Crunk Boy

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל, זה אני עכשיו באמת ולא "אחותי". אני זוכר איך התאהבתי בג'ניפר בפעם הראשונה שראיתי את if you had my love וישר קניתי את הדיסק ונדהמתי, חשבתי שיותר טוב מזה לא יכול ליהיות. אבל אז יצא j.lo המדהים והיא שיחקה אותה. אחרי זה יצא timt והתאכבתי קשות, אבל זה לא פגע לי בהערצה שלי אליה. שהודיעו שגט רייט יוצא בקרוב זה חיזק אצלי את העצרה וציפיתי כל כך, רציתי לשמוע את השיר הזה כמו לא יודע מה
חיכיתי, ןחיכיתי, מעריצים מפגרים עוד יותר העלו את הציפיות כשהם אמרו שזה קראנק וכל החרא הזה. ששמעתי את השיר התאכבזתי קשות, זה היה אחד הדברים הזוועתיים ביותר ששמעתי בחיים. כבר אז התחיל לי לרדת מג'ניפר, על השיר הגרוע הזה ועל זה שהיא לא עשתה שום דבר חדש אלה לקחה קצב מוכן. התקווה האחרונה שלי הייתה hyd והנה, היום שמעתי אותו וזה פשוט יותר גרוע מגט רייט אפילו. עוד זוועה של ג'ניפר. ועוד אלו השירים שאמורים ליהיות הכי טובים באלבום. הגעתי למסקנה , שזהו, אני מעריץ את ג'ניפר על סמך המוזיקה שהיא עושה, אני לא יכול להעריץ בן אדם שמאכזב אותי פעמיים ברציפות עם timt ועכשיו עם "חראבירט". אחרי ששמעתי את HYD הרגשתי שזהו, ירד לי מג'ניפר, אחרי 6 שנים של הערצה, אף פעם לא חשבתי שהרגע הזה יבוא. הורדתי את כל הפוסטרים שלה מהחדר , וזהו, הערצה שלי אליה נגמרה, מיותר להגיד גם שאני פורש מהפורום, אין לי מה לחפש כאן יותר. אז להתראות לכולם, אני מקווה לשמור על קשר עם *חלק* ממכם. ביי, מי היה מאמין שפעם זה ייקרה

oren456

New member
למה גם לי

איתי אני לא מאמין שאתה זה שכתבת את זה ,זו בטוח אחותך עובדה שמי שכתב את זה הזכיר את אחותך ועוד סימן את זה בגרשייים,עדיין קשה לי להאמין שאתה זה שכתבת את כל הבולשיט הזה. ואם זה אתה אז כנרה קיבלת זעזוע מוח ואתה לא יודע מי אתה ומה אתה אומר.

Lydias767

New member
חבל...

חבל שאתה מעדיף יותר את ביונסה ועוד...כי זה סתם חיקוי של ג'ניפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifאז איתי...

(אם זה בכלל איתי...ואם זאת אחותו צר לי להגיד לך שאת משועממת)
בוא אני אסביר לך מה זה מעריץ(לפי דעתי לפחות)
מעריץ זה אדם שאוהב מישהו אחר במובן גדול מאוד..אוהב את המוזיקה שהוא עושה ואת הסרטים וכו' וכו' ולא יכול בלעדיהם..ובאותו מצב לא אכפת לו כ"כ מהחיים של אותו בנאדם..אם עוברת עליו תקופה קשה או משו..הוא סתם רוצה שיהיו הופעות וקליפים ומוזיקה חדשה..זה רק מה שאכפת לו ממנו ובוא אני אגיד לך מה זה מעריץ אמיתי (שוב לפי דעתי)
מעריץ אמיתי זה אדם שאוהב מישהו אחר בזכות מי שהוא בעצמו..בזכות החיים שלו,הדרך שהוא עבר למען הקריירה שלו..מה שהוא עשה..האישיות שלו,הדרך שבה הוא מתנהג והמעריץ גם משתדל לפעמים להתנהג על פיה,הוא אוהב גם את המוזיקה שלו..אבל החיים של הבנאדם יותר חשובים לו מההצלחה שלו..ואם עוברת עליו תקופה קשה בחיים ובאותו זמן האלבום שלו לא הכי מצליח יהיה לו אכפת ממה שעובר עליו ולא מהאלבום (דוגמא על ג'ניפר ובן שהם נפרדו אבל עזבו את זה..)..מעריץ אמיתי זה בנאדם שמתחבר למי שהוא מעריץ גם בזכות המוזיקה שלו אבל יותר בזכות מי שהוא.. ונכון..יש הרבה מעריצים בעולם שהם (לפי דעתי) לא מעריצים אמיתיים..מעריצים את מי שבאופנה..מעריצים את מה שהולך ומה שלא..אוהבים רק את המוזיקה,זה לפי דעתי נקרא רק אהבה..לא הערצה הערצה היא בגדר של דבר אחר..יותר עמוק ויותר מפותח..אהבה למישהו ואכפתיות גם ממה שעובר עליו..הפיכה שלו לחלק נכבד מהחיים שלך..גם אם לא רואים את זה. אז כנראה איתי (אם זה איתי) שלא היית מעריץ אמיתי,ופשוט לא הבנת את זה. אני לא יכולה לקבוע לך אם היית מעריץ אמיתי הוא לא..כי את זה אני באמת לא יודעת..זה באמת תלוי אם היה אכפת לך מהחיים שלה או רק מהמצעדים ושתהיה מקום ראשון ולהוכיח לכולם שהיא מספר 1.אז היא לא מספר 1...וצריך להסתדר עם זה. אני אישית מסתדרת עם זה טוב מאוד..כי כל עוד אני יודעת שהיא שמחה ומאושרת ויש לה חיים טובים..זה עושה לי טוב על הלב וגם אני מאושרת.לא אכפת לי שהמוזיקה שלה לא הכי תצליח בעולם..בגלל זה אני גם לא מתעניינת במצעדים והכל..אז איתי,חבל שתעזוב כזה דבר אחרי 6 שנים שאולי לא הערצת אותה וסתם אהבת אותה ואת איך שהיא נראית ולא שמת לב..כאילו באמת..להוריד פוסטרים מהחדר זה לא נקרא סוף להערצה,אני אישית מתה על ג'ניפר חולה עליה ואין לי אפילו פוסטר אחד שלה בחדר..זה הופך אותי ללא מעריצה?לא,פוסטרים זה דבר שולי..הערצה זה אהבה לאדם עצמו בזכות מי שהוא..וכנראה שלא היית אחד כזה.אז חבל. ותמיד תמיד תמיד יוצא לי מגילות=(

