eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחח אולי אולי......../images/Emo9.gif

לראות את סבתא שלי שיכורה זה הדבר הכי קורע בעולם!! במיוחד כשהיא מנסה ללמד אותי שירים של שיכורים.. מחזה מרהיבבבב..

חחחחח

סבתא שלי בלי אלכוהול מצחיקה חח מספרת כל מיני דברים חח בכל יום הולדת היא מספרת איך היא רחצה את דוד שלי באמבטיה שזה היה בערך לפני 58 שנה ומספרת איך דוד שלי נולד עם אף עקום חחחח היא מספרת את זה מזה מצחיק חי חי חי... סבתא שלי יכולה להיות גם סוטה לפעמים חחחחח

נצל"ש-חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו יודע עד איזה שעה יש אוטובוסים בחיפה מחר???? אני חייבת לדעת!!!! תודה מראש!!!!!

SpyKid

New member
סורי, אין לי מושג... אני לא

נוסעת בקוים האלה...

beatman

Member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

נדבקתי באמוטיקון הזה-
.iwo ne atawol ot novova goda!
האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים?כן,בערך
הייתם אוהבים פעם ? יאפ
אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים?לפארקים,קניונים,חנויות.
אם אתם לא יוצאים אז למה? חוסר מצב רוח,עסוק,יושן.
הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? בטח,בפארקים בעיקר.

beatman

Member
שכחתי 1

איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן עם המשפחה שלכם? בבית,אצל קרובים,טיולים. ת'אמת בזמן האחרון לא ממש נהנה עם המשפחה,מעדיף חברים.

M a r U s k A

New member
נקודה רגישה בחיי ../images/Emo4.gif

כשהייתי קטנה .. ועוד גרנו בקריית גת.. בתקופת הקיץ היינו נסועים כל שבת לים וכל שובעיים לים המלח אזבל זה הפסיק בערך כשעליתי לכיתה ד' ועברנו לנס ציונה.. ההורים שלי התחילו לעבוד כלכך קשה שאפילו בימי שבת אין להם כוח לעשות שום דבר עם עצמם, סתאם נשארים בבית ורובצים להם על המיטה ממול ה
. מה שכן שלפעמים נותנים לאבא שלי איזה טיול לסופשבוע.. ואז הם נוסעים, אבל אני מוותרת על הטיולים האלו, משון שאחרי הכל אני וההורים שלי בראש אחר לגמרי ביחס לטיול, הם מתעייפים נורא מהר כשלי יש את מלוא המרץ... מעניינות אותם כל מיני הרצאות שמשעממות אותי עד מוות
ובכלל עד שיש לי סופשבוע חופשי לנוח מהורי .. למה לוותר עליו
גם ההורים שלי רבים כל הזמן וממש לא כיף להתקע איתם באמצע טיול כשהם בריב ולא מסכימים לדבר אחד עם השני
כך שבעיקרון פעם אהבתי את כל הטיולים והנסיעות שלנו... עכשיו הדברים השתנו וזה הפך להיות נורא מייגע

Dynamo1929

New member
.

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? ת'אמת, אני לא יודע ממש איך זה.. הייתם אוהבים פעם ? היינו... אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? אם אנחנו אוהבים אז יוצאים לאיזה סרט טוב... P: איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן אם המשפחה שלכם? אין דבר כזה. אם אתם לא יוצאים אז למה? סיבות שונות. הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? לא כ"כ, האמת..

Janem

New member
__^

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? תלוי לאן. הייתם אוהבים פעם ? יותר מתמיד. אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? כן. איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן אם המשפחה שלכם? בפארק על האש. אם אתם לא יוצאים אז למה? כי ... אין זמן וכוח. הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? הלוואי... נוסטלגיה שכזו.

DeAth ScrEaM

New member
רק עכשיו שמתי לב איך שהזמן רץ :]

נזכרתי בזה שכשהייתי קטנה כל שבת הלכנו לאנשיהו עם אמא ואבא לטייל... :] לים... לאיזה בית קפה... כל מני מקומות האלה שאפשר לבלות בהם קצת בשבת וכל זה..... וכשסבא קנה מכונית נסענו ליער... ולים המלח... ולכל מני כאלה.... היה נחמד... עד שקרה משו במשפחה... שגרם.... הממממ... להתפרקות... :/ ורק לפני איזה שנה אולי פחות שוב התחלנו להיות כלונו ביחד (ביחד זאת אומרת הורי היקרים ואני, דודים שלי עם הילדים שלהם, וסבא וסבתא)... וגם זה רק בחגים... בעיקר בימי הולדת.... :/ אז..... האמת היא שכשהייתי קטנה הייתי חולה על כל הטיולים והמפגשים המשפחתיים.... אבל אחרי שהמשו הזה קרה.... עבר ממש הרבה זמן עד שהמשפוחה שלי התאחדה מחדש... ו... לא יודעת.. אני כבר לא רגילה.... הם נזכרו להשלים מאוחר מדי בשבילי :/

למעלה