חנוכה?!

CoralP

New member
יואו ממש XD../images/Emo181.gif

כבר ידוע משהו על כנס חנוכה? מיקום לפחות?

innocence

New member
לפי מה שהבנתי..

וכרגע אלו רק שמועות, אז אל תקחי את זה כעובדה, זה שלא הולך להיות כנס בחנוכה.

CoralP

New member
גם אני שמעתי משהו על זה../images/Emo181.gif

במקרה כזה, פורום קוספליי יארגן אירוע

rocket

New member
*מתרגשת*

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? - דאון, מ Le Chevalier D'Eon יחיד? זוג? קאסט? - זוג *_* בדים כבר יש? - עוד לא פאה כבר יש? - בוחרת ברגעים אלה XD התחלתם לעבוד כבר? על מה? - רק מחפשת פאות בנתיים תמונת רפרנס? - בבקשה !

Ayelet chan

New member
מפפפף

ההאעאעאעאעעאעאעאע!!!!!!!!!! ~מעגלים~ מה הקוספליי שלכם לחנוכה? היקארו מאנג'ליק לייר יחיד? זוג? קאסט? יחיד, אולי, אממ, למדתי את הלקח שלי עם קאסטים, אבל אולי יהיה לי עוד מישהו איתי בדים כבר יש? צריכה לקנות פאה כבר יש? ...אוי פאק! ~הולכת להזמין~ הוזמן! D: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150469913357 התחלתם לעבוד כבר? על מה? המפ, לא. אם כבר התחלתי לעבוד על לקנות מכונה XD אם מישהו מכיר חנות באיזור שהם\איזור המרכז אני אשמח לדעת תמונת רפרנס? הפיצית~ אשמח אם מישהי תרצה להיות המיסאקי שלי (;

himitsu

New member
אומג, היקארו 3>

זה יהיה הדבר הכי חמוד בעולם DDDD: ומיסאקי זה אחד מהקוספלייז שאני מתכננת, פשוט לא לחנוכה לצערי XD

Inimi

New member
אוי אנג'ליק לייר! xD

ראיתי פרק אחד של זה ממש ממזמן זה מתוק :) מקווה שתמצאי מיסאקי! D: זה יהיה ממש חמוד!

Lightning9

New member
אני עצלנית חסרת כסף וזמן!

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? נוקטיס, פיינל פנטסי 13 ורסוס יחיד? זוג? קאסט? יחיד~ בדים כבר יש? לא פאה כבר יש? לא, אבל אני אמורה לקבל בקרוב. קונים לי אותה ליומולדת שכבר הייתה מזמן X: מחכים שהיא תחזור לסטוק התחלתם לעבוד כבר? על מה? על החרבבבבבבבבבבבב. יש בסיס בסיסי נורא, צריך להמשיך שיהיה זמן. אבל בעיקרון אני מתקתקת עבודה, סתם עצלנית מכדי לשבת. תמונת רפרנס? כמובנוש

Apushu

New member
קוספלייסם

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? שיקיבו סייג'ו DOLLS~ יחיד? זוג? קאסט? קאסט~ D: בדים כבר יש? כן פאה כבר יש? כן~ ואפילו כובע! התחלתם לעבוד כבר? על מה? כלום XDDDD תמונת רפרנס?

innocence

New member
קוספליי דיילת!

והיום גם סיימתי את כולו, אם כי הוא קצת גדול עליי P:

Lightning9

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב

תהני הכי שיש, וחוויות!!!! וכמובן תמונות! :)

innocence

New member
יש עוד זמן XDD

היום היה רק יום סידורים וקיבלתי מדים, יש לי עוד חודשיים בערך עד שאני באמת אטוס וכאלו. אבל תודה!

Lightning9

New member
עדיין דורשת תמונות עם המדים!!!

ואת המסנג'ר שלך שמשום מה אין לי

למעלה