SpyKid

New member
אני בפורום בערך 3 חודשים

(קודם כתבתי בכינוי אחר), וקוראים לי נטשה (או נטליה או נטלי או נטי - כל אחד קורא לי בשם אחר), ואני בת 16! אה כן, מחיפה!

leahle

New member
ניסיון מיואש כבר....

נעים מאוד.... :) אני לאהל'ה (באתי מהעולם החיצון.... בערך:)
) אני לא מהותיקים הזקנים, שזוכרים ימים טובים של 5 אנשים, אבל אני נמצאת פה כבר תקופה לא קצרה (נראה לי) בקיצר, נעים מאוד כבר אמרתי?? :) שאני קצת מחורפנת כבר הזכרתי? :) יהיה טוב.... :)) אה....ו.... חסר לתפוז ששוב פעם שולחים לי הודעת שגיאה על התגובות שלי! אני צריכה כל פעם לשחזר את הבדיחות שלי מחדש?!
....................................... הנה: זה כבר קרה!! רק שהפעם הייתי מספיק חכמה להעתיק את זה לפני שהשליחה, נראה כמה תוספות נצטרך לעשות להודעה המסכנה הזאת...
....................................... היי! זה כבר לא עסק! עד עכשיו צחקתי (אני עדיין) אבל כמה פעמים אני אצטרך לנסות ולשלוח את ההודעה???
התחרפנתם!! :) ....................................... זהו, ריחמתי עליכם, אני כבר לא מוסיפה ההערה על כל הודעת שגיאה, אני חושבת שאני אחזור לשתיקה שלי וזהו... :)

עצות

אם שולחים לך הודעת שגיאה תנסי לפני השליחה לשמור את כל מה שכתבת (העתק). עוד משהו, תנסי אחרי ההודעת שגיאה לעשות "חזור" ולנסות לשלוח שוב. או לעשות "רענן"... מקווה שזה יעבוד לך..

אני כבר פה כמעט שבועיים אבל

אני אכתוב את הפרטים שלי.. שם:סוניה,соня,sonya עיר:חיפה תחביבים:לרקוד,טלויזיה,מחשב,לטייל...

../images/Emo24.gif אוהבת את הפורום כי הוא

צעיר, מלא רוח נעורים ויש כאן חבר'ה מקסימים. מבקרת כל יום בפורום גם אם לא מגיבה אני כאן.

Janem

New member
אני...

רוני (רוסטיק) מטלון עיר: רמת גן תחביבים: גיטרה, כדורסל, לישון וכו'...

water flower

New member
אני ../images/Emo42.gif

הייתי פה ממש בהתחלה ועכשיו שוב חזרתי (עקב עצבים על הגזענים והקנאים חחח) אני אילנה ,שחוזרת לשורשים, ולכן מהיום אני שוב לנה
אוטוטו בת 17, עולה ליב' ועוד שבוע בדיוק טסה לפולין שבת שלום אנשימים!

wildgirl1

New member
למה את טסה לפולין?

אני מתכוונת אם הכיתה או סתם טיול נופש????

water flower

New member
אולי באמת

אנחו דומות :) למרות שכולנו מיוחדים בדרכנו המוזרה יו נואו? חחח ולפולין עם משלחת מהבצפר

אוקה דוקה ../images/Emo13.gif

אני..ממממ..רגע תנו לי לחשוב
אני קרן או קטיה.. איך שבא לכם
מירושלים.. הרוב מכירים אותי פה כי הגעתי לפורום לא הרבה אחרי שהוא יצא לעולמנו המסריח

../images/Emo36.gifאני../images/Emo26.gif

בבאסה.. סתם.. כאילו כן אני בבאסה אבל זה לא מה שרציתי לומר.. הקיצר, אני ויקי מירושלים.. אין לי מושג מתי הצטרפתי, אבל זה נראה כמו נצח... ואני חושבת שאני לא נחשבת חדשה כאן כבר (אם אני טועה תקנו אותי..
). ולכל החדשים (למקרה שלא ראיתי את שרשור ההכרות)- נעים מאוד!

Natalila

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני נטלי (או בשמי הרוסי - נטשה) ואני חדשה פה
שמחתי לגלות פורום מעניין עם אנשים כייפים ומעניינים... ספרו לי קצת על עצמיכם
אשמח להכיר אתכם

Janem

New member
יש לי ת'כבוד להיות ראשון...

אני רוני, עוד יומיים בן 18, מרמת גן... נעים מאוד... ברוך הבא, את תתמכרי למקום הזה, יש כאן יותר מ200 תגובות ביום...

למעלה