אפטר פארטי

רק תחשבו...

שמן הסתם גם הם קוראים עכשיו את התגובות שלכם, והם... מאושרים עד הגג על זה שהצליחו להרוס לנו ת`חגיגה.... אז אולי תתחילו דווקא לספר כמה נהניתם אתמול, ואיזה כיף היה, וכמה שהם בכלל לא הזיזו לכם, ושדווקא היה לכם כיף לריב איתם. ושבעצם הם עשו עבודה נהדרת! הם הראו לחדשים (שאולי עוד יש להם ספקות... לא אני!) כמה דוחים החרדים וכמה בלאגן הם עושים... ושממש לא כדאי להשתייך אליהם. אפילו לא כלפי חוץ. אז, תודה רבה לעוזי ברק או יותר נכון ברק עוזרי ולחבריו על שהוכיחו קבל עם כמה נכון הצעד שעשינו!!! אני מאוד נהניתי. והיה לי מאוד כיף!!! מתי הפעם הבאה? (-;

uri80

New member
"מתחזים שמקבלים אישור להגיע"

הם לא מקבלים אישור להגיע, זו הנקודה. בוודאי לא מאיתנו. המידע אודות קיום המפגש ומיקומו דלף, ולנו נערה יקרה אין שליטה על פיותיהם של אנשים. נדרשת אחריות מכל אחד מאיתנו כדי למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד. לדעתי בפעם הבאה עדיפות למקום פרטי.

גיליתי את המרגל שבינינו

אחרי מאמצים רבים וריגול ברחבי הארץ, גיליתי סוף סוף את המתחזה שהדליף את כל הפרטים. לצערי, כמו שנאמר בתורה הקדושה: "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו" אני יודעת בפירוש מי הוא המרגל ששורץ בינינו. מעולם לא עלה בדעתי שאחד משלנו יתנהג כך. הוא סיפר לי שהוא היה מוכרח לגלות את מקום המפגש. שפיתו אותו במנעמי העולם הזה ובעד טובות הנאה הוא גילה להם הכל. לא יאומן! בעד נזיד עדשים הלה מכר את כולנו! אוי לי ואוי לכולנו. הכרחתי אותו לכתוב ולהצהיר על כך בפומבי. אני מקווה שאכן יעמוד בדיבורו, טרם כניסת השבת.

Moon rise girl

New member
אתם מקסימים,

נהניתי נורא, חבל שחיכיתי עד עכשיו. אגב, הקטע עם החרדים היה הזוי, לא להאמין שזה אשכרה אמיתי. אני חייבת להשיג יתד נאמן מחר, אולי תמונה שלי תופיע שם ואהיה לסלב במגזר החרדי. (
) היה לי כיף, תודה

R a c h e

New member
תמונה שלך לא תהיה כי אין תמונות של נשים.....

מקווה שהאירוע לא יהרוס את הזכרונות הנעימים מהערב, אני מחכה כאן ובמסרים לעוד עידכונים.

Le Fay

New member
הכי הזוי בעולם.

פעם ראשונה, ומקווה שאחרונה, שאני עדה לפלישה כזו. ותענוג להכיר אותך. נ.ב. נתי - הורשמתי. אבל בצידנית שהעליתי איתי הביתה מצאתי ארבעה בקבוקי וודקה איכותית, שמציעה שתשמור להזדמנות הבאה אצלך ולא אצלי (כי אצלי איפשר לדעת, אני עוד עלולה לבשל בזה ארנבות).

hemi32

New member
היה כייף ומדהים ! ../images/Emo23.gif

הסיפור הזה של הדוסאלאך עם צלמי הפפראצ'י בהחלט לא היה נעים , אך עם זאת לא נמחק לי החיוך כל הערב היה פשוט מדהים ומהנה .. בפעם הבאה אשמח אם אירוע כזה ייערך בליל שבת באותו מקום ובאותו מעמד .. זה לדעתי ימנע מקבוצות כאלו להגיע למקום .. ואילו האנוסים שביננו יאלצו לקחת שבת חופשית ולהתאכסן בתל אביב או לצעוד רגלית לכיוון הצומת הקרובה אחרי סעודת השבת ... באופן אישי עמדתי בהבטחתי והבאתי 50 פחיות רדבול בשביל להצמיח קצת כנפיים וליהנות עד הסוף .. כפי שכבר כתבתי זו הייתה שבועה אל מול היים במפגש הקודם ... הפעם נשבעתי לעצמי לא להיות אנוס במפגש הבא !!!! .................... יהיה אשר יהיה זהו מקומי הטבעי ............. הדוסאלאך האלו גרמו לי להקיא מהחברה הזו סופית והזכירו לי 30 שנה של סבל בתוככי חברה דכאונית ועלובה שהגיע זמנה להסתיים ולעבור מן העולם .. יחי החופש ! הנה הנה זה בא ! וכאשר ייענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ ! שמחתי לראות את גדלות הנפש של המשתתפים/ות אשר רובם במשך שעות ארוכות נהנו וחגגו על אף ההטרדה המבישה שהייתה במקום , מקומי איתכם ! אוהב אתכם ! מעריך אתכם ! ומקנא בכם ! הזבל האנושי הזה שהופיע חמוש במאבטחים, חיכו בקוצר רוח לפרובוקציות מכות ואלימות , והם לא קיבלו את זה ..זה היה בשבילי תענוג לראות את האמת של החיים מקרוב ולהאמין בכך שיש עתיד וניתן להשתנות שערו בעצמכם אילו הייתם היום חרדים העורכים מסיבה על חוף הים והיו מופיעים נערות בלבוש פרוץ ומצלמים אותכם ומסתובבים בתוככם ... כמה זמן היה לוקח עד שהיו עפים לעברם בקבוקים פחיות וגחלים בוערים שלא לדבר על חומצה ואקנומיקה ???? והנה אתם ואתן עשיתם את השינוי חציתם את הקוים וזה אמיתי !! הפכתם לסובלניים לנימוסיים לשוחרי קדמה ואמת .. בסופו של דבר יצאתי מהכלים ! לא מהדוסים אלא מהתנהגותכם המדהימה

ואז הם בטוח עוברים

על ההלכה. שהרי אסור לגרום ליהודי לחלל שבת. ואם יהודי גרם ליהודי לחלל שבת יש לו עבירה כאילו הוא עצמו חילל שבת.

למעלה