אפטר פארטי

אז אל תבוא למפגש גדול

תבוא רק למפגישם קטנים וסגורים, ל"טישים" ואל תגיע לפני שתדע מה ההשלכות. כל אחד שמחליט להגיע הוא אדם בוגר פחות או יותר ויודע מה יהיו ההשלכות למה שהוא עושה.

יעמוד! על הברכה מלח השמים , שדאג לנקיון בסוף.

כשכבר כמעט לא היה מי שידאג לזה.

Le Fay

New member
תודה לברר!

ולמתבוללת וסידארתא על הסבּלוּת של כל הציוד והבקבוקים הריקים בחזרה לחניה. לדתילוני שסחב את הרוב לחוף. לברר ומתבוללת ודסדס וחיים שסחבו את השאר. לברר שעבדה כל הערב בשביל כולם. לפנדיאני על ההתמדה והמסירות. למובחרת על הפיתות (אני חייבת לך כסף). לאדמור על המנגל ותפוחי האדמה. לנתי על הבאר הנייד. לברר, מתבוללת, אולד פרנד ולילית על האיסוף הזריז של ערימות האשפה (ועל החברה המצויינת). ולמלח, בהסתייגות, על זה שמצא לנכון להזמין חבורה של חרדים לשבת לידו בשורה מול ברר ולשזוף את עיניהם בה, עובדת כמו חמור בשביל כל הגברברים החביבים, בזמן שהם שותים את הקולה שלנו. באמת תודה.

הiלך בטל

New member
צריך לזיין חרדים מרשעים כאלו אחת ולתמיד

תמונותיהם של החרדים שהתגנבו למפגש + שומריהם השכירים הרוסים + הצלמים שמורות בפלאפון הנייד שלי. נ.ב. כמה פחדנים הם, שהביאו להקה של שכירי חרב רוסים.

בנילה 1

New member
יודע מה,

הייתי רוצה לדעת מי הם האנשים שעשו את הבלאגן.. הם הצליחו להדליק אותי.. כמה פלאשים הם הרביצו... ותאמת, לא הבנתי מה הקשר מאבטחים...... אבל, אני חושב שההתעלמות מהם היתה עושה להם רע ולנו טוב!! כשהם הלכו, היה נראה שהם יצאו מרוצים, הם הצליחו לגרור תשומת לב..! אבל, בגדול היה אחלה מפגש.... נחמד לפגוש ת`חברה שמתכתבים איתך מאחורי המקלדת.. קחו את המפגש כמו שהיה, ועזבו את השטויות מהצד..

ShakeSpearE

New member
טוב לראות אותך!!

בברכה, <הועד לדחיפת שרשורים לעמוד הבא>

אשרייך

את הלכת לפני שהתחיל הבלגן. אותי זה הרגיז. באתי להנות והרגשתי שבאו להרוס לנו. מעצבן לדעת שיש פה מתחזים שמקבלים אישורים להגיע, בלי שאחד המנהלים ייפגש איתם. דוחה אותי לדעת שיש פה מתחזים. לי אישית אין מה להסתיר, אבל יש אנשים שיש להם מה להפסיד. הייתי רוצה לראות קצת יותר אחריות בפורום שהוא כל כך רגיש.

נהנתי מאד!!!!

היה נחמד לפגוש פנים מאחורי הניקים אפילו שהחרדים הבני......די הרסו את האוירה

הודעה לרבנים ששלחו את הצלמים.

למרות שאתם -החראות משמרת הצניעות- יד לאחים- ערכים ...וכל הבני זונות ניסיתם להפחיד כמה מהחברים שבאו.. יש לי סוד בשבילכם רשעים מנוולים שכמותכם, אנחנו לא שבבניקים ולא נערים חרדים פוחזים ,אנחנו "יוצאים בשאלה" חילונייים שזה אומר שיצאנו ממכם ואין לנו חלק ונחלה לא איתכם ולא עם דרככם !!!! לכו וטפלו בנוער שלכם "ילדי הברזלים" הפעם באתם מאורגנים עם צלמים עיתונאים ומאבטחים בריונים להרוס לנו את המסיבה...ועם עוד כמה חרדים משועמממים . בחיים לא תצליחו יותר... הפקנו את הלקחים שלנו.

אני בשוק מוחלט...../images/Emo12.gif

כמה נמוך אפשר לרדת??? אוף. לפעמים זו לא דאווה גדולה להיות דוסית. מקווה שבאמת יילמדו הלקחים. פעם הייתי סוג של "וועדת קבלה" לטישים. אולי כדאי לחזור לזה. ויש מצב שצריך להחליף את מקום הטיש... חארות. פשט חארות- אין לי מילה אחרת.

למעלה