כרטיסים לדרבי

כמה שאלות: א' היכן נשאר כרטיסים באיזה משרד כרטיסים או האם אפשר לקנות בבלומפילד ומתי? ב' נשים זה מחיר שונה?

תשובות

כרטיסים לדרבי ניתן להשיג במשרד הכרטיסים "לאן": 5247373 - 03 5230898 - 03 5279131 - 03 (רחוב פרוג פינת פרישמן, פסג' הוד, תל אביב.) לפי מה ששמעתי, כרטיס לאישה אמור לעלות כמו כרטיס חייל/ נוער, במטרה לעודד הגעה של נשים למגרשים. בתוך אחת כזו (אישה, כן
), אני יכולה להגיד לך שאני תמיד משלמת מחיר מלא. אבל שווה לנסות.

נגמרו הכרטיסים!!!

נשארו רק הכרטיסים המופשרים שימכרו ביום המשחק בלבד.....וצריך להגיע מוקדם ולקוות שישאר

danale bananale

New member
הי חברה!

אם אתם רואים בשער 5 ילד קטן עם גבס תישמרו עליו זה הבן שלי! נשיקות!

מה הבעיה עם זה בידיוק?

הרבה קבוצות שמגיעות למשחקים חשובים עושות את זה....גם הפועל עשתה את זה לא מעט ואפילו לקחה את כל השחקנים לרב ולכותל כדי להתנקות ולהעביר את הנאחס שהיה להם

Serendipitous

New member
ושמעון גרשון הלך לירושלים כדי לזמר

"סֵליחות" עם חרדים. אז מה? ומה הקשר? שיעשו מה שהם רוצים.

שאלה

כמה כמה לדעתם יהיה במחשק הזה?? כמה אתם רוצים שיהיה וכמה הבטן אומרת שיהיה?

ושוב מכבי חיפה -

עומדת לצידנו כמו בכל דרבי. (ככה שזה, כשיש "אויב משותף"
) באופן מפתיע וחריג, הפעם שמעתי גם הרבה בית"רים שרוצים שננצח. נו שויין. כנראה שמכבי תל אביב, היא באמת הקבוצה הכי נפוחה ומגעילה בליגה.

היה ספק אחותי?

חברה שלי לשעבר שהייתה אוהדת הפועל ת"א(איך הסתדרנו אלוהים יודע..)דיברנו הרבה,והגענו למסקנה שמתי שיהיה מאבק בינינו בצמרת,תהיה שנאה,ושתהיו בתחתית אז לא!ועובדה שנה שעברה לא היה לי כלום נגדכם!!

נראה איזה שער יתנו לכם מפגרים!

מה זה פתר ? כרטיס במחיר מופרז? מריבה על מקומות ישיבה ? שער 4-5 שלא יאוכלס באוהדי הפועל ? זה הפתרון של ההתאחדות המטומטמת ? איזה דרך לעשות מהדרבי הזה משהו טוב ! שלא תבינו אותי לא נכון , אני אומנם שונא אתכם , אבל אני מכבד את האוהדים של 4-5 שרוצים לשבת בשער שלהם, כמו שאני רוצה בדרבי שלכם לשבת ב10-11 , התאחדות של יעקב שחר.

תעשי לי טובה!!

את רוצה להגיד לי שזה מצב נורמלי ? מתי קרה בדרבי שלא ישבתם בשער 5? ההתאחדות לקחה לכם את זה , ואתם נגד להעביר את הדרבי לר"ג ? נראה מה יקרה ביום ראשון.

לא צריך להמשיך למעלה,

ולא נורא, זה לא אתה משרשר עקום- זו הבמה עקומה!
הנה פתרתי את הבעיה, וקיבצתי את כל ההודעות בנושא הדרבי וההכנות אליו- לשרשור אחד

למעלה