ביה"ד העליון קיבל את ערעור מכבי,והחליט להעביר את המשחק לרמת גן,עקב נימוקים מצד מכבי שבעיקבותיהם שוכנעו לאשר להם לארח את הדרבי ברמת גן. אני לא מאושר מהמצב,ואני שונא ומתעב את האיצטדיון הזה
אהלן אחרי כל הנבחרת וכל החישובים של המונדיאלל והנקודות והמשחקים המקבילים..... הלכנו לאיבוד אז... באיזה יום ובאיזה תאריך יהיה הדרבי הקרוב??? מי הקבוצה המארחת? איזה אצטדיון? ויש שעה כבר לדרבי???
אני מת לראות את הפרצוף של האגו הנפוח הזה שהצהיר: ניקח דאבל... אוי כמה שאני מת לראות אותו אחרי השפלה מהפועל ת"א!!! בטדי הם ניצחו אותנו בטעות, אבל אליפות? למכבי תא? בחיים לא! הפועל-כולנו איתכם ביום א'
אני כנראה החרידי היחיד שאהוד הפועל. וגם את האוהדים והאוהדות האדומים והאדומות. אמש חזרתי מהישיבה דרך איזה פאב ג´אז קטן ותיכף הלכתי להתעדכן היכן יהיה הדרבי. אין לי ענין באופן אישי נגד ר"ג אבל לאחר מעשה ניחשתי שתהינה מתיחות יתר וזה יתרום לקבוצה היותר טובה ואדומה. ואכן מכבי הודיעה ששערים 4 ו 5 צהובים. וכיוון שכך הודיעה הפועל שבדרבי הבא שער 11 יהיה אדום . עכשיו כולי תקוה שהשחקנים יבואו להראות שעם הפועל לא משחקים בקטנות על שערים וכדו´ ויתנו להם ללקק פצעים בדמות 4 שערים. ונאמר אמן. אני רץ לישיבה אחזור בערב לתגובות .
ברמת המושגים שלך אתה צודק במאה אחוז. אבל מה לעשות שיש יצר ולא קל לנצל כל רגע לעבודתו יתברך, אז בין השאר נקלעתי גם לספורט. אבל סדר א´ ב´ וג´ בלי לוותר חוץ מבילויים מיוחדים ושידורים של הפועל בכדור רגל , ובכדור סל .... אסור להזכיר כאן. וכולי תפילה להיגמל גם מיצרים אלה ולהידבק בתורה ובמצוות . שבוע טוב ושנה טובה. א ל ו ל.
תיקנו כרטיסים רק לשער 5, אסור לתת ללוני לצחוק עלינו , בכל מקרה שער 7 יהיה מלא, זה בטוח . חייבים למלא כמה שיותר את שער 5 , ובתקווה שבפעם הבאה המשטרה תבין ש/אסור לתת לאוהדי מכבי את שערים 4-5. שער 5 אדום לנצח , לא רוצים לראות אותו צהוב.
תכלס, איפה האולטראס יהיו ביום ראשון? 5 או 7? כל אחד אומר משהו אחר, בתקווה שכולם יהיו בשער 7 ולא יהיו פאדיחות כמו בדרבי הקודם. (מבחינת עידוד) אל תדאגו ההנהלה תחזיר להם כראוי בדרבי הבא.
בשביל שיהיו מכות????? אמרו שלא אז לא!!!!! יזרקו אותך משם ואת ההמשך של המשחק אתה תראה בבית חולים זה מה שאתה מעדיף??? תקנה כרטיס לשערים של הפועל ויהיה טוב לכולםם!!! תניחו את האלימות בצד בואו לעודד וליהנות!!!
איך אני יודע שלחיפה ולביתר יש יותר אוהדים מהפועל?? בגלל שאני רואה לפי התגובות, כאן על כל הודעה בממוצע יש חמש תגובות ובפורומים שלהם יש על כל הודעה בממוצע, לחיפה עשרים וחמש, ולביתר עשרים אז תתעוררו ותתחילו לרשום........ אדום עולה זה הפועל...פועל........ ויאללה הדרבי שלנו ושער חמש לעולם אדום