חנוכה?!

CoralP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo181.gif

innocence

New member
אבל הם מכוערים!!

אלוהים ישמור, הכל ענקי עליי כי אין להם את המידות שלי ואני נראית כמו בשק. וגם אני לא יכול הלהצר כי אני בקורס וכאלו (וואי, זה כל כך צבאי להגיד את זה @_#).

innocence

New member
הם כן,

אבל זה כבר לקראת העבודה עצמה. העניין הוא שבקורס אני מקבלת מדים רק מסוג אחד, ואת חלקם אני צריכה להחזיר בסוף הקורס ויכולה לבחור גם מדים מסוג אחר (למשל שמלה..), אז אסור לי לגעת בהם עדיין, חוץ מלעשות "פנס" במכנסיים למשל כדי שלא יפלו, כי זה משהו שלא גוזרים ואפשר לפתוח אח"כ. או מכפלות, שזה אין ברירה וחייבים לעשות.

Serf SaN

New member
חתימת קבע????????

חה חה, סתם. D: מדים עושה לי קונוטציה לאת יודעת מה. XD מזל טוב! :)

JustBeFriend

New member
קאסט אומינאקו משתלט על הפורום @#$@#%#^#%

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? באטלר אושירומיה כמכשף (ספוילרים לכולם D<) יחיד? זוג? קאסט? קאסט 3> בדים כבר יש? כמובן O: פאה כבר יש? מזמינה השבוע התחלתם לעבוד כבר? על מה? הגלימה והחליפה עצמה, נשארו כרגע רק הדברים הקטנים בשניהם ולהתחיל לעבוד על המכנס. תמונת רפרנס?

CoralP

New member
אשכרה ספוילרים לכולםXD../images/Emo181.gif

רעה! אבל אני מניחה שלא הייתה ברירה כל כך XD

LuckyMenace

New member
Forte!

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? פורט(ה) מגאלקסי אנג'ל יחיד? זוג? קאסט? קאסט עם מורע ה100ממת בדים כבר יש? כמובן פאה כבר יש? but of-course התחלתם לעבוד כבר? כן על מה? הכובע תמונת רפרנס?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אוי ואבוי....

מה הקוספליי שלכם לחנוכה? שיידר מכרונו קרוסייד יחיד? זוג? קאסט? קאסט! בדים כבר יש? פפפפפ. לא. פאה כבר יש? לפחות זה, כן. ותודות לגיא. התחלתם לעבוד כבר? על מה? על ללמוד לפסיכומטרי, שמשאיר לי בערך 24 שעות לעבוד על כל השאר. ;; תמונת רפרנס? בבקשה מיד אחרי הפסיכו אני ארוץ לנחלה, אקנה בדים, אקנה אביזרים, ואתפור כל הלילה, בתקווה שהאירוע קוספליי לא יהיה ביום ראשון. ):

Inimi

New member
אררררר

ה הקוספליי שלכם לחנוכה? לא סגורה על עצמי... XD יש מצב שלא יהיה בכלל כי אני רוצה יותר לפתוח דוכן ו... יא יחיד? זוג? קאסט? יחיד I GUESS בדים כבר יש? לא לול פאה כבר יש? סוגשל התחלתם לעבוד כבר? במוח הכל D: על מה? על הקיצוצים בתקציב תמונת רפרנס? בואו נקווה שתפוז הפעם יאהב אותי >: אני פשוט לא יודעת להוסיף תמונות ;; את גוקודרה בקיצר

למעלה