Lydias767

New member
כמה שאת צודקתתתתתתתת!!!!!!!

תומכת בכל מילה!!!! וואי נכון...הקטע של המצעדים, הוא ממש היה נכנס לזה...למי אכפת באיזה מקום היא? כאילו זה נחמד לדעת שהיא במקום ראשון וכל זה... אבל לא לבדוק כל יום איזה מקום השיר...כי זה סך הכל שיר!!!!!!

שירה את צריכה להעריך אותיי קראתי את

המגילה שלך יאאאאאאאאאא.. עכשיו את מגדירה פנאט מישהו שהוא אובססבי בצורה מוגזמת למי שהוא אוהב או אפילו מקנא בו..מה שאיתי אבל בסופו של דבר הוא מבין שהוא בחיים לא יצליח להיות האומן הזה והוא מוותר..

מסכימה בערך עם 80% מהדברים

פירוט אחר כך כי יתלו אותי אם אני לא יוצאת מהבית עכשיו חחח אנשיםםםםם תעדכנו אותיייייי מה קשורה אחות של איתי?? ממתי איתי אוהב את ביונסה?? יומיים אני לא פה וככה השתניתם?? חחחח

Lydias767

New member
אז ככה...

כנראה לאיתי נמאס מג'ניפר והוא עכשיו הולך על ביונסה וסיארה. הוא לא אוהב את השירים החדשים של ג'ניפר (GET RIGHT ו Hold You Down) אז הוא עוזב את הפורום לטובת כשרונות מזוייפים ומעתיקנים!!!! אבל גם היו פה כמה הודעות שכנראה זאת אחותו רשמה, כמו שג'ניפר כבר זבל וכל מיני כאלה... אבל כנראה שאיתי באמת עזב, וחבל!!!!!!!!!!!!!!! איתי כנראה לא באמת העריץ את ג'ניפר וסתם אהב אותה בגלל ההצלחה שלה ולא בגלל מי שהיא!!!! וכנראה זהו הכל הסתיים...כמו שאמרתי חבל מאוד כי הוא היה אחלה וחבל שלא אכיר אותו...

ofer124

New member
פחחחחחחחחחחח

טוב שלא חשת! מזה צריך להיות, איזה עיניין אתה עושה מזה, בטוח אין לך חיים... "אחריי שש שנים, מי היה מאמין" טוב שלא... חוצמזה גט רייט זה שיר חמוד...ואני סומך על ג'ניפר היא עוד תצליח עם האלבום הזה...

Lydias767

New member
ת'אמת אני מכירה מלא אנשים שלא

מעריצים את ג'ניפר אבל אהבו את גט רייט!!!! ואמרו שהקליפ והיא פצצה!!!!!! אני לא יודעת מה הבעיה של איתי...

Lopezit

New member
כל מי שאני מכירה מתלהב מהשיר

חוץ מאמא שלי והחצוצרות חחחחחחח היא הורגת אותי אחיינית שלי כפרע עליה איך היא מסתכלת על הטיוי כשיש את הקליפפפפפפפפפ היא רק בת 4 חודשים אין לי מושג מה היא רואה חחח

למעלה