Nitsניץ

New member
../images/Emo163.gif

המשקפיים בפוטושופ זה חדש, או שאני סתם לא מעודכנת?

motib4

New member
אז ככה...../images/Emo29.gif

כמו שאמרו- צבע רקע. משהו יותר בהיר אולי. פונטים- אריאל ורק אריאל. עיצוב- ענת, יש לי רעיון בראש, ואם את נותנת לי אישור, אני מתחיל לעבוד. זה יכול לצאת מאוד יפה. קישורים- תשימי סקריפט ב-HEAD שכשעולים על קישור הוא משנה צבע, יש קו מתחתיו או משהו כזה. זה יפה. אם אין לך סקריפט- שלחי לי מסר. כנ"ל בקשר לעיצוב.

the sofa city

New member
טוב.. פשוט יש לי ילד בכיתה והשם משפ

חה שלו זה פופקין והכינוי שלך זה פופקית אז לא יודעת אולי יש איזה שהוא קשר...

טוב../images/Emo41.gif

אני בצייר הרבה זמן ואני לא יודעת לעשות שיער יפה ונורמלי!!! את יכולה
לעשות הטיוטוריאלז על זה???

ronit330

New member
../images/Emo137.gif(חדשששש)רעיונות לטוטוריאל

טופ,כמה רעיונות.. שער מתולתל!! רקע שקוף-לא רק בפיינט שופ!!(יש איכשהו בצייר??) ו..אמ... יש כמה רעיונות לא משו..-כזה לאיך עושים דולי ואז הופכים אותה לשחור לבן ול"צבעי אנטרנט".. ולנצנצים,דיברי כסף וזהב.. וזהוו חוץ מזה האתר עצמו באמת קצת דרוש שינוי,לא שהוא לא יפה או לא יודעת מה.. אבל הוא יחסית לא עבר שינוי עיצובי (לא ששמתי
).. ובעמוד בפיחה,אז תשימי כמה דוליז משהו מגניב שכזה:)

TaAaLi

New member
אני רוסה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo72.gif

אני יכולה להכין טיוטוריאלז של... נצנצים (בצייר או בפיינט-שופ?
) אני יכולה גם לשניהם...
תכשיטים. טיפ - הדבקה עם רקע שקוף בצייר (גררר!!! הבנתן בכלל למה התכוונתי?...
) ענת...?

מכנסי ג´ינס בצייר..

אם כבר מדברים על טוטוריאל (או איך שלא כותבים את זה...
) אז למישהו יש טוטוריאל של איך לעשות מכנסי ג´ינס בצייר?

Alexis14

New member
אממ...../images/Emo113.gif

לדעתי צריך לעצב את המדריך כמו אתר רגיל, ולא לכתוב פשוט טקסט על רקע, זה מה שנראה לי מוטי מתכנן לעשות- וזה יכול לצאת סבבה, במיוחד אם יכינו את זה יפה (ואפשר לסמוך על מוטי...) הטיוטוריאלס עצמם- יש לי רעיון ממש חמוד, אבל לא לטיוטוריאל בדיוק... יותר- לעשות סדרת טיוטוריאלס, נגיד את מציירת דולי עם שיער אסוף, נעלי עקב, חצאית עם כפלים, עם תיק, משקפי שמש וסוודר- אז את עושה סדרת טיוטוריאלז, שבשלב הראשון את מלמדת לצייר נעלי עקב, אח"כ חצאית קפלים וכו´... כל פעם את מוסיפה פריט אחד- ובסוף יוצאת דולי שלמה! זה המווון עבודה, אבל זה יכול להיות נחמד. וגם- אפשר שקישור לכל טיוטוריאל יהיה חלק בדולי, נגיד את לוחצת על החולצה בדולי הגמורה- יש לך טיוט של חולצה וכו´, אבל שוב- זה המון עבודה, וזה קצת מסובך...

TRaffiC LiGhT

New member
בעיניי?../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

[ושוב אני מברכת אותך על היוזמה <גאד.. מה -אני- נהייתי?!
> ורק שתדעי שמעריכים אותך כאן על כל פסיק שאת עושה בטיוטוריאל הזה! וגם מעבר.
]
לעבוד קצת יותר על טיפים בצייר, איך לעשות שיער שנראה מקצועי ו"כמו בתוכנה" אבל בצייר. כנ"ל לגביי הצללה קצת יותר מתקדמת מעבר לקפלים בצייר. קיצר, להיכנס חזק לקטע של הצייר ולהראות שגם בצייר אפשר להכין דברים מדהימים!!! [מי שלא מאמינה שתלך ותסתכל על הדוליז מהתחרות צייר.
]

Mooa-Numi

New member
אני יודעת מה נהיית!!

אחרי מינוייך למנהלת את פשוט מתחילה לדבר בנימוס כדי להיות מאגניבה ואז זה משתלט עליך!! האאאא!! עזבי אני מאזה מסטולהההה עכשיו

Mooa-Numi

New member
אני מציעה....

מדריך קצר בקשר לליירז! זה ממש חשוב! נסייית להכין פעם אבל כמעט שברתי את המסך מרוב עצבנות. אז לכל מי שיש זין (מוטי?
) לעשות את זה-אני נותנת לה את ברכתי.

BIG wannabe

New member
../images/Emo6.gif

בהתחלה חשבתי שכתבת "מדריך ללירז", יעני ללירז- MaMi liraz

רעיונות? ../images/Emo57.gif

אחרי כל טיוטוריאל אפשר לעשות "פינת דוגמה" של כמה דוליז שנעשו בשיטה שמוצעת בטיוטוריאל.
אפשר לעשות פינת קישורים שבה יהיו קישורים לאתרים טובים עם בייסים ופלטות... אם כבר למדת להכין דוליז גם כדאי שתהיה מצוייד היטב
טיוטוריאלז, רעיונות: טיוטוריאלז להכנת אנימציות למיניהן עוד שיטות שיער כמו בקבוקים ותלתלים... כל מיני תוספות קטנות שנמצאות בתוכנות המתקדמות ואף אחד לא ממש יודע מה הן עושות. שיטות לנעליים, כי אין הרבה... תמונות? נניח לדף של טיוטוריאל שיער יכול להיות הרבה ראשים של דוליז עם כל מיני תסרוקות בסגנון השיער... אמממ... זהו. התייבשתי ^^;

למעלה