H a R a Z y

New member
../images/Emo15.gifשוב אני..שניס..../images/Emo9.gif

סתומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכי לכי לכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נוווו...את כל כך עושה את הטעות של החיים שלך!!!!! את לא מבינה בכלל!! את צריכה לחיות....ולא אחר כך להגיד...אם הייתי עושה ככה או אם הייתי עושה ככה!!! נווו...להלו'שששש...את חייבת!!!!... חכי חכי...אני עוד יעשה לך שיחה ארוכה בנושא!!!! ובמת שענבר תחזור כבר!! אפילו שלא רואים אותה הרבה..אני אפילו לא מצליחה לתפוס אותה בפאלפון!!
ואני שמחה שטוב לך בובה..

חחחח

אנלא הולכת! לא רוצהההה אודישנים זה קקי הפלאפון שלה סגור כי אין לה כבר בטריה.. בגלל זה את לא תופסת אותה..
ולא כ-ז-ה טוב לי פשוט הייתי חייבת לכתוב משהו

mindeffect

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo5.gif

למה?!?!?!?!?! מה את מנסה להגיד בתמונה הזאת?!?! אלה יפה ושני לא?!?!.. חחח..אני כבר יודעת את זה בובתי.... כבר אמרתי לך שקשה להצטלם לידך ולצאת טוב נכון?!... טוב...לפחות לי..
גררר...יפות כאלה..

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifגמלי בה../images/Emo42.gif../images/Emo103.gif

דברים רעים- התבטל לי השיעור!!! דברים טובים- אמ...כל יום ביליתי עם חברות ונגמר ביצפררר (לפחות לעכשיו) דברים טובים שיקרו- יהיה לי שיעור...(נקווה)

../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif

איזה דברים טובים קרו לך השבוע? -היה לי שיעור דרסז' מצויין על אלפרד!
-הסתיימו הלימודים! (בערך...כבר עכשיו אני לומדת לשנה הבאה...
) איזה דברים טובים יקרו לך בשבוע הבא? -יהיה לי שיעור קפיצות!!!

Saint Marko

New member
נמנמנ.... היה שבוע הזוי לגמרי

אז ככה: מצאתי עבודה! עשיתי מן טיול סוסים רכיבה על סוסים הזויה ביום שלישי איפשהו אחרי שלא רכבתי 4 שבועות! השמנתי
זה באסה אבל שיהיה.... הייתי בים ונהייתי צהוב! אני פשוט בצבע צהוב וזה מטריד. עשיתי עוד עגיל באוזן ואני מתכן כבר עוד שניים... שיחקתי באולניג וניצחתי! 123 נקודות!! אתם קולטים... ככה שאני קשוח ביותר עכשיו
. ולשבוע הקרוב דברים טובים.. אחותי חוזרת הביתה! וזהו... יהיה צחוקים איתה והמון המון שטויות...

For Eternity

New member
יאללה גם אני אענה ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

איזה דברים טובים קרו לכם השבוע? אז ככה אמממ היה לי שיחה עם אבא שהכי ריגשה אותי בעולם והכי עשתה לי טוב על הלב... שיחה שהוא אומר לי שהוא גאה בי לא משנה מה אני אעשה או לא אעשה... אממממ נטנט אמרה לי כמה שהיא גאה בי...
אמממ עשיתי משהו שכבר המון המון המון זמן רציתי לעשות ולא היה לי אומץ אמממ יצאתי החוצה לטיול של שעה על פליס עם חברה שלי... אהה רכבתיייייי (חחחח) אממ צילמתי סוף סוף את וול-דאן... ראיתי חברים שלא ראיתי המון זמן! איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא? אמממ אז ככה... יום ראשון (שזה בעצם היום כבר) יש לי שיעור עם שי קמיסה... שזה נראה לי הולך להיות סבבה... ואמממ יום שלישי אני מסיימת את הבגרות האחרונה ככה שסוף סוף מתחיל באמת החופש... ואני אחזור לעבוד... השבוע אמור לקרות מה שחיכיתי לו הרבה הרבה זמן ולא עשיתי כי לא היה לי אומץ... סוף סוף אני יוצאת למסיבת שמיניסטים ולא למסיבה שאני מרגישה בה כמו סבתא! חחח אמממ ולא יודעת לא עולה לי עכשיו לראש.... אבל במילה אחת- א~ו~ש~ר

נגיד ש..

