../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

שרשור אופטימיות
אחרי הרבה זמן.. וכנראה שלהרבה אנשים יש סיבות לשמוח ולהיות אופטימיים אז תהנו
איזה דברים טובים קרו לכם השבוע?
איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא?

אני אני!!!!../images/Emo23.gif

איזה דברים טובים קרו לכם השבוע
רכבתי כל השבוע על בילבי!!!! והצלחתי!!
וגם הייתי בחווה 3 ימים..... במקום 2.... איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא
אממממ מתחיל החופש הגדול!!!!

fliperit

New member
smile my baby smile!!!

דברים טובים שקרו: - נגמרה השנה!! - הייתה לי רכיבה מאוד טובה על פליפ דברים טובים שיקרו: -יש תחרות מחר -אני אסע הרבה הרבה לפליפ!!!

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifוואו

כמה דברים
אני הבנאדם הכי אופטימי כרגע בערך. אני מעדיפה לא לפרט עדיין, אבל, פשוט טוב לי, דבר שלא אמרתי הרבה זמן

../images/Emo94.gif../images/Emo110.gif

דברים טובים שקרו לי השבועע
סוסים (מן הסתם
) גמרתי בהצלחה את העבודה המעצבנת בגאוגרפיה
וזהו??
דברים טובים שיקרו בשבוע הבא
אני יוצאת מבית הספר (בית כלא חחחחחחח)
ויותר בחווה

horse girl1

New member
יש יש לא חסר...../images/Emo79.gif

אבל נתחיל משבת שעברה. שבת-היינו בהופעה של פיטר
האו זכר אותנו
וצילמו אותנו ל-24 ראשון-התלהבתי מזה כל היום שני-עדיין מתלהבת שלישי-כנ"ל רביעי- נחשו מה היה חמישי-טקס וינטר, עכשיו נשאר רק של בצפר, ושידרו את מה שצילמו בהופעה, אבל הם חתכו לנו את המעגל עם פיטר והשאירו רק שנייה עם שחר, לא נורא רואים אותי אומרת "שחר ביקש"~עמוק~ ובערב הלכנו לטיילת והיה ממש כיף, ב-1 היינו במגדלי האופרה ופתחו בשבילי את הטאוור רקורד וקניתי את הדיסק לש פיטר, בערך בכל הכסף שהיה לי
שישי-בשבע בבוקר חזרנו ולישון, אחר כך חווה היה נחמד שבת-יש תחרות מחר נקווה לטוב
בנתיים לא היה משהו מעפאן והכל היה די טוב

Unreachable

New member
פףף אין ממש אבל ננסה

הממ..היו:
רכבתי פעמיים (לא קורה הרבה בזמן האחרון...
)
ובשני השיעורים נעם התעלל בפוסטמה
נגמר לנצח תחביר, שחבור, הלחם בסיסים וכל החרא שמסביב (טוב, שחושבים על זה לעומק אז יש עוד את הפסיכומטרי אבל זה עוד הרבבבהה זמן)
משמרת שלישית (ומצויינת, כרגיל
) וזהו נראה לי פףף..שבוע הבא אין לי מושג חחח דווקא נראה שהולך להיות שבוע לא משהו (בגרות בהיסטוריה, מתחילים כל יום לעבוד מאיזה 5 בבוקר, אין משמרות...) אבל נראה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהכי טוב כשטוב.. ../images/Emo13.gif

אמממ סיימתי בגרויות.. סיימתי בצפר לנצח... (קריפי..) הה לי שיעור ממש מעניין.. חח היה נחמט.. =] נהנתי בעבודה.. (שבזמן האחרון זה לא קורה הרבה.. והיתה גם פגישה מעניינת..
אממ שבוע הבא.. בעיקרון אני עובדת מלא כדי לחסוך כסף לטיול ליוון עם חברות... אני מצפה לרכב המון... (על הבטטה כמובן..) לבלות עם חברותיי המקסימות.. =] ו.. אמממ חווה גם בטח בחמישי או משו... אה.. וביום שלישי יש לי מסיבת פרידה מהכיתה.. (וזה באמת סיבה למסיבה..
)

לא היה כזה טוב../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

סה"כ היה מעולה עם אפולו חוץ מהנפילה
היה ממש טוב
לעודד היה יומולדת וכולם היו בחווה אז היה נחמד
אבל חוץ מזה לא משהו
בשבוע הבא? נמנמ שיהיה טוב
לא אכפת לי מה יקרה ומה יהיה, שיהיה טוב
ושתעבור הבגרות המסריחה בהיסטוריה

wildrider

New member
השבוע...

סיימתי באופן רשמי ללמוד אתמול!!!!!! והיה כזה טוב.. רוקי הלך מדהים היה לי שעור ביום רביעי!! הכל נראה פשוט יותר טוב לא יודע איך להסביר.... שבוע הבא... רק אלוהים יודע.. לא סתם יהיה טוב... אני מקווה שיצא משהו ממישהי שיש לי משהו כלפיה... אני מקווה שימשיך להיות טוב עם רוקי .. ואני מקווה שהכל יהיה טוב!

תגובה../images/Emo176.gif

השבוע נגמרו לי כל המבחנים...... שהיו לי 4 מבחנים השבוע....... שבוע הבאה אני מסיימת את הלימודים ביום חמישי....... ישששששששששששששש.......................!!!!!!!!!!!!!!!!

שירלי317

New member
כרגע הכי פיכסה לי שבעולם, אבל סה''כ

היה שבוע חביב למדיי.. יום ראשון מסיבת סיום.. היה חביב.. אבל המסיבה בפליי עם כולם הייתה שווה בהחלט.. יום שני סיימנו ללמוד.. היה סתם מטופש.. סופסוף יצאתי מכלא קציר! שנה הבאה.. תיכון ברנר (בגרויות.. בעע) בערב יצאתי עם חברה וישנתי אצלה.. יום שלישי על הבוקר לקחתי את החתולים המתוקים לוטרינר כי יש להם דלקת עיניים.. (מסכנונים..) ויחסית מאוחר הלכתי לאורווה.. שני שעורים, אותו דבר (קפיצות) אחד על טימי ~היה נורא! דעול נפש.. עד כמה שאני חולה על הסוס השקסי הזה! ~ ואחד על שאדו ~ היה דווקא ממש נחמד.. למרות שאני רוכבת נורא אז מה זה משנה?! ~ יום רביעי בריכה עם חברה =) ויום של סטלבט יום חמישי באורווה (אבל לא הלכנו לבריכה בכפר כי החוצפנים פתחו אותה רק ב3) ובערב פלמנקו.. היום (שישי) מ12 וחצי עד 9 הייתי בחזרות פיכסיות להופעה של הפלמנקו מחר.. (וסתם הייתי תקועה מהבוקר עד 8 וחצי בלי לעשות כלום עד שנזכרו שגם אותנו צריך להעמיד..) ומחר נחיה ונראה... כנראה ים עם אחותי ואמא.. ואז ב5 הופעה.. ועוד אחת אחריה.. כל המשפוחה נגררה לראות את ההופעה הפצקית שלי במחיר מופקע!... ושבוע הבא.. מתכננת אורווה אורווה אורווה ואולי גם קצת חדר כושר.. ואולי במקרה הטוב לברר בקשר לאפשרויות של סוסים לקנות! (אמא מעצבנת אותי בנושא הזה.. בעעע) חוצמזה אני סחוטה.. אז לילה טוב!

למעלה