אפטר פארטי

../images/Emo3.gif <משתעלת...>

תודה שקיבלתם אותי לחיקכם לאיזה שעה-שעתיים.
תכף הדלקת ריאות מגיעה... (נראה לי שהחלטתי להרוג את עצמי בגיל צעיר). שמחתי לראות ולשמוע אתכם/ן. הייתי שמחה להכיר את כולכם/ן, אבל האישה כבר הייתה עייפה ואני קצת חולה (אני נוטה להתעלם מזוטות שכאלו בד"כ). אשמח להשתתף בעוד שמחות, בברכת הטוב והמיטיב ואמרתם כה לחי ר' שמעון בר יוחאי. (כל קשר ביני לבין מה שאני כותבת מקרי בהחלט- מכחישה כל קשר). שלכם, מיכל, עבדתכם הנאמנה.

בוקר טוב אנשים ../images/Emo39.gif

כמה כיף לפגוש אתכם ולגלות מחדש בכל מפגש איזה אנשים נהדרים יש לנו כאן מאחרי הניקים. אוהב אתכם

בנילה 1

New member
כמעט בוקר טוב

אני עיף, עוד כמה דקות כבר בבית.. חברי`ה.. היה כייף איתכם.. היה שווה לקחת חופש ערב אחד, כדי להכיר, לראות, ולשמוע מקרוב את האנשים היקרים כאן.. תודה לכם על היחס, למרות ההופעה החרדית שלי.. בוקר (לילה) טוב

הצלחתם

הצלחתם חרדונים יקרים, להמאיס אתכם עלי. אני קץ בכם כשם שלא קצתי ממי שממנו נעקצתי. פעם חשבתי שבני ברק היא גם שלי, פעם האמנתי שאתם בשר מבשרי, אוכל את אכלכם, אקנה בשוקכם, ואחשוב לתומי שישבו שני אחים יחדיו גם בלתי נועדו, ואין אומה נוגעת בחברתה. ואתם כרתתם כרת כריתות היום הראיתם לי שוב כמה אני שונא אתכם, את מה שאתם מייצגים, את העילגות מרובת הילדים! כרתתם ביני לבין משפחתי, והחרבתם את עמי. היום גרמתם לי להכיר את פרצופכם המאוס והשקץ והעכבר, כמו שלא רואים משם.... כל מילה עולה לי בדמע, ולא בגלל שאני כואב על הניתוק, אלא על העלבון הצורב לא הפסקתי לחשוב, איך עד לא מזמן הייתי חלק ממערכת זו, ועוד האמנתי בצדקת הדרך, צדקת הפוחזים הסוררים! אתם לא מיעוט, אתם אד שעולה מן הארץ, ובשקט מבלי משים, בעשנכם תגרמו לעוורון כללי. העיוורון שממנו סבלתי עד היום, ועם שוך האבך, לא נותרו דמעות שינקו את עיני שהוכו בסנוורים. כי היום מאס מאסתם אותי עד מאד.

../images/Emo24.gifהיה נעים לראות את מפגן החזבשי"ם

באמת אנשים משכמם ומעלה "אלופים" . מי יתן ואזכה לראותכם שוב לעיתים קרובות יותר יש לי רופא שיניים על הבוקר אז ביי בינתיים. די רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק... אז יאללאג בעומר שמח

על הברכה יעמדו

חיים טובים על היוזמה והאירגון
לה פיי על הקניות
ברר על האש
וזו רשימה חלקית ביותר. אפשר להמשיך...

משהו שממש ממש לא הבנתי

למה בפורום אפשר להתעלם מטרולים ובחיים לא? אם היינו פשוט מתעלמים מהם הם היו הולכים כלעומת שבאו, הרי הם באו לעשות פרובוקציה, כל שהיה עלינו לעשות הוא לא לעשות, פשוט לא לספק להם את הסחורה שלה הם קיוו, לא להתייחס, לא לענות אם הם פונים אלינו, לו כרוחות היו נדמים בעינינו, כרוח היו נעלמים, זו דעתי. ועוד משהו, אני תומך בהצעה לקיים מפגשים להבא במקום פרטי, מקום בו נוכל להחליט למי מותר להכנס ולמי אסור. חוץ מזה, היה אחלה, תודה רבה למארגנים!

ואני תומך במפגשים

במקום הכי ציבורי בעולם.. שמקומו יפורסם באותיות מודגשות וישלח במסרים עם כיווני דרך מפורטים לכל החפץ. והמפחדים להופיע בעדשותיהם של כמה דוסים משועממים, מוזמנים לארגן את המפגש החסוי הסודי שלא קיים בכלל, ומעולם לא היה ולא יהיה קיים בעל שלשת הכללים של מועדון קרב, מיקומו יופץ במסרים מוצפנים ויוחלף ברגע האחרון ע"י שליח שיגע לבית היוצאים ויעביר את המידע רק אחרי שידחוף המוזמן פולקע חזיר לגרון (עליו יחויבו בסך 25 שקל). גיב מי אברייק.

הי,דוקא ממך

הייתי מצפה לקצת יותר הבנה ואמפטיה לאלו שיש להם עדיין מה להפסיד ובכל זאת רוצים להשתתף במפגש .

ודווקא ממך

הייתי מצפה שתביני שמי שרוצה להגיע.. יגיע. ה"יענו" חשאיות שיש לגבי מקום המפגש, מחזיקה רק נגד טרולים בלתי מזיקים שלא יודעים לאיית. האנשים מהם באמת יש לאנוסים סיבה לחשוש מהם, יעודכנו ויגיעו כרצונם גם אם תעבירי את המסרים בSMS-ים. זה פאקינג נכון וכולם יודעים את זה. אז למה סתם לתת לאנוסים המסכנים תחושת ביטחון?

מתלבט13

New member
ההתחשבות באנוסים היא דבר אנושי ויפה

אין מלים אחרות להגדיר את זה. חישובים של אינטרס עצמי (אולי) יאמרו לא להתחשב. אבל זה מה שיפה. שלא עושים חשבונות ציניים מהסוג הזה.

../images/Emo45.gifאני בעד מקום פרטי

בעזרת השם אתם מוזמנים לבית שלי לאחד הטישים. הכל כשר- מקווה שזה לא מפריע...
נראה לי פשוט יותר כייף כשאינטימי...

למה בפורום אפשר למחוק הודעות, או להזיזי בקלות

או לשרשר, ובחיים, אי אפשר? (למחוק אנשים , להזיז בלחיצת כפתור, לשרשר כמה אנשים כלאחר יד)

אלון 888

New member
גם אני חושב שעדיף מקום פרטי

על כל פנים לי מבחינה אישית זה יותר יתאים. אני חדש פה אבל חשבתי בכל זאת להגיע, אולי בעצם דוקא בגלל שאני חדש כי כך אוכל להכיר את החברים פה מהר יותר.. אבל בהתחשב במה שקרה טוב מאוד שלא הגעתי וזה יכל להיות די מלחיץ להסתובב ברחוב כאילו כלום ולדעת שמישהו מסתובב עם התמונה שלך ועם המידע הזה עליך.

אלון 888

New member
אני די מבין את עמדתך, אבל...

כמו שאמרתי, לי אישית (כחרדי מבחוץ/"אנוס" או איך שלא תקרא לזה...) יתאים יותר מקום פרטי.

למעלה