...What if...

g a g a

New member
כפרע, את כבר בחרת ללכת לנוורלנד

יחד עם החבורה המוסקטרית
היית צריכה לחשוב על זה לפני כן

HOT4Umichael

New member
נו טוב..שיהיה

אפרופו נוורלנד....התנפצו אשליותיי לגבי קנייתה של נוורלנד.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעע... יש פה מישהו מיליונר אולי מהערב??? לילה טוב

ללא ספק ../images/Emo15.gif

הערב שמייקל הופיע בארץ... ולהיות שם+ שיעלה אותי לבמה בshe's out of my life ולשאר אני אדאג

g a g a

New member
עדידוש, הכרטיס האישי שלך מסנוור

לאללה
הלכו לי העיניים מהתמונה הקופצת ששמת ברקע
מקורי

HOT4Umichael

New member
אני הייתי רוצה להיות

ביום בו מייקל היה מאושר בחייו בנוורלנד ולבקר עם שרונה שי וכל השאר חחחח (ביום שעשו שם חינגה כמובן..) :):)

HOT4Umichael

New member
כמובן ש..

הייתי מסכימה בכייייייייייף להיות ביום הזיכוי כן... !!!

TalovesMj

New member
אממ..

אפשר לחזור קדימה? 15 דקות בלבד להיות בצילומים של הקליפ הבא
ובכל זאת, לחתונה של אורי גלר, להגיד לו לא להתאמץ להגיע לחופה, כי אחרי שנתיים-שלוש אורי גלר יראה את החתונה בהתלהבות ויאשר את זה שמייקל אנטישמי, ואז בכל זאת להביא את מייקל לחופה, לדחוף את אורי גלר ואת אישתו- הרב שמולי ואת הקופה הזאת שהסתירה את הפנים שלה עם סדין לבן ,לגרשם, ולהתחתן עם מייקלD:

crazy4MJ

New member
אממ טלושקה

אין לי בעיה שתתחתני איתו כל עוד אני עדיין זכאית לזמן מהירח דבש
ואם את מתחתנת איתו פליז שלא ילבש כיפה זה נראה ממש מגוחך עליו....מספיק הכובע השחור שלו של הרבי מלובביץ'

היתי רוצה ליראות

את התגובה של מייקל כשהודיעו לו שיש לו ויטוליגו, ואך בידיוק הוא החלית בלי לצאת בהצהרה פומבית לאט לאט להפוך ללבן. אנחנו כבר רגילים לרעיון שהוא היה שחור והפך ללבן, אבל איך אנשים בתקופה ההיא הגיבו? ולמה הוא עשה את זה בלי להודע שום דבר זה אכי מעניין אותי. ואם מבחינה מוזיקלית היתי רוצה ליראות הופעה מהvictory tour שם הוא היה בשיא.

g a g a

New member
מהראיון של מייקל אצל אופרה ווינפרי

ניתן להבין שהוא לא הצהיר בפני כל העולם על העניין של הויטליגו מכיוון שהוא היה סבור שהתיק הרפואי שלו הוא עניינו שלו בלבד [בדיעבד, כמובן שזו היתה טעות גדולה]. בנוסף, זכור לי ראיון עם ג'נט אי שם בשנות ה90 שבו היא אמרה שמייקל נורא התבייש במחלה כשהיא פרצה ולכן החליט לשים את הכפפה המפורסמת על אותה יד שבה לראשונה היו לו כתמים לבנים.

את יודעת

איפו אפשר ליראות את הראיון. ראיתי אותו פעם אחד ממש ממש מיזמן כשהוא שודר היתי ממש רוצה ליראות אותו עוד פעם.

למעלה