...What if...

g a g a

New member
אגב, צריך ללחוץ על קליק ימני בעכבר

ואז לבחור ב-SAVE TARGET AS. בהצלחה

ויקטורי טור זה השיא של מייקל?

מבחינת הצלחה אולי... אבל מבחינת כישרון לדעתי זה היסטורי טור, אחרים יגידו דיינג'רס... אבל עוד לא נתקלתי במישהו שיגיד ויקטורי XD

crazy4MJ

New member
מייקל הפך ל BEST מבחינתי

כשהחל תהליך "השילוש" של אפו....כפרעיונייייייייייייי

בויקטורי

הוא עוד ממש ציעיר בעל מלא כישרון, הוא רוקד שם כמו שלא רואים אותו רוקד בחיים, לא פחות חשבוב הוא עדיין שחור, ואין מה לעשות אני יותר אוהב אותו שחור בתקופת TRILER (על טעם...) וויקטורי זות בידיוק התקופה, שם גם רואים עד כמה הוא יותר מוכשר מהאחים שלו. ועז עוד לא ראו אתו כפריק.

g a g a

New member
סליחה שאני מתערבת בשיחה, אבל

מה הקשר בין האהדה שלנו לצבע העור של מייקל? למה אתה אוהב אותו יותר כשחור מאשר כלבן? הפיגמנטים השחורים נתנו לו גוון קול אחר? מונווק שונה? ביצועי במה שונים? זה נשמע לי ממש מגוחך.

יש אנשים שאוהבים את אלביס רזה

ויש כאלה שאוהבים אותו שמן. אני יותר אוהב את מייקל שחור. זה לא אומר שכשהוא לבן הוא איבד חלק מהכישרון שלו. אם אני חושב על זה אפילו לא שחור אלה מתי שהוא כבר לא שחור אבל עוד לא לבן, אחרי "טרילר" לפני "באד", "קפטן אי או" כזה. אולי זה מגוחך בישבילך אני יותר אוהב אותו כך למרות שאני ממש אוהב את "דנג'רוס" ואת כל התקופה הזות.

אתה יכול להגיד שהוא היה יותר בכושר

יותר גמיש, יותר אתלט, יותר יפה ויותר חמוד. אבל לפי דעתי מייקל רק צובר ניסיון ומשתפר ומשפר את עצמו עם השנים. וזה לא אומר שהוא יגיע לגיל 70 סופרמן. ברור שהטבע יעשה את שלו ויהיה שלב שהוא לא יוכל לעשות את אותם הדברים. לדעתי השלב הזה לא הגיע עדיין (לפי מדיסון ולפי איך שמייקל נראה סתם ככה בכללי) ובינתיים הוא משתפר, אני מקווה שהשלב של הירידה רחוק.

תירא את ההופעה של דנג'רוס

במגביל להיסטורי, הוא לא משתפר לצערי ולצער כל המעריצים. אני מיצתער להגיד את זה אבל הוא מיזדקן לאט לאט אין מה לעשות הוא עוד מעט בן 50. אבל תיראו את ג'ימס בראון הוא כבר יותר מ60 הוא היה האליל של מייקל והוא עדיין מופיע די אם הצלחה.

TalovesMj

New member
סבבה,

בהתחלה אתה אומר שמייקל מזדקן והוא עוד מעט בן 50 אתה אומר שג'יימס בראון בן 60 והוא עדיין מופיע, אז מה הבעייה עם זה שמייקל בן 50 בקרוב? אתה יודע מה הכושר שלו נכון לעכשיו? לא. אולי לא כמו פעם, אולי זה אולי זה, אבל אם הוא רוצה הוא יכול כי יש אנשים בגיל שלו ויותר גדולים שמופיעים כמו שצריך. ובהיסטורי הוא היה בכושר מצוין והיה מעולה ובטח שהיה שיפור בין אחד לשני! מה זה משנה משתפר או לא, ויקטורי זה היסטורי והיסטורי זה ויקטורי מבחינת רוב האנשים פה, שם למייקל יש יותר ניסיון בהכל וגם הוא השתדרג מבחינת תנועות וכל מיני דברים שבאים עם זה. עזוב שאתה סותר את עצמך ועובר משחור ללבן ממשוגע בעיני אחרים למזדקן... תהנה לך עם ויקטורי, משם לא יתחדש לך כלום חחחח, מקווה שיהיו לי בעוד שנה שנתיים דרכים להוכיח לך;] וגם להיות נוכחת בהוכחה
מי בא????????

אסור להגיד פו שום דבר על מייקל

האולם מורקב מדעות ויש דעות שונות. אני אפסקתי להלל את מייקל בגיל 16 ואתם יודעים מה הוא רק בן אדם, בן אדם מאוד מוכשר מבחינה מוזיקלית אבל רק בן אדם

TalovesMj

New member
בסדר, מה אמרתי?

כמו שזכותך להביע דיעה זכותי לשלול אותה כי מבחינתי היא לא נכונה. חוץ מזה שזאת עובדה שאתה לא יודע כמה מייקל בכושר נכון לעכשיו(וגם אני לא חח) ואם מישהו מתעסק עם משהו הרבה זמן הוא יותר טוב בזה ויותר מבין בזה, לא משנה כמה תגיד שלא. וכושר זה ענייין שאפשר לעבוד עליו:)

בוא אני אגיד לך שיר אחד להשוואה

תשווה את ביט איט של היסטורי ושל דיינג'רס!!! אם אתה מסוגל בכלל להשוות אז השיחה הסתיימה

g a g a

New member
באופן אישי אני חושבת שבמסע של

דנג'רוס מייקל היה הרבהההה יותר טוב מהמסע של היסטורי, אבל על טעם וריח... חוצמזה, עדיין לא הבנתי את כוונתו של מקסימוס בנוגע לקטע של השחור/לבן, אבל לא משנה.

בדנג'רוס הוא באמת הרבה

יותר טוב מבהיסטורי וראים את זה ישר. מה לא הבנת, כבר לא שחור עוד לא לבן, אחרי טרילר לפני באד, בזמן של קפטאן יא או,

g a g a

New member
איזה מעופפת אני ../images/Emo12.gif

לא עניתי עדיין לשרשור של עצמי
ובכן, אם זה עניין מישהו, אני הייתי מצטרפת אל מאחורי הקלעים של צילומי הקליפ smooth criminal או למסעו של מייקל ברחבי מזרח אסיה במהלך הBAD TOUR
או לאולפן ההקלטות בזמן שמייקל הקליט את BAD או DANGEROUS
הרבה פנטזיות יש לי, הא?

למעלה