../images/Emo26.gif
קודם כל, זה אני עכשיו באמת ולא "אחותי". אני זוכר איך התאהבתי בג'ניפר בפעם הראשונה שראיתי את if you had my love וישר קניתי את הדיסק ונדהמתי, חשבתי שיותר טוב מזה לא יכול ליהיות. אבל אז יצא j.lo המדהים והיא שיחקה אותה. אחרי זה יצא timt והתאכבתי קשות, אבל זה לא פגע לי בהערצה שלי אליה. שהודיעו שגט רייט יוצא בקרוב זה חיזק אצלי את העצרה וציפיתי כל כך, רציתי לשמוע את השיר הזה כמו לא יודע מה
חיכיתי, ןחיכיתי, מעריצים מפגרים עוד יותר העלו את הציפיות כשהם אמרו שזה קראנק וכל החרא הזה. ששמעתי את השיר התאכבזתי קשות, זה היה אחד הדברים הזוועתיים ביותר ששמעתי בחיים. כבר אז התחיל לי לרדת מג'ניפר, על השיר הגרוע הזה ועל זה שהיא לא עשתה שום דבר חדש אלה לקחה קצב מוכן. התקווה האחרונה שלי הייתה hyd והנה, היום שמעתי אותו וזה פשוט יותר גרוע מגט רייט אפילו. עוד זוועה של ג'ניפר. ועוד אלו השירים שאמורים ליהיות הכי טובים באלבום. הגעתי למסקנה , שזהו, אני מעריץ את ג'ניפר על סמך המוזיקה שהיא עושה, אני לא יכול להעריץ בן אדם שמאכזב אותי פעמיים ברציפות עם timt ועכשיו עם "חראבירט". אחרי ששמעתי את HYD הרגשתי שזהו, ירד לי מג'ניפר, אחרי 6 שנים של הערצה, אף פעם לא חשבתי שהרגע הזה יבוא. הורדתי את כל הפוסטרים שלה מהחדר , וזהו, הערצה שלי אליה נגמרה, מיותר להגיד גם שאני פורש מהפורום, אין לי מה לחפש כאן יותר. אז להתראות לכולם, אני מקווה לשמור על קשר עם *חלק* ממכם. ביי, מי היה מאמין שפעם זה ייקרה
קודם כל, זה אני עכשיו באמת ולא "אחותי". אני זוכר איך התאהבתי בג'ניפר בפעם הראשונה שראיתי את if you had my love וישר קניתי את הדיסק ונדהמתי, חשבתי שיותר טוב מזה לא יכול ליהיות. אבל אז יצא j.lo המדהים והיא שיחקה אותה. אחרי זה יצא timt והתאכבתי קשות, אבל זה לא פגע לי בהערצה שלי אליה. שהודיעו שגט רייט יוצא בקרוב זה חיזק אצלי את העצרה וציפיתי כל כך, רציתי לשמוע את השיר הזה כמו לא יודע מה