דעות על משתתפי התוכנית.

m a y 1 5 1

New member
חצי הגמר!!

סוף סוף העיפו את ניצה שאול... עכשיו באמת מתחילה התחרות האמיתית..

ציפציף1

New member
לא ברור לחלוטין, ניצה היתה מדהימה

לא מבינה כיצד זה שהיא נשרה מהתחרות, בחיי לאנשים אין עיניים? הם לא רואים את איכותה של ניצה בריקודים? מבחינתי אכזבה גמורה.

likilu

New member
למה העפתם את ניצה ודניס?! חראות!

ממש בעסהה אוףףף מי שלא בחר ממש מבאס, למה???????????? הם כל כך אחלה סמי וחאני חרא לא עושים כלום מהתחלה גרועים! מה זה?! אוףףףף מקווה שבגמר תבחרו בחשיבה טובה

amit291

New member
חבל שניצה ירדה

אין ספק האורון ואליאנה הם מס 1 אבל למס 2 הייתי נותן לניצה היא הייתה יותר טובה מסמי

vasp

New member
אין על ניצה שאול פשוט מדהימה וסקסית

ניצה ודניס זוג מדהים , היה כיף לראות , זוג יפה שגם רקד בצורה שריתקה אותך למסך , תודה לכם על SHOW מדהים .

123a123a

New member
איזו באסה, דווקא אהבתי את ניצה

היא כזו חמודה וחייכנית.

Yuval Y

New member
מה לומר...

דניס ממש סקסי
כשהוא וניצה שאול רקדו את הריקוד הלטיני, הייתי פשוט מוקסם
אליאנה ואורון כוכבים, אנה ממש נהדרת אם אורון ואליאנה ירקדו - הם יחרכו את הרחבה

בגטינו

New member
כבר לא משנה מי יזכה

כי הם הגיעו לגמר וזה בסדר התחרות בעצם היא בן אורון לאנה ששניהם נפלאים ורקדנים מעולים.

התכנית היתה מאוד יפה

אליענה ואורון כמובן היו הכי מהנים. ניראה לי שניצה התעיפה ובחירת שיר הריקוד השני הכריח את כולנו להגיד להם שלום ולא להתראות. הבחירה בשני הזוגות שנשארו היתה הבחירה הנכונה. עיצוב הבגדים של כולם היה מרהיב וגם של הילה שהיא מאוד יפה ונעים להסתכל עליה. מקווה שמעצבת הביגוד תקבל את ההערכה המתאימה על היופי שתרמה לתכנית. הביגוד היה ממש יצירות אומנות עם הרבה אנינות טעם -FINESSE , ועם הרבה קלס. מאחלת לה הרבה הצלחה.

בגטינו

New member
דניס גדול בריקוד

לדעתי הרקדן דניס הוא מדהים אתמול היא ממש לא רקדה יפה ניצה שאול במיוחד עם השמלה המוזהבת היא ממש נגררה אחריו והיה לה צחוק כזה מטופש לא אהבתי בכלל.

לגבי הצחוק

החיוך/הצחוק הוא חלק מריקוד הג'ייב. ריקוד כייפי ושובב, גם בין שני בני הזוג וזה מה שהיה בריקוד הזה. האמת היא שעד היום לא אהבתי את החיוך הזה, אבל דווקא כאן הוא התאים. כנראה שאנחנו לא יודעים ממש את כל הכללים, כי אלי מזרחי אמר היום בבלוג, שניצה רקדה את כל הצעדים במדוייק, ואת זה אנחנו לא רואים. לניצה! אם את קוראת את זה- דווקא אחרי התוכנית הזו, בפעם הראשונה הרגשתי שמגיע לך לעלות לגמר. אל תצטערי ותחשבי על הכיף שהיה לך עד עכשיו! אבל כמו שאומרים: זה חלק מהמשחק..!

edeneden1234

New member
ניצה שאול-איכס איכס איכס...........

בשיר השני שלהם היה ב א ל י להקיא..:\ איך אני ואמא שלי רצינו שהם יעופו, מזל

דניס = דון חואן דמרקו!../images/Emo99.gif

דניס הוא הוא הרקדן הטוב ביותר, והגבר שכל אישה היתה רוצה.... אם הוא הצליח לגרום לאשה מבוגרת ממנו להרגיש סקסית! הוא הגבר האולטמטיבי!

rony57e

New member
ניצה שאול

מבחינתי ניצה שמה את סמי הורי בכיס הקטן. הסיבה היחידה שלא הצביעו עבורה היא גילה ולדעתי דווקא בגלל סיבה זו היו צריכים להצביע עבורה. מי שיקח את התחרות היא אליענה המוכשרת מכולם.

למעלה