Toroid

Eldad S

New member
../images/Emo13.gif מצאתי עוד אחד,

שגוי, לטעמי - אבל קרוב לשלושת אלפים מופעים חוזרים על השגיאה: sthetoscope (אמור להיות stethoscope).

august west

New member
מתנצל מראש, אסתי ../images/Emo24.gif

ו... sorry to burst your bubble אבל באופן כללי, כשיש th בשם ומקצרים לשם חיבה, זה נהפך ל-t בלבד. למשל, Martha -> Marty Bertha -> Berty Arthur -> Artie אבל אז מה? אני אוהב את Esthy maybe I should ask my aneSTHesiologist

ST

New member
אני יודעת,

זה לא היה רק מהקיצור. זה עוד מלפני שידעתי איך כותבים באנגלית בכלל. לא זוכרת איך זה נקבע אפילו. בכל אופן, אני אוהבת יותר את הצורה הזאת, אז זהו.

ריקי112

New member
../images/Emo32.gif וגם ON

לא עולים כרגע בדעתי שמות אחרים, אך נזכרתי במשהו משעשע מעברי. לפני שנים רבות... היתה אולימפיאדה בברצלונה. הפתיחה הועברה בטלוויזיה. צפיתי בה עם מישהו (נו, טוף, ה-X שלי) שלא מבין ספרדית, ואז הגיע נאומו הרשמי של מלך ספרד. הוד מלכותו דיבר קשטיליאנית טהורה, והגה את האות Z כמו שצריך, כלומר TH. ואז אמר לי האיש: תראי כמה הספרדים טולרנטים. למלך יש פגם רציני בדיבור ובכל זאת הם מקשיבים בנימוס לנאום ארוך כל כך.

Y. Welis

New member
חשבתי שזו ההגיה הרשמית - כך זה גם

אצל קרייני הטלוויזיה בערוץ TVE.

Fanja

New member
והנה עוד

asthmogenic כן, זה קשור לאסתמה myasthenia gravis וכיוון שכל מה שעולה בדעתי כרגע - אלה מחלות , אפסיק כאן ...

ריקי112

New member
esthetic, aesthetic

הנה עוד מילה שניתו לכתוב עם R אן AE ושני הפירושים נכונים. וגם הרדמה, כמובן anaesthesia.

למעלה