eMiFrEaK

New member
צודקת...

בנאדם צריך לעשות משהו בשביל שיתייחסו אליו בכבוד.. ולסחוב מישהו 9 חודשים בבטן.. זה בהחלט כבוד... אבל... אישית, הייתי רוצה שיכבדו אותי גם על זה שאני מגדלת ילד בצורה הכי טובה שאני מסוגלת...

AeroSlash

New member
תראי

אם את מגדלת את הילד שלך ומעניקה לו את כל האהבה שבעולם מגיע לך הרבה יותר מכבוד מנימלי אבל אם רק סוחבת אותו בבטן ואחרי זה מפקירה אותו לנפשו, זה נכון שאת [לא את, האמא המדוברת שעושה את זה] כלבה והכל, אבל שוב, את האמא [שוב, לא את, האמא המדוברת] ואת האנטי הטוטאלי לא הייתי מראה לך [לא לך, לאמא המדוברת כמובן].

בסדר זה כבוד שהיא סחבה

ילד בבטן שלה 9 חודשים אבל אם היא מתעללת בו כל החיים שלו אז מה זה שווה בכלל שהיא סחבה אותו וכמה זמן????=\

AeroSlash

New member
צודקת..

היא הייתה צריכה לעשות מעשה עוד יותר גרוע, משמע להפיל ולא לתת לילד הזה הזדמנות לבנות את עצמו ולחיות את החיים בעולם הזה. אם היא הייתה מפילה היה הרבה "יותר טוב"

AeroSlash

New member
סוניה..

הילד היום יכול לעשות הרבה כדי לא לחיות במצב שכזה. יש הרבה עמותות וארגונים שיכולים לדאוג לשלום הילד. ואני לא מאמינה שבאמת אמרת את זה. באמת עדיף להפיל את הילד מאשר לתת לו הזדמנות לחיות?

כשה מתעללים בך מאז שנולדת

זה לא חיים ....=\ ואני שמעתי על הרבה ילדים שמתעללים בהם והוא מפחדת פחדת מוות לפנות למישהו...

AeroSlash

New member
טוב..

אני רואה שלנסות לגרום לך להבין את העמדה שלי בלתי אפשרי, אז אני מוותרת [לא מאמינה שאמרתי את זה, אני אף פעם לא מוותרת].

אני מבינה את העמדה שלך

אבל הייתי רוצה שתביני את שלי... אני לא מדברת על להסכים אני מדברת להבין לפחות טיפה!

AeroSlash

New member
אני מבינה מצויין את העמדה שלך..

זה שאני לא מקבלת אותה זה עניין אחר..

טוב אז יש לנו דעות שונות

ואני מקווה שתקבלי את זה שאנחנו מאוד שונות אחד מהשנייה והדעות שלנו לרוב שונות... מאוד מקווה

AeroSlash

New member
אם לא הייתי מקבלת את זה

שאת שונה ממני כנראה לא הייתי טורחת להגיב לך בכלל, את לא חושבת?

eMiFrEaK

New member
עכשיו הכנסת נושא רגיש ....

יש אנשים שמתנגדים להפלות.. ובאמת שאני מבינה אותם... אבל יש גם כאלה שחושבים שעדיף לחסוך מילדם את החיים שיהיו להם.. חוץ מזה... לברוח מבעיות זה התחביב של בני האדם...

AeroSlash

New member
האמת.

אני לא מתנגדת להפלות.. אבל אם כבר מדובר על מישהי שיכולה לתת לבן שלה חיים ברמה [ואני מתכוונת כאן לעניין הכלכלי בלבד] ואין לה שום סיבה נראת לעין להפיל אז אני לא כל כך תומכת. אם אישה מסודרת בת 30 מפילה ילד רק כי היא רוצה להמשיך לחגוג על עשרות אלף גברים אני לא תומכת. אם זו ילדה בת 16 [או כל גיל צעיר אחר, לא לתפוס אותי במילה] אני יכולה להבין.

eMiFrEaK

New member
תראי...

אני , ואני בטוחה שגם סוניה.. לא באנו בקטע של זילזול.. אבל שוב...אני לא צריכה להגיד לך שהעולם לא ורוד והרבה נשים (שלצערי, מספרן עולה משנה לשנה) שעוברות את תהליך ההריון והלידה עצמה (שאגבבבבבב.... עזבו אתכם משטויות בבקשה... אפידורל והכל נהיה יפה פתאום... ראיתי לידות שהנשים חייכו לאורך כל הלידה וסיפרו בדיחות.. אז די עם הקטע של הכאב הבלתי נסבל... יש אחוז קטן מאוד שלא לוקחות אפידורל..ובאמת עוברות את התופת... אבל זה מס' מאוווווווד קטן... בסביבות ה-10% מכלל הלידות..) לא עושות זאת בגלל שהן רוצות ילדים.. הן הוכרחו להמשיך עם ההריון.... ואז כשפתאום יש לך ילד לא רצוי... אז יש גם כאלה שיתייחסו אליו כאל כזה..

למעלה