איזה דברים טובים קרו לכם השבוע? הייתי אצל מורצו'ק, קניתי בגדים(והרבההה)..וחוצמיזה כלום איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא? לסוע לתל אביב עם אמא ולילך, נוסעים לבקר את כולם במדצ"ים ביום שני כנראה, נוסעת שוב להתנחלות אצל מורצ'וק, מקווה לקפוץ יום שלישי עם שקשוקה..וזהו בעיקרון..מקווה שהשבוע הזה יעבור נורמלי

H a R a Z y

New member
../images/Emo15.gifשניס...

ממ...לא קרה לי יותר מידי דברים טובים...אבל..אני אופטימית..פפפ..
מה שכן...אני בזמן האחרון מ-ל-א עם תול
סיימתי עם אזרחות ותנך!!!!!...פפפ...
ממ...לא רבתי עם אפ'חד כבר הרבה זמן..חח..
ברכיבה הולך...נחמד... אבל חוצ מזה..ממ...אין דברים מיוחדים...רציתי שיהיו...אבל..כמו תמיד שאני רוצה משו...אני לא מקבלת אותו..פפפ...שיהיה... צריך להמשיך ליות אופטימים לא?!

MorH

New member
../images/Emo174.gifתגידי לי

מזה הפרצופים האלה בשרשור אופטימיות ??? דברי איתי בובה
...

PinkHorse

New member
אין בית ספר../images/Emo70.gif

איזה דברים טובים קרו לכם השבוע
אין בית-ספר
חה חהה איזה אושר
כ"כ ציפיתי לרגע הזה... והבגרות בהיסטוריה מאחוריייי. איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא
וטסים לחו"ל אוטוטו
ועוד מעט יומולדת
ומחר חוזרים לרכב ולהיות הרבה בחווה
כואבת לי הבטן מרוב אושר

ניצקוש

New member
טוב גם אני,

ינסה למצוא משו..טחח. איזה דברים טובים קרו לכם השבוע? אני עובדת עם נויקה קבוע ולא עם שירן
גאד, חלום שיתגשם!! סידרתי את החדר!! חח.. ואמא שלי אוהבת אותי עכשיו הסתיימה בשעה טובה השנה הכי מסריחה שהייתה לי בחיים!! וואוו ושרדתי.. והכי חשוב.. סיימתי כיתה י'
איזה דברים טובים יקרו לכם בשבוע הבא? יענו השבוע, היום מסיבת סיום של מב"ר (
) אצל נטע, מחר נוסעים למד"צים לבקר
יום רביעי- נוסעים לקנות בגדים.. יום שישי- בר מצווה לאח שלי.. ועוד כל מיני שטויות

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif היא הבחורה.... שתיקח אותך...

השבוע
הייתי עם הילהלוש בים
רכבתי מלאאא כמו תמיד
סופ"ש רגוע עם נדבי כרגיל
וסתם... סוף-סוף חופשששש
שבוע הבא
ב 8 ליולי יש לי יומולדת 15
אני מרגישה כזו קטנה בפורום הזה.. חחחח
הולכים לראות מדגסקר !! נדבי והילה מתה עלייכם!!!!
אני ארכב, בטח ים והכול... יהיה חם ומגניב

arieledaho

New member
גם אני!!!../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

דברים טובים שקרו לי השבוע:
הייתי בניר דוד והייתי עם מורצ'וק
רשמתי לאיילת והיה ממש מצחיק...
ומור רכבה מדהים!!
כמובן שיש חופש!!
וכבר הספקתי להישרף עם נעמה, מאיה, מיה ודניאל ובבריכה....
ואדום לא הולם אותי
דברים טובים שיקרו לי שבוע הבא:
התנחלות אצל מור!!!
מקווה לרכב הרבה...
ללכת לבאולינג היום עם חברות!!!!!!
ומה שיהיה יהיה....

MorH

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo174.gif

מי שישמע איזה מדהים היה=\ אבל תודה בכל זאת =) ...

לודמיר

New member
עונה! באיחור, אבל עונה!

דברים טובים שקרו לי ויקרו לי השבוע: *מסיבת סיום! *חופש! *בשישי מיי מתנחלת אצלי!!!!!!!!!! והולכות להופעה של נאור ציון.. אולי.. זה מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו... שבוע: *רונייייי מתנחלת אצלי! *חופש! זהו בינתיים...

למעלה