Natalila

New member
המ...

אני מכורה לפורומים בכללי... חבל שאני אוכל לבוא ולהגיב רק בסופ"שים כי אני בצבא וחוזרת פעם ב...

AeroSlash

New member
היי ../images/Emo70.gif

אני אלה מחורדרה או חדרה בשמה הרשמי.. ברוכה הבאה לפורום

שלום שלום!

הפחדת אותי לרגע כי אני מכירה מישהי שהיא נטלי\נטשה והיא בגיל שלך.. לא חשוב, זה עבר ,אתן גרות במקומות שונים... אני ויקי, נעים מאוד.. מתגייסת עוד יומיים.. תהני כאן בפורום...!

Natalila

New member
../images/Emo50.gif

להתגייס זה לא כזה נורא... אני כבר שנה ושבוע (אבל מי סופר
) בצבא ועד עכשיו די נהניתי... כן, יש רגעים שפשוט קשה ואי אפשר לסבול יותר... אבל הכל עובר ומה שבאמת כיף זה החברים החדשים שתרכשי לעצמך והחוויות השונות שאת יכולה לעבור רק בצה"ל... אז המון בהצלחה ואם יש לך שאלות/בקשות/מענות/טענות/הערות/הארות אני פה
לפחות עד יום ראשון....

ויקוש!

בהצלחה בצבא!!!!! תהני שם ותעשי המון כייף(אם זה אפשרי בצבא...) ו............שיהיה הכל סבבה:) ואל תשכחי את הפורום

l1zard

New member
סאלום!

אני יאנקה בת 15 מלוד :) תהני בפורום.. :) את מוזמנת לעיין בנהלי הפורום ולצרף את האיציקים שלנו :) (נו קיריל, איך אני בתור מנהלת?
)

AeroSlash

New member
ואם....

את נרדמת באמצע, הראש נופל על המקלדת ואת מרגישה שאת לא יכולה יותר, תחשבי על זה שזה עוד מעט נגמר [הנהלים]
זה סה"כ 45235 נהלים
שטויות במיץ תפוזים [למה תמיד חייבות העגבניות להיכנס לסיפור]...

arkasha

New member
שלום שלום וברוכה הבאה !!!

הכינוי הוא שמי(ארקדי) מירושלים וגם כמוך אני רכוש צה"ל אם פזם של שנתיים+ וסתם לידע איפה את משרתת? בהצלחה בהמשך השירות.

Natalila

New member
אני מש"קית מודיעין

בבקעת הירדן... איפה שחם בקיץ, קפוא בחורף ושומם כל השנה....

arkasha

New member
מה שנכון נכון

איפה בדיוק בבקעה? המרחק די גדול מבית שען ועד ליריחו אז את בטח מכירה את הקו החם 961

היי נטשה:)))

ברוכה הבאה מקווה שתהני פה:)) דרך אגב יש לך שם יפה(בלי התחנפויות)
שמי סוניה אניבקרוב יהיה בת 19 אני מחיפה:)))

ברוכה הבאה

יש לך תפקיד יחסית מעניין אבל לא שווה כי קשה לחפף בו. ד"כ אני אלכס

אני????

סיימתי השנה כיתה י"ב ועשיו בנתיים אני לא עושה כלום..סתם מתבטלת ...
ואת???

למעלה