EMILY666

New member
פריבט! ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אני אמילי בת 15 וחצי מחיפה ברוכה הבאה!!!!!!11

EMILY666

New member
:)

אני אמילי מחיפה בת 15 וחצי בפורום כבר איזה חודשיים מתחילת חופש הגדול והיתמכרתי עליו:)))))))) נראה לי אני כבר לא חדשה יחסית לחדשים אחרים

אוף!!! המחשב מת שוב!!!!

אני יודעת שלא ממש מכירים אותי פה.... אבל זה בעיקר בגלל המחשב שלי שנשרף פעם שניה בשבועיים (ואני נאלצת להתחבר מאחותי)!!!!!!!!! אז חיפשתי מקום להתלונן)))): מיה עצובה מאוד עכשיו.

s h u r i k

New member
זה מקום מאוד טוב להיתלונן ../images/Emo8.gif

אני מכיר את ההרגשה... גם אצלי המחשב נישרף הרבה פעמים, מקווה שיסתדר לך!

s h u r i k

New member
אני לא ישן טוב בלילה

אז אני תמיד ער בשעות כאלו..... השעות היחידות שאני ישן בהם כימעט זה מ14:00- 18:00, וזה כי אני לא חולם בשעות האלו!! עצוב

אני מבינה אותך...

אני כבר כמה חודשים לא ישנתי לילה שלם כי יש לי סיוטים.. גם כשאני נרדמת לאיזה שעתיים בהצריים יש לי סיוטים.. זה מעצבן כי אתה כאילו ישן אבל בכלל לא נח...

s h u r i k

New member
../images/Emo10.gif נימאס לי

אני רוצה לישון לילה אחד שלם בלי לחלום כלום... אני כבר לא זוכר מתי הייתה כזאת פעם

מבינה אותך.. סיוטים זה מעצבן

בצורה לא נורמלית.. טוב, אני זזתי...הלכתי לישון... לא נראה לי שאני אחלום משהו- יותר מדי אלכוהול..

wildgirl1

New member
הלוואי ואני הייתי חולמת הרבה

חלומות זה טוב. אני אוהבת מאוד חלומות. אני מסתדרת איתם טוב. וגם סיוטים זה בסדר.

בוקר טוב! הרגע קמתי..

ולפחות אצלי חלומות זה פשוט נורא כי אי אפשר לישון כמו שצריך. אז למרות שמתבזבזות שעות בשינה (או שלא מצליחים להרדם-גם זה קורה)בעקרון את לא נחה, ואז אחרי נגיד עשר שעות של סיוטים מתמשכים שעושים דכאון, את גם עיפה כל היום...

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

הייתה לי תקופה כזאת... =/ תנסה לקחת כדורי שינה... אבל עם מרשם... אני הלכתי לרופא הוא רשם לי כדורי שינה.. הייתה לי תקופה שלקחתי אותם וזה עבר..... אולי תנסה גם אתה?

למעלה