...What if...

g a g a

New member
../images/Emo26.gif...What if...../images/Emo36.gif

אילו היתה ניתנת לכם הזדמנות לחזור אחורה בזמן לחלק ספציפי בחייו של מייקל ל-15 דקות בלבד - לאיזה שלב בחייו הייתם קופצים? דוגמאות לתשובות: [כדי שתבינו פחות או יותר למה התכוונתי בשאלה שלי]:
להופעה ספציפית מTOUR ספציפי.
ליום בו מייקל נולד.
לטקס בו קיבל את פרס האגדה.
לבית המשפט ביום הזיכוי.
ליום בו סיים מייקל להקליט את כל שירי האלבום ______. וכיו"ב... אני מקווה לקרוא תשובות יצירתיות יותר
SHOOT

crazy4MJ

New member
אני ../images/Emo6.gif

הייתי רוצה לחזור לנקודת ירח הדבש של מייקל עם ליסה מארי...כשהיא הולכת לשירותים "להתרענן" לדפוק לה בלטה לראש ולצאת חזרה אל חדר השינה במקומה...

אני מקווה

שלאף אחד פו אין אשליות שמייקל נורמאלי בארנטציה המינית שלו. אל תבינולא נכון הוא לא פדופיל ולא הומו, כנירא הוא אסקסואל, שזה אומר שהוא פשות לא נימשך מינית לכלום. וזה לא אני אומר. קראתי כמה ספרים ומאמרים שיאצו באמריקה.

aMJel

New member
הם יכולים לכתוב עליו אינציקלופדיה

ומה זה אומר בדיוק? אף אחד לא יודע מהם נטיותיו של מייקל וזה גם לא עניין של אף אחד.

TalovesMj

New member
למה מייקל לא יכול להיות פשוט

סטרייט נגיד? למה כולם מנסים להדביק לו הגדרות וכל מיני דברים? למה הוא חייב להיות עם נטייה מינית "מיוחדת"? למה כשמפסיקים להמציא עליו משהו אחד מוצאים לזה תחלופה עם משהו אחר שכיביכול פחות פוגע ברגשותיו?(הרשו לי להדגיש את השאלה הבאה) למה אי אפשר פשוט לתת למייקל את המקום הזה, חיי המין של מייקל ג'קסון והנטיות שלו כלפי משהו\מישהו\משהם (או שלא כלום..) לעצמו, ואם הוא אומר שהוא סטרייט נגיד- אוקיי, במקום לחפש בשבילו מה הוא, מה ההגדרה שלו לפי "מילון המשיכה המינית" ואז בכח לחפש לזה הוכחות. אגב, שמישהו יזכיר לי ממתי אנחנו אוכלים את מה שספרים ומאמרים אומרים? ___ לא באתי לתקוף אותך או לפגוע, שלא תבין אותי לא נכון, אני סתם חושבת שצריך להפסיק לחפש מה מייקל. במיוחד אם הוא מצביע על משהו אחר... בסך הכל החיים שלו ולא אני ואף אחד היינו בחלקים האחראיים על המשיכה המינית שלו ככה ששום דבר ממה שאנחנו קוראים יכול להיות נכון.. נשאר לנו להאמין למייקל או להטיל ספק אם ממש קשה לנו להאמין... אם הוא חי בשקר כשהוא אומר שהוא כך וכך (או לא כך וכך) זאת בעיה שלו

lovemichael

New member
הייתי רוצה לחזור ליום של הזיכוי אבל

הפעם להיות לידו בבית משפט

איזה מניאקית

לא ראית איזה מסכן הוא יצא משם את רוצה להחזיר אותו להיות כזה מסכן ועוד לחרמן אותו תוך כדי??? נו במת.

lovemichael

New member
זה היה אחד הימים הכי מאושרים שלי

ובטח גם של מייקל,ושאמרתי "להיות לידו" הכוונה להיות ליד בית המשפט להראות תמיכה

aMJel

New member
הופעה חיה דיינג'רס טור

בתנאי שאני שורה ראשונה וגם עולה ב She's Out Of My Life!

g a g a

New member
מה בדיוק היית עושה איתו על הבמה?

ממשממש לו את החליפה הזהובה?

למעלה