חנוכה?!

CibiHeart92

New member
../images/Emo260.gif חנוכה?! ../images/Emo260.gif

חנוכה יוצא ממש בתחילת דצמבר, ואוקטובר כבר בחצאו. הגיע הזמן להתחיל להפעיל את הWIPים, אתם לא חושבים? (אל תיתממו! אני רואה שכבר יש התקדמויות בפייסבוק!) אז יאללה! מה הקוספליי שלכם לחנוכה? יחיד? זוג? קאסט? בדים כבר יש? פאה כבר יש? התחלתם לעבוד כבר? על מה? תמונת רפרנס?

HetareFlora

New member
אני

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? וירג'יליה מאומינקו. יחיד? זוג? קאסט? קאסט. בדים כבר יש? חיובי פאה כבר יש? עוד לא התחלתם לעבוד כבר?על מה? יש לי קולר מוכן, ואני עובדת על הטופ של השמלה ועל פרילים באופן כללי. תמונת רפרנס?

Serf SaN

New member
אני! ../images/Emo9.gif

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? איון, קרונו קרוסייד. יחיד? זוג? קאסט? קאסט קרונו קרוסייד~~~!! בדים כבר יש? לא פאה כבר יש? לא התחלתם לעבוד כבר? על מה? לא תמונת רפרנס? לא D: אה, סליחה, כן!

Grell

New member
יו גיא הוא כושייי 333>

אבל מגניב רצח XDDD בהצלחה D:

Serf SaN

New member
:p

באנימה, אגב, הוא הרבה יותר בהיר. כאן בציור הוא כהה במיוחד.

Grell

New member
כן אני יודעת את זה, אבל באיזה הקשר XD?

גיא מנסה להשוויץ שהוא היה פעם שחור D: ?

Serf SaN

New member
יאפ.

לא... אני סתם מראה לך שכבר התחפשתי לדמות כההת עור.

CoralP

New member
רציתי לשאול בהתחלה../images/Emo181.gif

"פוטושופ?" אבל גם לא רציתי להעליב אם הוא באמת קנה והשתמש לפוטושוטס או משהו XD כי אני זוכרת שניקול השתמשה בזה ויצא לה ממש יפה

Grell

New member
בו O:

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? ביאטריס מאומינקו יחיד? זוג? קאסט? קאסט בדים כבר יש? אהא פאה כבר יש? השבוע מזמינה התחלתם לעבוד כבר? על מה? ממ, 50% מוכן, אפילו יותר. אני ממש משתדלת לעדכן בפייס על זה XD; תמונת התקדמות: http://img214.imageshack.us/img214/1858/pa110310.jpg תמונת רפרנס?

בארה1

New member
*נכנסת לפאניקה*

אהההההה עוד שבועיים X_X מה הקוספליי שלכם לחנוכה? אדוארד אלריק יחיד? זוג? קאסט? אמממ היה צריך להיות זוג לא בטוח יותר בכלל אבל למי אכפת יש את נאקורי 3> בדים כבר יש? חלק מהם /: פאה כבר יש? לא הולכת להזמין שבוע הבא התחלתם לעבוד כבר? על מה? אממ העבודה שלי הסתכמה בלמצוא כל ראפראנס אפשרי של הדמות והאוטומיילים (מה שהיה קשה), ולקנות את הבריסטול בישביל החלקים לאוטומייל. תמונת רפרנס? (לא הבגדים היו לא קרועים XD חוץ אולי מהמכנס.

juliChan

New member
קשה אבל אני אצליח

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? - לייסרג (שאמן קינג גירסת מדיי ה X-LAWS) יחיד? זוג? קאסט? - יחיד אין לי כוח לקאסט בדים כבר יש? יאפ פאה כבר יש? לא אבל יש לי כמה הצעות מעניינות התחלתם לעבוד כבר? על מה? כן התחלתי בנתיים בגלל שזה הקוספליי השני שלי אז אני נותן דגש מיוחד על אך לעשות גזרות כמו שצריך ויש לי כבר למיכנס,ולמעיל תמונת רפרנס?

himitsu

New member
זה מתקרב, הצילו O_O

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? לייטנינג פארון, מפיינל פאנטזי 13~ יחיד? זוג? קאסט? יחיד ^^ בדים כבר יש? יאפ <: למרות שאני חושבת שאני אצטרך משהו אחר לכפפות, לא אהבתי את הדמוי עור שקניתי XD פאה כבר יש? בדרך D: התחלתם לעבוד כבר? על מה? אמממ חלק מהפרופס, יש מגפיים, ויש חצאית וגזרה לחולצה D: *חייבת עזרה בהכנה של הנשק X___X* אה, כן, והתיק גם בדרך [הזמנתי מאיביי כי אני עצלנית XD] תמונת רפרנס?

Kienai Negai

New member
:)

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? אווה באטריס יחיד? זוג? קאסט? קאסט בדים כבר יש? נופ פאה כבר יש? הזמנתי התחלתם לעבוד כבר? על מה? לא XD תמונת רפרנס? >

למעלה